Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 54

• 72 134
  • 759
  •   1
Отговори
# 630
  • Под Слънцето
Някой мрънкаше за кутии на чай Ахмад ?

Сега открих в брошурата на кварталния ни ЦБА сърцевидни кутии на промоция - 6 / малка/ и 12/голяма/ . Разликата е в грамажа.

# 631
Тази вечер трябваше да допълвам подарък с лакомства и от бисквитите на Милка имам втори ръкавички...Т.е.сравнително често се падат-от четири карти,две са ми печеливши.Честито на спечелилите от днес!

# 632
TopsyG, Петя търсеше музикални кутии, такива ли са? Че ако са музикални ще взема пак да те моля за услуга  Embarassed

# 633
  • Под Слънцето
Рос , не пише дали са музикални. Но мога да проверя в магазина . Инак аз музикална си взех от Кауфланд за 14 лв и свири все още Simple Smile  newsm78 Това ми е детска мечта от как прочетох Пипи и помня ,че мелодията се наричаше "Ах, мой мили Августин" , та си я навивам  от време на време...

# 634
  • Телиш/Плевен
Не са музикални. Тя беше писала, че е питала във Фейсбук и са ѝ казали, че тази година няма да има музикални кутии, а ще са само такива сърцевидни. Peace

# 635
  • Сандански
Аз пак нямам награда от Гурме, а се надявах на драскалка или купичка  Crossing Arms

Ето го леглото на Гурме, което е по-скоро диван

Скрит текст:
С кой куриер доставят от гурме?

# 636
Да се похваля с комплект от савекс ,,,но котката няма късмет   Mr. Green
Печеля и чаша queens от метро ..

Редактирам се и котката има купичка ...  Не знам само да не е проблем че е фактура от метро ,а не касова бележка

# 637
Не са музикални сърцевидните - аз си взех такава, но за 14, сигурно съм се минала, но тук не съм виждала по-евтини  Blush

Ако имаше за 6 лв, определено щях да предпочета такава, така и така го купувам най-вече заради кутията...

# 638
Има нещо, което ме притеснява за Гурмето.
Току-що изпратих потвърждение за легълцето и получих веднага отговор, че имейлът е изпратен успешно.
На предишното теглене не съм получавала такъв, надявам се да си получа купичката. Rolling Eyes

# 639
Гурмето го носят Тип Топ, и ми искаха само касовата бележка  Peace

# 640
  • Монтана
Има нещо, което ме притеснява за Гурмето.
Току-що изпратих потвърждение за легълцето и получих веднага отговор, че имейлът е изпратен успешно.
На предишното теглене не съм получавала такъв, надявам се да си получа купичката. Rolling Eyes

И аз отминалата седмица имах купичка и изпратих имейл но не съм получавала отговор че е изпратен успешно... А сега тъкмо пратих за наградата от тази седмица, и аз получих обратен имейл че са получени данните... Хмм странно..

# 641
Щом сме изпратили, трябва да го е отчело при тях.
Ще чакам да видя дали ще получа купичката.

# 642
  • Сандански
Обратният имейл е създаден като автоматичен отговор от това следва, че празен да изпратиш ще ти отчете, че всичко е добре.

# 643
Празен по-добре да не изпращаш. Laughing
Явно е нововъведение.

# 644
Да се похваля и аз,спечелих за първи път от игра във фейсбук!Наградата е от    iwhite-вода за избелване,паста и 10 шини.Много ме зарадваха,чакам утре каната и това е за сега Simple Smile късметлийска седмица от мен

Общи условия

Активация на акаунт