Отговори
# 330
Ред, честити сини гащи.
При кой прави фм,къде?

# 331
Аз понякога успявам с лъжичка да пробутам вода, но не съм много настоятелна, че нали още повръщат.
Ели, не е добре да се пие вода по време на хранене, разрежда  стомашните сокове и пречи на храносмилането.
Душички са ви дечицата,много сладко разказвате за срещите им с дадо Коледа и шоколада Hug
Ред  Hug Честити ви сини гащи  Grinning

# 332
  • София
Ред, честити ти сини гащи  Grinning

Герда, на теб честит ти мъж, със здраве да си го ползваш  Hug

Амини, да оздравяваш бързичко

Ели, видях я твоята сладурка на срещата с добрия старец, следващата година вече няма да се страхува

Тите, казваш, откри шоколада детето.... И при нас по подобен начин стана, намери в шкафа една бонбона Линдт, успя да махне опаковката и да я изяде, и как си облизваше ръката само.....

Танзу, добре ли става гранитогреса? И как мина партито? Нашето ще е в петък, ще бъда с една добре забравена рокля  Wink мислех поне нови обувки да си купя, но както отиват нещата май няма да имам време......

Мистик, надявам се, че Наско се подобрява

# 333
  • Истински се вижда само със сърцето.
Тите, представям си я с шоколада  Mr. Green

Амини аз не и предлагам, когато се храни, но понякога тя си иска и тогава не и отказвам. Напоследък яде геврек и тогава винаги пие водичка.

# 334
  • гр.София
Ред честито момченце!
Герда,какви премеждия? На радвайте се сега с ТМ и изкарайте незабравими празници!
Зази почиваш ли си без дете ,а,а,а???   Mr. Green
Тите,хаха и аз си представих картинката на малката с шоколада.
Детето така миналата седмица. Свеки направила кифлички с шоколад вътре и му носи за следобедна закуска. И оставила съм го аз да ги яде с чаша айран и си чистя. След 15мин идва при мен на мивката и вика- Мамо аз ги изядох.
Ама целия омазан,лицето,а пък ръцетеее.... Отивам аз и какво да видя,10 разтърбушени кифлички,ровени отвътре,и шоколада стриктно облизан. Такъв смях ме напуши,та ял нашия Simple Smile
Сигмич къде си.?Така кат ми зачезнеш и се стресирвам!

# 335
Здравейте девойки,
първо да кажа, че и кифличките и малкия гмурец на Две в едно са много сладки Two Hearts. Хубаво е, че от малък вече плува. Леко и безпроблемно пътуване през януари и приятно гостуване!
Ред, каква изненада само!
Тита, ха-ха, и аз си представих твоята калпазанка как стои ошоколадена Grinning Колко е голяма?
Ние сме почти готови за Коледа: подаръци - налице, меню - изпробвано, баба - пристигнала.
Остава само да отпразнуваме в работата, а в петък е тържеството в училище. (Не знам кой попита за моята работа - благодаря за вниманието! Не се очертава назначаване, но пък от бюрото по труда ми предлагат хубав курс и следователно продължавам с учене.)

Приятен ден!

# 336
 Leonie, на 2 години и 4 месеца е дребната.
Браво, всичко си приготвила, че и баба налице!

Хайде днес да ви предложа едно кафенце аз с пожелание за прекрасен ден!

Скрит текст:

# 337
  • Пловдив
Добро утро!

Зази,още продължава температурата Tired сега е от гадната 37.5...къв е тоя вирус???
Мислих да ида на работа ако е ок детето.

# 338
  • На остров
Тите взимам си кафенце за което благодаря и ставам. Представих си малката с шоколаденият д. Коледа Simple Smile .
Мария и В. Със кифлите Sunglasses много са сладки в тази възраст.
Днес сме на Коледен обяд с мм в един много хубав ресторант Simple Smile слънцето изгрява в 8.46 и залязва в 14.50 и от утре започва да се уголемява деня. Ние отиваме при свеки утре, а там слънцето утре ще изгре 9.12 и 14.27 и сме малко на загуба на тема слънце,но лека полека става светло и денят расте Simple Smile.

# 339
Добро утро!

Тита, благодаря за кафето. Мони е открила голяма тайна - Шоколад  Simple Smile

Леони, успех на курса.

Ред, честита ти изненада  Simple Smile

# 340
  • София
Мария, почивам си, даааа  Blush В понеделник вечер бяхме на гости, снощи ходихме да хапнем в кварталното капанче. Довечера съм предвидила малко чистене из къщи и други домакински задачи, утре вечер женско парти, в петък - фирмено парти и в събота отиваме при детето..... направо се чудя как ще оцелея  Laughing Междувременно имам един детски подарък да купувам, на мен искам да взема някои козметични неща (приемам препоръки за нощен крем за лице) , още съм в чуденка от къде да купим готови храни за Бъдни вечер, че ние ще пътуваме, а майка ми сама с детето няма как да приготвя, и до личния лекар трябва да отида......

Уанче
, много къс при вас деня, ужас направо. Но хубавото е, че от утре започва да се увеличава  Grinning

Леони, готови сте за Коледа, браво!

Амини, как си?

# 341
Искам да благодаря специално на rainbow за картичката и календара, много се зарадвах.
 Премеждията като прибирах ММ от българо-турската граница бяха, че я затвориха, имаше опашка от тирове до Елхово.
 Сега отивам на коментар за неуспешно инвитро.

Последна редакция: ср, 21 дек 2016, 11:05 от Анонимен

# 342
  • Истински се вижда само със сърцето.
Добро утро от мен Simple Smile много ми забива мамата и едвам влизам да чета или напиша нещо.

Амини, надявам се да си добре и ти и баба ти също  Hug

Леони супер, че си имате вече баба у дома Simple Smile

Уанче, приятен коледен обяд Simple Smile

Тите взимам си сладките до кафето аз  Mr. Green

Чакам Рошла да се събуди и да правя закуска и да си играем, днес няма да излизаме, че е дъждовно.

# 343
Благодаря ви  Hug

Герда, защо са затворили границата?  Thinking
Скрит текст:
ФМ правих при Борислав Иванов от Медлайн, той ми води по принцип ЖК.

Мистик, пожелавам ви да оздравеете преди празниците. Май е доста гаден този вирус  Tired

Тите, страхотно кафе

# 344
Здравейте, по-добре съм вече, явно чаят и парацетамола дадоха резултат, баба не знам колко е добре, но се държи.
Взимам си кафенце с всичките му гарнитури и пак по задачки  Grinning
Леони, какво ще учиш?
Хубав ден на всички  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт