Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 54

• 72 143
  • 759
  •   1
Отговори
# 660
  • у нас
Честито, момичета. Много хубави награди.  bouquet

# 661
Честито и от мен на всички!  Hug
И един малко страничен въпрос, но сега се разрових в олх за чанта за количка и попаднах на едни на Памперс,белички. Дали са от игра някаква?Че цвета е точно като количката,която купих и се чудя да дам ли 30лв или да търся някъде друга.  newsm78 Понеже знам какви цени слагат на подаръците,за това питам.  Rolling Eyes

# 662
Включвам се в темата и аз! От календара на Кауфланд спечелих таблет.
браво, честитооо
Колко пъти играхте, ако не е тайна

# 663
И един малко страничен въпрос, но сега се разрових в олх за чанта за количка и попаднах на едни на Памперс,белички. Дали са от игра някаква?Че цвета е точно като количката,която купих и се чудя да дам ли 30лв или да търся някъде друга.  newsm78 Понеже знам какви цени слагат на подаръците,за това питам.  Rolling Eyes
Бели чанти като подарък не съм виждала,само два вида резеда-светло и по-тъмно зелено.Вчера гледах в аптека ФармаСтор почти бели(много светло сини)мисля че бяха на себамед-дано не бъркам.Мога да проверя със сигурност, ако не държиш да е Памперс.

# 664
  • Телиш/Плевен
Благодаря ви, момичета! Hug

Мери_М, честито от мен и със здраве да си ползваш страхотната награда! Heart Eyes

Честито и на останалите за наградите! Hug

Girl_on_fire, отговорено е на този въпрос: Peace
Обикновено се регистрирам веднъж дневно, но за този ден имах около 10 регистрации.

# 665
Лале, честито! Четох за тези награди, но не разбрах как точно се участва - ако купя попълнен лото билет (от тези за милионите) не става, така ли? Трябва да поискам празен и след като го попълня се разбира дали печеля бонус награда?

# 666
И аз днес от билет спечелих 6лв.

# 667
  • Телиш/Плевен
Лале, честито! Четох за тези награди, но не разбрах как точно се участва - ако купя попълнен лото билет (от тези за милионите) не става, така ли? Трябва да поискам празен и след като го попълня се разбира дали печеля бонус награда?
Благодаря ти! Hug
Трябва да става. Thinking Условието е участие в лото игра за поне 4 лева, никъде не пише, че не може с талон за бърза игра. А и няма логика да не може. Ако искаш питай на място за по-сигурно. Бонус наградата, ако се падне такава,  ще я пише на квитанцията, която ще получиш, след като дадеш талон за бърза игра или попълнен фиш. Желая ти късмет! Hug

Последна редакция: ср, 21 дек 2016, 20:14 от Лале в дъжда

# 668
Благодаря Simple Smile Днес изпуснах тегленето, но утре ще купя за следващото - тъкмо няма да има опашка ))

# 669
Имам бялата чанта на Памперс,не си заслужава за 30 лева.
Ще се похваля с много печалби от националната лотария  Laughing От 8 билета,6 ми спечелиха общо 80 лева.Досега никога не съм печелила повече от 6 лева.  Joy

# 670
Миналото лято в Кауфланд имаше някаква промоция за покупки на продукти Памперс. За покупки на обща стойност 100лв(за някакъвв дълъг период от време, може би месец), даваха чантата аз я взех. Много е удобна, но не особено здрава(30лв.не си заслужава). А иначе моя приятелка, която много хареса чантата, си я взе от бебешки фейсгрупи за 10-15 лв

# 671
Честито на всички за хубавите награди и печалби!  bouquetАз днес си спечелих един ключодържател от Somersby-при покупка на две бутилки си избираш ябълка от табло-дърво-наградите са ключодържател,чаша или флашка.Харесва ми!Голяма краста са тез игри.Вие сте "виновни"да ми се покачва адреналина!Зарибихте ме,но Ви благодаря!  bouquet Hug

# 672
  • Сандански
Това нашето си е хоби мисля?  Simple Smile

# 673
Направо се превърна в хоби.

# 674
  • Сандански
Направо се превърна в хоби.
Аз не мога ако не мина през темата няколко пъти на ден  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт