Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 54

• 72 010
  • 759
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Аз пък спечелих от Дюрекс , но пък загубих бележката , затова няма и награда . Мразя игри с пазене на опаковки , бележки , кодове ...... Много е досадно

# 466
  • Монтана
Аз пък участвам 7 пъти за утре, и от толкова кодове нищо не спечелих Sad Надявам се утре да имам късмет.

# 467
За статистиката + 3-ма НЕпечеливши от ДМ и у нас  Tired

Утре ли е последното теглене на бисквитите Мюсли? Нищо не спечелих от игрите на Престиж тая зима, а съм със 70 кода общо в трите игри  Crossing Arms , с кеф ще изхвърля опаковките утре  Whistling

# 468
# 469
  • Сандански
Имате ли късмет с националната лотария?

# 470
  • София
Не за жалост.Купуваме билетчета от време на време,ама само малки печалби.Иначе сме печелили 100лв. най-много от билети и веднъж 2000лв. от 2-ри шанс.

# 471
Аз там не играя.

# 472
Аз там не играя.

И аз не играя  Peace
Вчера на каса на Изи пей една жена преди мен си плаща тока. Даде си най-дребните пари, а аз отстрани малко ми стана криво. Помислих си, идват празници, а тя си дава всичките пари за ток. Съжалението ми изтрая точно 20 секунди, когато извади от джоба си 5 лв. и вика "Дай едно билетче". Tired

# 473
Рядко си взимам билетче, печелила съм 100 лв, мм играе на някакво тото, което всяка вечер го дават след новините, спечели 4000 и наскоро 1000 лв от същата игра.
Малко спам: Вчера обикалях като луда из цял Пловдив да търся едно списание, почти на всяка лафка на която питах имаше хора, които брояха стотинки, за да си купят билетче. Продават надежди, шанса да спечелиш някоя голяма награда за мен е минимален.

# 474
  • Пловдив
Ивекс да не си търсила Журнал за жената с последната книжка от ИЛР?Аз обиколих няколко лафки,карах и познати да питат и не го намират.Има някаква конспирация май май.

# 475
Днес в един квартален магазин видях топки за елха на Милка и то доста изгодно - бяха залепени към 2 шоколада, които струват общо 3.40, което е наполовина от 6-те лева в повечето вериги. Имаше и бисквити, които бяха малко по - скъпи пак със залепена топка.
Топките бяха поне 3 разновидности. Имаше и една друга играчка дето не можах да разбера каква точно е.
Видях  и Милка календар с шоколадчета за всеки ден от  декември, но ми се видя скъп - 10 и нещо, а и то вече почти дойде Коледа, та няма смисъл за кога да го купувам.
В ДМ ме няма, за статистиката.
От лотарията вече понамалихме търкането (не че преди сме били много пристрастени), нищо съществено не сме печелили, най - много 15 лв.  Sick
От Мюслата така и нищо не спечелих, с над 10 опаковки. #2gunfire

# 476
В мюсли за момента остава една кана и два комплекта бисквитки.Ако някой има забравен код,до довечера да го регистрира.Късмет на всички!

# 477
И аз нищо не спечелих от Мюсли - с много опаковки (мисля, че съм с 9 участия). Разочароващо е, но поне харесвам бисквитките.
От билетчета -  най-много 20 лв. Не знам как не ви е страх да обсъждате тази тема - ще цъфне някоя лилия (или подобно миризливо "цвете") да се кара на всички защо си купуват билети и шоколади и да обяснява колко сме глупави...
За списанията - сега има едно с червило на Катрис - искам го, но не го и търся. Преди години си купувах редовно списания (сега предпочитам Интернет) и още тогава имаше конспирация - като знам, че ще излиза нещо с хубав бонус, трябваше предварително да се свържа с една позната, която продаваше вестници и списания и да и кажа да ми запази броя. По принцип тези неща не ги излагаше и ги продаваше само на познати. От наблюденията си съдя, че всички правят така.

# 478
Един път в месеца я купя билет,я не.Майка ми ме ядосва,че като слезем да пазаруваме и все купува.До сега сме печелили най-много 45 лева,но беше отдавна.

Днес трябваше да обявят печелившите от играта на Савекс,но още няма.

# 479
Аз съм с 2 коледни топки на Милка, но са еднакви /направи ми впечатление, че освен печата, вече и сканират бележките в  магазина, Милка май много са го закъсали/.
Докато се наканя да си купя сок Капи и скреч картите свършили.

Общи условия

Активация на акаунт