Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 54

• 72 015
  • 759
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Ако не се лъжа някой беше питал за кукления театър за пръсти от Престиж. Пуснали са нови бисквитки за деца с подарък такъв куклен театър.

# 61
Промоцията на бисквитките,за която пише Таня67 е до януари,но самата игра свършва на 18декември.И аз всеки ден си казвам,че спирам да ги купувам,но се изкушавам от промоционалната цена,а и вкъщи се изяждат по две кутии на ден.

# 62
Този куклен театър дали е от картонени фигурки или са плюшени играчки като при бисквити Закуска?

# 63
  • София
Този куклен театър дали е от картонени фигурки или са плюшени играчки като при бисквити Закуска?
Нямам представа. Вярно, че бяха на бисквити Закуска, аз съм се объркала, че са на Престиж.

# 64
От Бондюел са ми отговорили, че са започнали да раздават наградите. Rolling Eyes Дали? newsm78

# 65
Картон е - аз го имам - всъщност е това, което се вижда на гърба на кутията, не е нещо вътре  Simple Smile

# 66
От Бондюел са ми отговорили, че са започнали да раздават наградите. Rolling Eyes Дали? newsm78

Нещо се съмнявам. Аз спечелих от първото теглене и ще чакам с нетърпение наградата. Laughing

# 67
Картон е - аз го имам - всъщност е това, което се вижда на гърба на кутията, не е нещо вътре  Simple Smile

Мерси, значи ще пропусна.

# 68
И аз ги видях, но не купих, детето няма да ги яде като я знам, всичко щеше да остане за мен. Laughing
Подсетихте ме за бисквитките, не съм регистрирала код отдавна, ще се пробвам с няколко кода до края на играта, дано извадя късмет да спечеля още една кана и Гурме трябва да взема, там пък се надявам на друга купичка.

# 69
  • София
Аз от бисквитите Траяна съм купувала като имаше подаръци сърце Swarowski,но не уцелих естествено Laughing Та се чудя някой тогава спечели ли такова сърце?

# 70
Аз имам сърце, но от Мираж. И двата вида бисквитки участваха и купих страшно много опаковки, докато го намеря. Снежинката после не я намерих (но спечелих от допълнителното теглене - даваха 1000 броя, ако се запишеш за допълнителна томбола.

На страницата им във фейса имаше хора, които се хвалеха, че са намерили по няколко - късмет (или познават някой, който ги пакетира  Thinking ).

# 71
  • София
Промоцията на бисквитките,за която пише Таня67 е до януари,но самата игра свършва на 18декември.И аз всеки ден си казвам,че спирам да ги купувам,но се изкушавам от промоционалната цена,а и вкъщи се изяждат по две кутии на ден.

В кой магазин е промоцията?

# 72
  • Монтана
Аз вече се отчайвам с бисквитките Мюсли на Престиж, дотука над 20 кода и не печеля нищооо даже един бисквити не спечелих. Вече се чудя има ли смисъл да взимам още.

Преди малко ми се обадиха от пощата май са започнали да пристигат наградите на Спетема, утре сутринта като ги вземе ще разбера дали са те или някоя друга награда.

# 73
Промоцията на бисквитите мюсли е във Фантастико,София.Пак там,до края на декември са и картите с купички на Капи(аз имам вече две и децата сутрин закусват в тях-много ми харесват).

Последна редакция: чт, 08 дек 2016, 16:01 от denyil

# 74
  • Телиш/Плевен
Аз от бисквитите Траяна съм купувала като имаше подаръци сърце Swarowski,но не уцелих естествено Laughing Та се чудя някой тогава спечели ли такова сърце?
Сърчице намерих (писала съм тук), но след това бяха пуснали някакво друго кристалче и не можах да уцеля него.

Общи условия

Активация на акаунт