Отговори
# 315
Забравих да кажа, че вчера ни кифлички, ни плувец успях да видя  Crossing Arms Уанче, какви са му актуалните мерки?

# 316
След много преживявания снощи, най-накрая в 2 сутринта успях да прегърна ММ.

# 317
  • Истински се вижда само със сърцето.
Герда много се радвам  Hug

Амини да оздравяваш  Hug

Ние закусваме и отиваме да купим чаша с накрайник да се учи госпожицата да пуе вода Simple Smile

# 318
  • В градината...
Ина, така е с осиновяването. Освен ако не са ти познати социалните, както е при нас и много-много не се ровиха.

Рансън, много хубава лентичка  Heart Eyes А левкоцитите са си завишени при бременност. Много показатели се променят и след раждането се оправят като с магическа пръчка.

Уанче, това имах предвид, че изглежда голям. И. също върви по-висока. В парка други деца, доста по-големи от нея на възраст, са по-дребнички. И родителите често казват - иди с каката да си играеш, а "каката" е по-малка всъщност.

Детегледачката успя най-после да й върже опашлета, на мен не дава. Много е сладка с тях.

В това време трудно се оздравява  Confused

# 319
Ехххх, Герда, супер! Премеждията след време ще ви изглеждат смешни. Важното е, че сте заедно вече!  Hug

Уанче, невероятна снимка на Леу! Вчера успях да го видя, но нямах време да пиша. Изглежда напълно в свои води малкия плувец!
Аз съм добре. Просто днес много рано се изнесох на къщата, и нямах време да сложа кафето. Започнаха да поставят гранитогреса и исках поне в началото да съм там. Не мога да им вися цял ден на главите, но като видя как започват и че се получава добре ми е по спокойно.

Ние тази вечер ще имаме фирмено парти, коледно, за което аз тотално забравих   ooooh! И сега съм без тоалет, без прическа, без специална подготовка. Както каза ММ, типично в мой стил  hahaha hahaha hahaha  Ама много не ми дреме. Една вечер всякак ще я изтикаме  Joy

Да не се отплесвам, а да честитя на всички, които празнуват днес! Да са живи и здрави, пламенни и слънчеви!

Кой пръв полази в къщата ви днес? При нас в едната къща първи влязоха майсторите  Mr. Green Всичките млади, добри и работливи момчета. В другата - добър приятел, голям късметлия и шегаджия!

# 320
Герда  Hug
Ели, госпожицата пие ли вода? Моите не са във възторг.

# 321
Уанче, тук съм, но тия дни бях малко по-заета.

Перу, още ли не си ми получила картичката? Мина доста време. Още на 2-ри декември я пратих. А всички картички, които пратих за БГ са ги получили още на 8-ми. Явно някой си я е присвоил.  Бях сложила коледни стикери на плика, да не би заради това да е изчезнала, ама аз винаги слагам и въпреки това другите ми получатели ги получават.

Герда, заедно сте вече и това е чудесно!
Уанче, и сестра ти ли живее извън БГ и затова сте си насрочили среща там? Да си изкарате много хубаво! Аз го видях плувеца и кифличките вчера. Много сладък и много вкусно изглеждащи кифлички!

Танзу, браво и на вас! Като че ли изведнъж направихте страшно много неща по къщата! И хубави хора са влезли днес на празника!

# 322
Приятелка разтваря вода в малко плодово пюре и беббка така я пие.

# 323
  • На остров
Амини кифлите не съм ги махала само плувеца..не знам колко е пораснал този месец. Другият ще ходим на консултация. Споредмен е около 75 см и 8.5, но това са мои предположения.
С водата хич ни няма не ще да пие.
Тите да и те не живеят вече в БГ.

# 324
Амини тя пие вода откакто ни изписаха от болницата и винаги и е харесвала Simple Smile а сега и като хапва, не е само на кърма си я търси докато се храни Simple Smile

# 325
Привет момичета!

Герда, много се радвам за теб  Hug

Амини, да оздравяваш бързо Hug

Аз днес бях на фетална, слава Богу всичко е в норма  Praynig  Но имам новина
Скрит текст:

Докторът каза, че понякога слизали по-късно атрибутите надолу. Имаше и някакви студенти, та той доста се притесни, че бил объркал  Laughing   Аз много се изкефих! А човечето първо си запуши ушите, а после демонстративно се изпишка  Joy Все едно каза - Да ти пикая на доктора!!!  Joy  Имам го на диск, много е смешно!!

Лейди, и моите левкоцити са завишени, акушерката каза, че е нормално.

Довечера отиваме на пица, даже смятам да си пийна няколко глътки винце  Mr. Green

Хубава вечер на всички!  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 326
Е, Ред, време е  да смениш розовата шапчица със синя от лентичката ти! Честито синя новина!  bouquet

# 327
  • На остров
Ред честито  bouquet

# 328
Ред честит ти малък мъж  bouquet

Качих една снимка на разплакана София с дядо Коледа Simple Smile

# 329
Ах, Ели, що го остави туй сладурче да изпитва такъв страх!  Хаха, и ние миналата година направихме една такава снимка, но ние седнахме също при добрия старец. Тази година няма да ходим, само го гледаме отдалеко в мола. Ели, голямо момиченце е вече С., добродушка малка!
А снощи като се покатерила на шкафчето и достигнала един шоколадов дядо Коледа. И като седнала сладко- сладко на дивана и разбрала, че се яде и му отхапала шапката и едната ръка. Така я заварихме. Да се смееш ли да плачеш ли. Не за друго, ами досега никога не съм и давала шоколад и треперех да не направи някоя алергия. Обаче сега и внушихме, че той и се сърди, че е останал без шапка и ръка и изпитва респект, наблюдавайки го от кухненския плот, направо със страхопочитания! Слава Богу нямаше обриви и алергии.

Общи условия

Активация на акаунт