Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 54

• 72 068
  • 759
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Аз от бисквитите Траяна съм купувала като имаше подаръци сърце Swarowski,но не уцелих естествено Laughing Та се чудя някой тогава спечели ли такова сърце?
Сърчице намерих (писала съм тук), но след това бяха пуснали някакво друго кристалче и не можах да уцеля него.
Ей,браво bouquet.Дано пак ги пуснат ще накупувам повечко кутии. Laughing

# 76
Отписваме гарниер , много са некоректни ! Повече техни продукти няма да влезнат в нас ...

# 77
В mysparx пуснаха "голяма" награда, ваучер за sport depot. Има надежда играта да продължи  Grinning

# 78
  • при късмета
Още една купичка на Капи от Фантастико от сутринта. Ама ме ядоса касиерката. Трябваше аз да си искам скреч картата, а тя понеже нямала точно на тази каса (а работеше само 1 по това време) мрънкаше, че трябвало да обикаля по касите.
В mysparx пуснаха "голяма" награда, ваучер за sport depot. Има надежда играта да продължи  Grinning
Миналата година мисля, че към 15то число промениха правилата със срока на играта. Предполагам, че и сега ще е така, ако я удължават.

# 79
Лукойл дават нещо по тв ама дали Кока Кола чаши имат предвид?

# 80
В бензиностанции OMV,при закупени две бутилки от 500ml Кока Кола,дават стреч-карта.Наградите са ръкавици-червени,брандирани Кока-Кола, ароматизатор и " Опитай пак!"Играта е валидна до 31.12.2016г.

# 81
  • Варна
Лале благодаря  bouquet
Нищо от никъде,дано счупя каръка скоро,че вече не се търпи.Късмет на всички.

# 82
Някой вижда ли печелившите на Кауфланд от играта Коледен календар след 4.12.?
Аз нещо не успявам да ги видя, няма тегления ли?

# 83
Има ли вече печеливши от календара на Кауфланд?  newsm78
Аз не намирам нищо, а тегленето е било на 5,12.

# 84
  • София
Има ли вече печеливши от календара на Кауфланд?  newsm78
Аз не намирам нищо, а тегленето е било на 5,12.

http://www.kaufland.bg/Nachalo/03_Polezno_i_priqtno/006_Uchastva … alendar/index.jsp

# 85
  • София
На мен ми излизат до 04.12. само тегленията.След това няма нищо Crossing Arms

# 86
  • Русе
Кауфланд пъров звънят, после публикуват, предполагам затова няма качени след 4-ти. Ама щом не са ни звъннали, хич не крепя надежда!

# 87
Да се запиша и аз в тази полезна тема. Последното нещо, което спечелих, беше катерушка за котката (даваха скреч карти при закупуване на храна за котки Фрискис). Печелила съм и 1 кг. шоколад Своге, както и трите плюшени кравички при играта на шоколади Милка. Със сегашната им игра обаче ударих на камък. Толкова кодове регистрирах и нищо. Сега отварям коледния календар на Кауфланд.
Опс, забравих! Месец май спечелих от игра във форума, уред Филипс, за готвене с горещ въздух.

# 88
Някой вижда ли печелившите на Кауфланд от играта Коледен календар след 4.12.?
Аз нещо не успявам да ги видя, няма тегления ли?
Теглят се само в понеделник за седмицата

# 89
  • София
Спечелете безплатна фотосесия във BF23!
Как?
Харесайте страницата ни, напишете в коментар с кого бихте си направили зимна фотосесия при нас, споделете публикацията с приятели и участвайте в томбола за безплатна фотосесия в BF23. Щастливият участник ще бъде изтеглен на 22.12. 2016г., а ако искате да изпреварите късмета си, запазете си час за фотосесия в студиото за пакет от 50/100лв
https://www.facebook.com/BeautyFactory23/photos/a.13242287942624 … ype=3&theater

Общи условия

Активация на акаунт