Отговори
# 300
Лелееее, ще го изям Леу, чудесно невероятно прекрасеен newsm76 Two Hearts Heart Eyes Heart четох, че Щерев вече има такава опция за бебета, плуване, един ден, живот и здраве, смятам  и аз да водя, трябва от малки да плуват, да нямат страх от вода Peaceте, въобще сегашните бебета са с много активитис Mr. Green, плуване, масажи, гимнастики, чужди езици няма мързел Joy

Герда,да ти кажа честно, от личен опит, хич не сънувай и се размечтавай за осиновяване, това е едно от най-унизителните  преживявания за мен, държат се с кандидат-осиновителите арогантно, бъркат ти в подробности от личния живот за доклада, и чувстото, че правиш благородно дело се загубва малко, трябват яки нерви и настройка подходяща.
А и при теб другото ще стане скоро  Praynig Hug

Рансън  Praynig  успех!

Мистик, ех че хубав прашец, я пак, не се свиди  Wink

Перу, понякога сънищата показват посоки Praynig

Марийче, пиши как сте, че те мисля.

# 301
  • Истински се вижда само със сърцето.
Чуден Леу Simple Smile София отказа да се пусне сама под водата, гмуркаше се само ако я държа, като тръгнем отново дано да преодолее страха Simple Smile

Ние имахме посещение от новата хелт визитър в къщи днес, претегли момата, вече е 8.02 кг този път добре е наддала, обаче не видях как е на височина, а пък жената е забравила да го напише в книжката Simple Smile

# 302
  • гр.София
Уанче да му изям на плувеца бузките и крачетата,и да му имам банските  Mr. Green Много е готин!
Аз съм с перманентен на веждите и сега ми е точно за повтаряне. Чудех се много на микроблейдинга,обаче трайноста му е 6м. Просто не ми се занимава толкова на често. Другото,което в моя случай ме отказва,е че резултата не е така добър ако вече има правен перманентен отдолу. Иначе аз съм ги правила моите при двете уж най-добри. Обаче не съм доволна и не бих ги препоръчала. За това и в момента леко ги подчертавам със сенки за вежди,щото още съм в търсене на моя човек.
Ели,браво на момичето! Да си похапва все така с желание! Я кажи,как е в новата къща,свикна ли,повече ли ти харесва от предишната!
Чакам елхата на Мимчето Wink
Инче,ти нищо не казваш,как сте? Така е както го описваш за осиновяването. Нямат подход тук в бг и учтивостта.
Мистик,как е Наско сега? Пожелавам му да е копче до довечера!
Детето е добре. А аз грея,все едно ми се е сбъднала мечтата на живота. Пуста майчина душа...

# 303
Герда, аз бях на базара в Мол Сердика и купих един календар, ама само за каузата, няма да го окачам и се чудех на кого да го подаря.

Метни ми адреса на лични и ти го пращам по куриер Simple Smile

Аз и други сувенири взех, ама те вече са пласирани  Mr. Green както и една игра за оцветяване за любимата ми Лия  Heart Eyes

Сигмич, ако не се видим в четвъртък, след празниците ще е задължително

# 304
  • Истински се вижда само със сърцето.
Мария радвам се че Вики е добре  Hug Добре е новата къща и я харесвам повече защото няма влага и мухъл Simple Smile, В тази влажноста е 50 % в другата не падахме под 68%, а стигаше и до 86%. Тази е и по-топла.

# 305
  • Пловдив
Ина,не ръся аз за жалост...Ред беше Peace

Мария,браво и на вас че сте ок...и ние уж.Направихме опит да се доберем до ЛЛ,ама само си почакахме и обратно...то толкоз кашлящи,че ще хванем още нещо.Утре.Имаше 37,3 и като му направих чая с индрише мнооого се подобри.

