Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 54

• 72 065
  • 759
  •   1
Отговори
# 495
Във Фантастико,при покупка на бисквити Милка,на касата дават скреч карта.Спечелихме ръкавички,лилави,но с пръстчета за тъч.
Само да уточня(не че ме е питал някой),сумата трябва да е поне три лева само за бисквитите.

# 496
Онази дама и на мен ми обясни,колко празен и безполезен е живота ми отдаден на обикаляне по магазините и дебнене на вафли та доста се бях обидила.Но след като си повтарях няколко дена,че вече съм прекалено стара да се обиждам от такива глупости и я видях да участва в игра за чашка във форума ми мина  Mr. Green.

# 497
  • Телиш/Плевен
Т.е. всички сте се засегнали от една и съща дама? Thinking Явно само аз не разбирам за какво става дума, но не е и важно. Не се засягайте от разни приказки и ще си живеете много по-щастливо, уверявам ви. Hug

# 498
  • Сандански
Колко много хора са били афектирани от един човек. То всеки е свободен да прави това което му харесва. Едни купуват вафли други купуват въдици  Joy  Joy (сравнението ми не е от най добрите, но ме разбрахте)

# 499
  • Пловдив
Днес ходихме в нашата Била за да си вземем пиленце,но нямаха от розовото, дъщеря ми иска него и като ревна..та сега го търсим,че и казах,че съм го поръчала за да спре да плаче..
Помагайте..Ако някой от Вас го има може да направим размяна за нещо,или да го купя евентуално,ако цената е приемлива:))))
От Мюслито спечелих 2 пъти бисквити,а имам регнати над 30 кода,много исках кана,че нашата се счупи,даже снощи ставах да играя в 1:30,но уви Sad Twisted Evil

# 500
Чета темата за лотарията и въпреки,че не съм писала там,ми стана неприятно от изказванията на "миризливото цвете" по повод вафлите и храната-боклук.Някои хора адски много ме "впечатляват" с това,че винаги тяхното мнение е най-правилното и всички трябва да се придържаме към него и да кимаме одобрително с глава.Но е вярно,че и тя следи тук.

Изпихме няколко вредни коли в къщи и си взех бялото мече от кварталния магазин.Не очаквах да е толкова мъничко Simple Smile

# 501
По този повод: "Не позволявай поведението на другите да наруши вътрешния ти мир" - Далай Лама.

Всеки си има право на мнение, но някои мнения са за пренебрегване.

# 502
По този повод: "Не позволявай поведението на другите да наруши вътрешния ти мир" - Далай Лама.

Всеки си има право на мнение, но някои мнения са за пренебрегване.

Така е, всеки има право на мнение, аз пък на действие! Така че, кой както прецени и реши. Peace

Права е жената, лоши сте, на, взехте да ме зарибявате! Mr. Green bouquet

# 503
Аз си спечелих мече от поничките-купуваш две кутии и теглиш карта.На щанда бяха искренно учудени,че ми се е паднало явно не са много тези награди.Мечока е два пъти по -голям от на кока-кола и доста симпатичен.

# 504
  • София
Във Фантастико,при покупка на бисквити Милка,на касата дават скреч карта.Спечелихме ръкавички,лилави,но с пръстчета за тъч.
Само да уточня(не че ме е питал някой),сумата трябва да е поне три лева само за бисквитите.
При нас нямаше условие,даже бисквитките бяха на промоция по 1.79 и взех само една кутия.Специално четох стикера на щанда и не пишеше нищо за сума

# 505
  • Телиш/Плевен
Лабрекс, много се радвам да те "видя" тук и ти желая късмет в игрите! Hug

# 506
Лабрекс, много се радвам да те "видя" тук и ти желая късмет в игрите! Hug

Дано, темичката е приятна, една лека такава и ненатоварваща! Аз си падам малко карък в това отношение, ама знае ли човек! Е, все пак имам една награда от форума, но преди доста години! Simple Smile bouquet

# 507
Лабрекс  Hug
И аз съм карък, но с тази тема го счупих. Laughing

# 508
  • Под Слънцето
Хора, изхвърлихте ли торбите с опаковки на хипер и троя? Или има тайна надежда за шанс?..

# 509
Аз ги разкарах вече.

Общи условия

Активация на акаунт