Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 54

• 72 068
  • 759
  •   1
Отговори
# 510
  • Телиш/Плевен
Хора, изхвърлихте ли торбите с опаковки на хипер и троя? Или има тайна надежда за шанс?..
Аз казах преди време, че пазя всичко поне месец след края на игрите, но вероятно съм изключение. Надежда не знам дали имам, но да речем, че не би ми било спокойно, ако ги изхвърля веднага след края. Mr. Green Не ми пречат, така че не ми е проблем да ги задържа още няколко седмици.

Лабрекс, от сърце ти пожелавам съвсем скоро да те споходи късметът и да ни се похвалиш тук. Hug

# 511
Във Фантастико,при покупка на бисквити Милка,на касата дават скреч карта.Спечелихме ръкавички,лилави,но с пръстчета за тъч.
Само да уточня(не че ме е питал някой),сумата трябва да е поне три лева само за бисквитите.
При нас нямаше условие,даже бисквитките бяха на промоция по 1.79 и взех само една кутия.Специално четох стикера на щанда и не пишеше нищо за сума
И при нас са тази цена,но на рекламата на регала,а и на самата карта пише за закупени бисквити за поне 3лева.Честито за късмета!

# 512
  • Русе
Днес изумих ММ като купих 6кг брашно, милия се надява на питка и мекички, пък аз заради играта на София мел... Joy

# 513
Днес изумих ММ като купих 6кг брашно, милия се надява на питка и мекички, пък аз заради играта на София мел... Joy
От къде купи брашно по играта, аз не намерих обозначени магазини в Русе?

# 514
Лабрекс  Hug
И аз съм карък, но с тази тема го счупих. Laughing

Ихааа, кви надежди ми даваш! Ш,съ пробвам! Simple Smile bouquet

# 515
Лабрекс, няма каръци тук. Променяш нагласата и печелиш. Тук всички печелим. Не от всяка игра, в която участваме, но... печалбите не са малко.
Както са писали някои, повечето играят заради тръпката.
В една от темите назад обсъждахме кой какви големи награди е печелил. Забавно е.
Друго си е ей така ако си цъкаш някъде да си спечелиш екскурзия, голям ТВ, или някакъв уред, примерно, като вложиш малко средства или само свободно време.
Успех в игрите!
Аз за въпросната дама съм пропуснала, но не ме и вълнува.
Не играя във всяка игра. Избирам си, ако ми е нужна наградата- участвам.
Чат пат си купувам билет от лотарията Само малки суми съм печелила досега.
По някакъв начин оправдавам и хората с малко средства, които си пробват късмета с билетче. 2-3 лв едва ли ще им оправят положението. Взимат пенсия, купуват билетче и така до следващата. Ако падне нещо- добре дошло.
Това са си техни пари все пак. Не ги съжалявам. Да си ги харчат както сметнат за добре. Едни ги дават за цигари, алкохол, шоколади и др. Те за билетчета.

# 516
  • Русе
От къде купи брашно по играта, аз не намерих обозначени магазини в Русе?

Aз живея в Мартен, та си имаме магазин КООП и от там го взех  Grinning

# 517
Момичета, случайно на някой да му е останал излишен пуф на разумна цена? Разтърсих се из олх, но леко се хванах за главата. Пък детето сега реши, че иска за Коледа.

# 518
  • Под Слънцето
Момичета, случайно на някой да му е останал излишен пуф на разумна цена? Разтърсих се из олх, но леко се хванах за главата. Пък детето сега реши, че иска за Коледа.

онзи ден в Метро гледах, че има игра , пак на сок, с награда пуф. опитай, а?

# 519
И аз гледах на Куинс. Трябваше да се купят сокове две метро единици и се теглеше скреч карта. Предполагам е същото. Някак предпочитам да заложа по на сигурно. Пък и такива сокове много рядко пием в нас.

# 520
Добро утро.
Ако на някой му трябват талончета от ШЕЛ, да ми пише.

# 521
Никъде на плаката не пише че трябва 2Ме и аз купих една опаковка от 3 сока и ходя да търся скреч карта .Sad добре чу са намалени...
Имаше и плакат за игра на бисквити Теди ,но тя изтекла а аз награбих 6 пакета..

# 522
Аз точно някъде на плаката го прочетох. Сигурно е бил в текста със ситния шрифт  Mr. Green Но пък бяха наизвадили там само нектари на съвсем не ми се занимаваше. 6 сока по приблизително 2лв. .. шанса незнаен.... по добре да купя. Ако намеря изобщо на нормална цена. Като видях цифрите в олх и категорично няма да дам толкова пари за прахосъбирачка.

# 523
Завърших играта на Престиж доста доволна, купих 3 кутии и спечелих комплект бисквити и кана Брита  Peace

Чакам днес печелившите от Гурме да видим там ще имам ли късмет  Rolling Eyes

# 524
  • sofia
Гурмето не бяха ли във вторник?

Общи условия

Активация на акаунт