Леу е страхотен Peace

# 306
Леу е прекрасен плувец - изглежда, че се кефи на водата Heart Eyes
От ЖК ми пуснаха пълен пакет изследвания, готови са и освен леко завишени левкоцити всичко изглежда наред newsm78 Утре док ще коментира, но на този етап май само БХС ме държи в напрежение Rolling Eyes ММ ми пържи картофки по никое време, но няма да му ги откажа ( hahahaособено като няма туршия)- отивам да се тъпча  Joy

# 307
Ау, Мистик, знам, че е Ред, но ей виж,  наричам те грешката скоро да е вярна Mr. Green  !!!

Ели, много ни е перфектна мадамата откъм тегло  Hug

Марийче, в тази насока, ако ме питаш нищо, имам си някакви лични виждания по въпроса, ако излезе нещо ок, ако не м...та му, но аз за дете пари не давам Naughty, никого не съдя също така в личния му избор.
Иначе сме добре, нищо интересно. Много се радвам за Вики, племенникът ми сега е с висока температура , явно е същият вирус.

Дъгичке, как си? Много им уважавам инициативата, с предните базари купиха кувьози, помня.

Рансън,  мисля, че леко завишаване при бременни е ок.

# 308
  • София
Привет момичета  Heart Eyes Изчетох ви, на пук на многото работа.

Мария, радвам се, че се подобрява Вики  Hug

Мистик, и за наско се радвам. Измислихте ли му изненадата за Коледа?

Уанче, много готин малкия плувец  Heart Eyes Кога точно ще си в България? Чудни кифлички си направила, аз не знам кога ще намеря време за сладки и курабийки  ooooh!

Лейди, как така няма туршия, ми да пращаме тогава  Blush

Ели, супер, че си по-доволна от новата къща. И на малката принцеска браво, че си хапва месце с удоволствие  Blush

Лятна Ина, аз за теб съм сънувала един сън......  Hug

И аз исках да ида на този базар за недоносените бебета, но пътувахме през уикенда. Оставихме детето с баба му в провинцията, сега само ги мсиля....

# 309
  • гр.София
Зази,я остави детето да подиша без теб ! Сигурна съм,че много ще се забавлява и ще и се отрази добре  Mr. Green
Аз меденките щях да ги правя изминалия петък,но утре запретвам ръкави и ще спретна тройна доза,че искам да пратя по нашите за братчето ми и сестричката ми. Дано тия дни си намеря фондан да ги украся,ако не,ще ги нашаря с шоколад за украса,забравих как се казва  newsm78

# 310
Прекрасен е малкия плувец, Уанче!
Мария, кувертюр май се води, и аз мисля да правя в петък, а и боички взех, май ще се пробвам за цветен айсинг.
Мистик,даоздравява  Наско. И моята кашля, гърдите чисти, гърлото също,а буха ужасно, докторката йизписасамо Кзизал и сироп.
Лятна Ина, много неприятно това, което описваш, дано в хода на процедурата за осиновяване успеете по друг начин и да не се налагат повече такива доклади. да
Останалите не коментирам,че мие трудно писането от таблета, а и се дублира с ФБ.

# 311
  • Пловдив
Добро утро! Къде стеее?

Мия,нищо не съм измислила за подарък.Не остана и не знам какво ще правя Tired

И днес съм вкъщи, след малко ще ходим до док...снощи пак вдига температура Наско.Поне не кашля...дано спря.Направих сироп с индрише,мн.е добър!

# 312
Добрутро  bouquet
И аз съм в числото на болните вече  Confused Само хрема имам, дано не предам на децата, макар те да я изкараха преди мен.
Уанче, с децата едва ли ще мога да дойда да се видим, но ако майка е при нас може да дойда сама.
Днес сме само с тях в къщи, майка замина на село, че баба не е добре  Cry

# 313
Добро утро!

Наско да оздравява.

Уанче, много са хубави кифличките. Изтървала съм промоцията, но от коментарите разбрах за красивия плувец  Heart Eyes

Мария, сложни разкрасителни процедури описваш  Simple Smile. Радвам се, че Вики е добре.

Ели, много пораснала София. Браво!

# 314
  • На остров
Amini дано не се разболеят децата и баба ти да се оправи  Hug !
Зази на 9 почти в 00 кацаме и на 11 следобед се прибираме  Simple Smile .

Мария много благодаря, че се включи. Аз ще се пробвам ако успея да запиша час пък ще видим дали ще съм доволна. Гледах салон Envy me първото в гугъл приятно ми изглежда  Simple Smile . Как е В ?

Танзу дали е добре, не е сложила кафе днес .

Мистик дано сте по добре.

Ан браво на твоята девойка, все така да се учи и да не те ядосва.

Титето и тя не е писала скоро.

Лени  Hug

Общи условия

Активация на акаунт