Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 54

• 72 071
  • 759
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Във Фантастико,при покупка на бисквити Милка,на касата дават скреч карта.Спечелихме ръкавички,лилави,но с пръстчета за тъч.

# 481
  • Сандански
3 месечното приключение "Престиж" приключи

# 482
  • Телиш/Плевен
Не знам как не ви е страх да обсъждате тази тема - ще цъфне някоя лилия (или подобно миризливо "цвете") да се кара на всички защо си купуват билети и шоколади и да обяснява колко сме глупави...
Това не го разбрах. newsm78 Трябва да ме е страх да обсъждам някаква тема, защото може някой (напълно непознат човек във форум) да ми се „скара“ и да изрази мнение, че съм глупава? Thinking И съответно аз трябва да се засегна от тези приказки? Ами няма как да стане. Всеки има право на мнение в крайна сметка, а не виждам защо човек би се засегнал от нечие, но може би аз съм твърде голям непукист. Peace

По въпроса с лотарията съм писала много пъти. От време на време си купувам билети и/или играя лото игри. Печелила съм 100 лева от Лото 6/47, а най-голямата ми печалба от билет е 50 лева.

Нищо не спечелих от мюслите на Престиж, но здраве да е.

Чакам само котешките драскалки от Гурме. Heart Eyes

# 483
  • хасково
Все още не са публикувани печелившите за Нутрибулета,  но щам казвате,че играта приключи.  Аз така се надяххх Simple Smile, но няма да ме огрее явно.
За националната лотария мисля, че е въпрос на личен избор. Всеки си преценя къде да си изхарчи парите, пък и макар последните. Аз също участвам, но за съжаление не печеля. Добре продават с тези непрекъснати реклами за печалба и хората се лъжем.

# 484
  • Габрово
Ако някой е пропуснал да си заяви наградата от мюслите в нужния срок, може да го направи и сега. Пратили са ми смс, че имам незаявена награда (бисквитки, спечелени още в началото на играта) и да се обадя на номер еди-кой-си в срок до 3 дни.  Simple Smile

# 485
Купих още две кутии бисквити (още са по 1,09лв.), тръгнах да ги регистрирам, а играта приключила в 17.00ч. Каръшка работа.
Грозна топка на Милка си взех от кварталния магазин срещу три лева. Взех два шоколада карамел (има и с малини), единият е 1,50лв. Децата се опитаха да я рисуват, лилавото се трие или размазва.

# 486
Не знам как не ви е страх да обсъждате тази тема - ще цъфне някоя лилия (или подобно миризливо "цвете") да се кара на всички защо си купуват билети и шоколади и да обяснява колко сме глупави...
Това не го разбрах. newsm78 Трябва да ме е страх да обсъждам някаква тема, защото може някой (напълно непознат човек във форум) да ми се „скара“ и да изрази мнение, че съм глупава? Thinking И съответно аз трябва да се засегна от тези приказки? Ами няма как да стане. Всеки има право на мнение в крайна сметка, а не виждам защо човек би се засегнал от нечие, но може би аз съм твърде голям непукист. Peace

По въпроса с лотарията съм писала много пъти. От време на време си купувам билети и/или играя лото игри. Печелила съм 100 лева от Лото 6/47, а най-голямата ми печалба от билет е 50 лева.

Нищо не спечелих от мюслите на Престиж, но здраве да е.

Чакам само котешките драскалки от Гурме. Heart Eyes
Ами, скараха ми се неотдавна  две госпожи в темата за лотариите, едната даже ми направи забележка, че купувам много "боклуци", само и само да печеля непотребни неща. Явно следи изкъсо тази тема, щом ме познава, но не коментира ooooh! Sick Засягат ме, защото излиза, че съм шпионирана и защото не обичам да ми правят забележки за това какво ям и какво купувам за семейството си. Страх не, но стрес определено ми причиняват. ...Е, и това вече не, понеже им прескачам постовете (но това не значи, че съм простила и забравила  Sunglasses  ).

П.п. топките на Милка се отварят и вътре може да се сложи изненада - предполагам, че идеята е да се сложат лакомства на елхата.

# 487
Глупости на търкалета.
Повечето не участват в игрите заради наградите, а заради крастата.
Хич не ми пука кой какво си мисли.
Съжалявам хората, които си дават последните пари за билетчета, надежда продават тези, нищо друго, жалко за тях.
Никой не се похвали с Нутрибулет, да не би още не са ги обявили?

# 488
Обявени са, за съжаление, мен ме няма.
Естествено, че участвам за удоволствие, но това не значи, че ако спрат игрите, ще спра да ям сладко или да пия сокове и кола. Няма да мина на компоти и био храни  Laughing

# 489
Дано някой се похвали, стискам палци.

Чакам да обявят и печелившите от Савекс и утре от Гурме, на последното се надявам много да съм чрез избраните. Praynig

# 490
  • Телиш/Плевен
Хич не ми пука кой какво си мисли.
newsm10
И така трябва да бъде. Всеки трябва да прави това, което прави самия него щастлив, а не да мисли как изглежда в очите на хората. Нито има как да се харесаш на всички, нито е нужно.
Пете, не се връзвай на такива приказки и не се обяснявай на такива хора. Hug

# 491
Момичета, зачетох се в правилата на Савекс и пише, че :Печелившите по настоящата точка, се обявяват в срок до 5 работни дни от тегленето по предходното изречение на уебсайта на играта, в подраздел „Печеливши“. Всички печеливши в рамките на 5 дни след проведеното теглене ще получат SMS на мобилния номер, който са посочили при регистрацията си в играта с информция за спечелена награда и информация за начин на получаване на наградата си.

С една дума, ще си почакаме. Joy

Лале, така е. Hug

# 492
Купих още две кутии бисквити (още са по 1,09лв.), тръгнах да ги регистрирам, а играта приключила в 17.00ч. Каръшка работа.
Грозна топка на Милка си взех от кварталния магазин срещу три лева. Взех два шоколада карамел (има и с малини), единият е 1,50лв. Децата се опитаха да я рисуват, лилавото се трие или размазва.
На мен пък много ми харесват топките, даже ми се искаше да имам и от 3-те вида, но имам две еднакви.

# 493
Петя, "отровното цвете" не следи само теб. Явно следи доста хора от темата и самата тема. Но иначе и тя участва в разни игри.  Laughing.  Нейна си работа, на мен не ми пука и на теб да не ти пука.

# 494
Прави сте - за в бъдеще няма да и обръщам повече внимание  Hug
И моите топки са две еднакви - исках различна, но само от този вид имаха. Кой знае дали ще купувам скоро пак милки... Вече имам и кафявото мече на Кока Кола - то е по-скоро светлобежово; събирам за трето, но май ще изтече срокът на промоцията.

Общи условия

Активация на акаунт