Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 54

• 72 018
  • 759
  •   1
Отговори
# 435
  • Под Слънцето
Мюслито свърши ле?
Дава ми грешен код на последните 2 опаковки....

# 436
Мюслито трябва да е до утре, аз днес ще ходя да купя още три броя.

# 437
До утре е Мюслито. И аз ще ходя за една опаковка.

# 438
  • Сандански
Като ги хапвам ми остават "боцки" от   овеса. Странно е  Joy

# 439
Лаленце мисля,че ти беше ходила на откриване на щанд на Нац.лотария.Имаше ли реален шанс да се спечели
по-голяма награда или само рекламни чаши и тениски?

# 440
  • Телиш/Плевен
Лаленце мисля,че ти беше ходила на откриване на щанд на Нац.лотария.Имаше ли реален шанс да се спечели
по-голяма награда или само рекламни чаши и тениски?
Имаше, печелеха си хората. Моят бивш приятел спечели смартфон. Въртиш колелото и каквото ти се падне. Разбира се, по-често се падат малките награди, понеже са разположени на повече сектори.

poems, права си и уведомих модераторите, ще видим какво е станало.

И за статистиката, която сте започнали - не печеля от dm.

Последна редакция: сб, 17 дек 2016, 11:05 от Лале в дъжда

# 441
Благодарение на вас си взех чипса и пуканките от 345. bouquetОбщо 14 пакета. Simple Smile
''Голяма печалба'',но след като ги нямаше в никакви обекти от списъка се амбицирах и не мирисях докато не ги взех. Crossing ArmsПуканките ги подарих.
В ДМ няколко пъти съм пускала касов бон след предложение на касиерката.Последният път май беше през октомври,сметка над 10лв. за продукти за коса.Никога нищо.Участвах и в тази без покупка-пак нищо. Mr. Green

# 442
  • Телиш/Плевен
poems, има развитие по случая - ето. Браво, че сигнализира! Hug

# 443
  • Пловдив
И мен ме няма в ДМ.

Продължавам да си стискам палци за котешко легло.

# 444
  • София
В ДМ няколко пъти съм пускала касов бон след предложение на касиерката.Последният път май беше през октомври,сметка над 10лв. за продукти за коса.Никога нищо.Участвах и в тази без покупка-пак нищо. Mr. Green
Aз съм печелила от ДМ сешоар. Беше с покупка на някакви шампоани. Обадиха ми се по телефона някъде 2 месеца по-късно. Напълно бях забравила за томболата. Но тогава май имаше награда за всеки магазин. В националните игри играят твърде много хора и шансът е много малък. Но в случая с интернет играта е съмнително. Във форума сме много хора, че и цялата рода записваме, все някой щеше да се похвали с награда.  Grinning

И аз искам да спечеля котешко легло. Този път участвам с цели 4 бележки. И на Нутрибулет няма да се разсърдя, но с двете си участия от предишната седмица, едва ли имам големи шансове.  Grinning

# 445
Участията се броят от началото на играта - не за седмицата. И аз го искам, но нямам много надежда  Laughing

# 446
Тaня67 и Ивекс
Благодаря!

# 447
  • Сандански
Току-що ми донесоха каната от бисквитките  Party

# 448
  • София
Участията се броят от началото на играта - не за седмицата. И аз го искам, но нямам много надежда  Laughing
Oще миналата седмица разбрах, че участват и в това теглене. Обаче има хора, които участват от началото на играта и са натрупали доста регистрации. Моите две ми се виждат нищожно малко, но пък късметът понякога идва и при единствено участие.  Wink

Току-що ми донесоха каната от бисквитките  Party
И в почивни дни ли разнасят? Тип-топ ли са куриерите или съм запомнила грешно?

# 449
С щанда на националната лотария само измръзнах имаше стотици хора с пачки талони за участие.
Добре че участвах само с 10лв че щях да съм много излъгано камилче.

Общи условия

Активация на акаунт