Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 54

• 72 006
  • 759
  •   1
Отговори
# 450
  • Сандански
Цитат
И в почивни дни ли разнасят?
Лео Експрес ги разнасят Simple Smile
Куриерите работят и в събота друг е въпроса дали им се разнася тогава Laughing

# 451
  • София
Цитат
Колко време мина от спечелването? И пращат ли предварително СМС? Дадох си адреса в работата, а съм в отпуск седмицата между празниците.

# 452
  • Сандански
Цитат
Колко време мина от спечелването? И пращат ли предварително СМС? Дадох си адреса в работата, а съм в отпуск седмицата между празниците.
Винаги минава месец от всяка награда почти, но зависи те първо звънят така, че може да ги пренасочиш.

# 453
Аз имам мейл, че печеля от ДМ, а участвах само веднъж. Simple Smile
Цитат

Вие сте един от печелившите в коледната онлайн игра на dm България. На 16.12.2016г.  на случаен томболен принцип чрез специално разработен софтуер, в присъствието на членове от екипа на dm България Вашето име беше изтеглено и печелите един от 100 подаръчни комплекта от dm марките Balea, Balea men или alverde.  

Последна редакция: сб, 17 дек 2016, 15:37 от PetQ0111

# 454

Винаги минава месец от всяка награда почти, но зависи те първо звънят така, че може да ги пренасочиш.
Crossing Arms
Аз още нямам кана.

# 455
  • Сандански

Crossing Arms
Ти не каза ли,че твоята ще дойде първа Simple Smile Ще дойде сигурно твоят куриер го мързи да разнася в събота. Simple Smile 2-та комплекта ще ги чакам Януари не са ги пуснали и тях само те ми останаха от Престиж-ните награди
Аз още нямам кана.

# 456
  • на североизток от Рая
 Преди час спелелих кана от Мюсли. Играх после с още един код - нищо. Той ми беше трети поред, а ми изписа, че е нужно да въведа още един, за да играя за нутрибюлет. Иска ми се да регирстрирам още един код, но не ми се излиза повече днес, студено ееее.

Току-що ми донесоха каната от бисквитките  Party

Хубава ли е? На кутията изображенията са с илюстративен характер, как е на живо?

# 457
Ивайло, защото я спечелих преди теб, затова. smile3534
Ще чакам.

# 458
  • Сандански
Ивайло, защото я спечелих преди теб, затова.
smile3534
Ще чакам.

Знам, относно каната хубава е, но очаквах стъкло, а то пластмаса. Но е хубава и съм много доволен.

# 459
  • Сандански
В играта на мюслито играх с опаковки колкото е броя на годините ми Simple Smile Simple Smile

# 460
  • София
Ивайло, ти си голям играч!  Grinning (малко е двузначно, но ме разбра)
Аз не си позволявам чак толкова много покупки и се задоволявам с малки награди.

Днес разбрах за една фейсбук награда от онзи ден: купичка за мюсли + продукт на марката  Heart Eyes

# 461
Приключвам с Престиж, регистрирах последния код, поне бисквитки да се бяха паднали, да си имам от всички награди.
Успех на всички за утрешното теглене. Hug

# 462
  • Сандански
Приключвам с Престиж, регистрирах последния код, поне бисквитки да се бяха паднали, да си имам от всички награди.
Успех на всички за утрешното теглене. Hug
Аз също ще приключа до час с престижните игри и аз пожелавам късмет на всички в утрешното теглене.
ПП: Вече и аз регистрирах последният Престиж-ен код.

Последна редакция: сб, 17 дек 2016, 18:22 от Ivaylo77

# 463
И аз приключих с вкарването на кодове. 6 пъти участвам за утре. Стискам палци на всички и мрън. Имам една кана и едни бисквитки.

# 464
И аз участвам 6 пъти. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт