Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 54

• 72 026
  • 759
  •   1
Отговори
# 720
Не е от Бондюел. Друго е.... и аз имам такъв СМС.  newsm78

За коя дата ти е смс-а? На съпруга ми е за 24.12.

# 721
СМС да не е за Савекс.

# 722
  • Велико Търново
И аз имам смс от Спиди за днес и ще споделя какво е. Аз чакам две награди от форума и май нищо друго. Иначе по товарителницата проверих,че е пратка от Пловдив. 

# 723
И аз имам смс от Спиди за днес и ще споделя какво е. Аз чакам две награди от форума и май нищо друго. Иначе по товарителницата проверих,че е пратка от Пловдив. 

И моята товарителница пише, че е от Пловдив  Grinning Но аз не чакам нищо от форума. Както вече казах, чакам награда от ФБ и от Мейбълин и Гарние. Ще видим какво е.
Толкова хора с СМС днес, дано само Спийди не са объркали нещо и да са разпращали грешни СМС-и  Laughing

# 724
Нашата пратка е от София.

# 725
  • Русе
И моята е от София, предполагам, че е грешка по празниците Grinning

# 726
Майка ми има смс от Спиди за пратка днес. Чака само ваучер от коледния календар на Кауфланд.

# 727
Мисля, че не би трябвало да е грешка. По товарителницата излизат статуси: приемане от клиент, приемане от служител, изпращане от офис и т.н. Сега последният от преди малко е: предаване на куриер за доставка.
Така че, да заповядат. Очаквам ги с нетърпение  Hug

# 728
И аз имам смс от Спиди и пратката е от Пловдив. Би трябвало да са наградите от форума от играта на Българска роза. Мисля, че ти също беше спечелила.

# 729
Не е от Бондюел. Друго е.... и аз имам такъв СМС.  newsm78

За коя дата ти е смс-а? На съпруга ми е за 24.12.

И моят е за 24.12. от София! newsm78

# 730
  • Велико Търново
И аз имам смс от Спиди и пратката е от Пловдив. Би трябвало да са наградите от форума от играта на Българска роза. Мисля, че ти също беше спечелила.
Ако е това,признавам им,че са доста бързи  Grinning

# 731
Аз пък имам смс от Лео  Wink,нещо от Престиж ще е...Очаквам да споделите Спиди с какво ще Ви зарадват предпразнично.

# 732
  • Сандански
Ренде от Делиманоооо Party

# 733
Току що и аз получих от Лео, а чакам само Брита спечелена миналия четвъртък  newsm78 много бързо ми се струва

# 734
Ренде от Делиманоооо Party
Честито. Hug

Общи условия

Активация на акаунт