Мнения за ОУ"П.Р.Славейков", гр. Варна, 5-7 клас

• 2 934
  • 6
  •   1
Отговори
  • Варна
Моля за мнения за атмосферата в часовете в ОУ "П.Р.Славейков", Варна в прогимназиален етап. За обучението нямам съмнения. Обмислям евентуално преместване на детето си. Предварително благодаря на отзовалите се!

# 1
Чувала съм, че е най-доброто основно във Варна. Винаги имат най-добрите резултати на матурите. Няма да сгрешиш, ако си преместиш детето там.  Peace

# 2
      За учене, наистина се учи много. Друг е въпросът, че не всяко дете издържа на темпото.За дисциплина и отношения-разликата е огромна в различните класове и паралелки.В един клас в междучасията ритат топка, в друг се бият.Училище,ката всички останали.

# 3
  • Варна
В 5 клас е лек шаш като влязат учителите от прогимназиален етап с някакви страховити стандарти  Laughing

# 4
  • Варна
Синът ми е свикнал с доста сериозно темпо за учене, това не ме притеснява. А относно стресът в началото на пети клас- мисля, че е навсякъде.
  Това, което ме притеснява в настоящия му клас, са няколко момчета, които провалят часовете и се държат безобразно. Проучвам за алтернатива за пети клас, да не стане "от трън, та на глог".

# 5
Някой може ли да ми каже как става приемането в 5 клас?

# 6
  • Варна
Някой може ли да ми каже как става приемането в 5 клас?

Предполагам, ако има свободни места ( деца, напусали след 4-ти клас), се обявяват. Но дали има официални критерии при повече кандидати- не знам.

Общи условия

Активация на акаунт