Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 54

• 72 014
  • 759
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Успявате ли да влезете на страницата на Кауфланд за техния коледен календар? Аз не мога.

# 46
Пробвай през друг браузър  Peace

# 47
# 48
  • Под Слънцето
лале,  bouquet

Аз вече нищо не чакам, но не се и надявам да спечеля нещо по празниците. Никоя награда не ме впечатлява нещо.. Спаркса  се надявах да пуснат нещо вълнуващо, ама ..

# 49
За чашата на Нескафе казах на куриера, че мъжът ми ще я вземе. Не би следвало да е проблем.

# 50
Играх с 20 билета на Спаркса и ни що. Баси каръщината. Имам още кредити. Ще си ги кътам пък ако ще да изгорят. Докато не пуснат лек автомобил, отказвам да играя  Crossing Arms Сърдя се.

Между другото нали даваха 5000 бонус постоянство ако си регистрираш мейла. Аз тогава защо сумарно имам само 2000? И при вас ли е така или само аз съм прецакана?

# 51
  • София
Детето имаше 40 кода за външна батерия и нищо. Много е разочаровано горкото, добре че аз поне спечелих билет за кино.

# 52
Записвам се! Благодарско за темата!

# 53
Играх с 20 билета на Спаркса и ни що. Баси каръщината. Имам още кредити. Ще си ги кътам пък ако ще да изгорят. Докато не пуснат лек автомобил, отказвам да играя  Crossing Arms Сърдя се.

Между другото нали даваха 5000 бонус постоянство ако си регистрираш мейла. Аз тогава защо сумарно имам само 2000? И при вас ли е така или само аз съм прецакана?

Хареса ми за автомобила,  Wink
За 5000-те точки от спаркса, има си ги, вдигнало се е нивото, а остатъка от точките се показва в опит. Моите точки от опит в момента са 1763, но пък нивото ми е 9-то.

# 54
  • Перник
Късмет на всички!

една игра
http://konkurs-bg.blogspot.com/2016/12/specheli-televizori-smartfoni.html

Последна редакция: чт, 08 дек 2016, 10:22 от Румяна88

# 55
Запис и от мен! При мен е суша, дано покрай празниците да счупя каръка!!!Успех на всички!

# 56
Късмет на всички в новата тема!

Зимна кампания на Виши:
Скрит текст:

# 57
Здравейте,приемате ли нови попълнения в чудесната Ви тема?Записвам се при Вас в очакване на вафли, кана и бисквитки.Много предпразнично настроение и спечелване на желани подаръци,желая на всички Ви!

# 58
  • София
След като устоявах дълго време на бисквитките мюсли, във вторник ги открих промоционални - 2 кутии за 2,59 лв. Още с първия код уцелих кана, което ме накара да купя още. Равносметката е 1 кана, 1 комплект бисквити и 2 участия за Нутрибулет.  Mr. Green Но с това спирам!  Embarassed И промоцията сигурно е свършила, защото от четвъртък са с нова брошура.

Купих и едни гофретки Ная с магнитче, без да видя, че някой е отворил пакета и е взел магнитчето. Бясна съм! Още не мога да си обясня как не съм видяла! А ги купих от твърде далечен магазин и не ми се връщаше. То за билети или бензин ще дам повече пари, отколкото ако си купя нови. Така че, внимавайте! Самото лепило на пакетчето е доста лепкаво и донякъде позволява да се прикрие отварянето. Sad

# 59
Честито на всички печеливши и благодаря за новата темичкал Ето и от мен досега:
От играта на Престиж - бисквити мюсли:
1 Нутрибулет, 1 кана Брита и 6 кутии с бисквитки.
От други игри -нищо, явно само в тази игра ми върви многол   newsm53

Общи условия

Активация на акаунт