Отговори
# 345
  • На остров
Зази супер програма !
Леони успех с курса !
Ели чудна рошла! И ние имаме снимка с добрият старец ама малчо не се впечатли.

# 346
Здравейте девойки
Аз кацнах в къщи разглобена  #Crazy  Добре мина партито, много шумно, танцувално и почти до зори. А като се понатоварих последните дни физически, тази сутрин направо краката ми трепереха  hahaha 

Зази, добре става гранитогреса. Засега. Наредили са вчера и днес 3/4 от помещението и цялото антре. Предполагам, че днес ще успеят да довършат стаята и ще им остане един малък коридор от 3 кв.м. Донесохме им и смес за фугиране, и ще започнат след обяд да фугират. Тогава ще мога да кажа дали вече в завършен вид ми харесва. Аз имах доста притеснения за плочките, защото за банята взехме не евтини, испански, но имаха големи разминавания /поне според мен са големи/ в размерите и фугите. Наложи се да правя рекламация на дистрибутора, да снимам, да изпращам, да демонтираме вече налепени плочки, да сменяме ... За това и вчера много рано се изстрелях на къщата да видя как започват, как се получава, има ли проблеми със самия гранитогрес.

Ред, честити сини гащи  bouquet bouquet bouquet  Голяма изненада ви е направил док  Mr. Green  Как е ТМ, свикна ли вече с мисълта, че ще става татко?

Ние още нямаме никакви планове за Коледа. Май ще си довършваме боядисването на спалните и ще зидаме комин за парното newsm78 Децата ще са при баща си, сестра ми при гаджето ... Мисля си единия ден да сготвя пуйката и да съберем двамата бащи и баба. А систъра ако има време за един обяд с нас ще е добре. Ако няма, здраве да е.

# 347
  • В градината...
Танзу, браво за партито - обиконовено става така, като нямаш подготовка, е най-весело.
А за плочките от нашите майстори знам, че който купува скъпи плочки /испански и прочие/, плочките не стават - с много дефекти са, а и се чупят много лесно или пък при рязане се счупват не където трябва, за разлика от българските. Лошото е и че скъпите плочки /внос/ са 3-то, 4-то качество, а нашите търговци ги продават за 1-во.

Мимче, не са се обадили от пощата, ще трябва да ходя да проверя.

# 348
Перу, може би имаш мен предвид. А те не ви ли оставят писмата в пощенската кутия? Или вие ходите да проверявате до Пощата?

# 349
Перу, за съжаление наистина в България високата цена или марката не гарантира качество.
Слагам две снимки да видите пода без да е фугиран. Фугата последно оставихме 3мм. Мисля, че дори 4-5 мм щеше да стои добре. Малко не са добри снимките, но моят телефон толкова може  Confused
Скрит текст:

# 350
  • София
Здравейте предколедно на всички! В почивните дни, надявам се, ще успея да ви изчета назад.Благодаря за получените картички от Перу и Амини  Hug Надявам се, че и вие сте получили моите, както и някои други дами  Heart Eyes
Не помня кога последно съм се разписвала, но влезнахме в серия с боледувания, от които се моля да излезем веднага!
Топли и щастливи празнични дни на всички пожелавам и каквото сте си пожелали, нека ви се сбъдне!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 351
 Танзу, много хубаво е станало. Май, ще искам координатите на майсторите ти.

# 352
Имам си чудна картичка от Перу Simple Smile Благодаря!

# 353
И аз искам да пратя на някого. Blush

Днес  на коментара при доктора си мълчахме неловко и той ни попита каво правим от тук нататък.
Тези дни може да имам късмет, и догодина да видя две чертички без помощта на доктори. Praynig

# 354
Той какво предлага?
Мойто мнение, че е време да се разделиш с тая клиника.

Сватенце, закъсах го с болната девойка. Триседмична кашлица и няма причина за нея. През ден е на слушалка. Днес пуснахме и гърлен секрет, та се моля да има някоя гад, иначе влизаме в сферата на алергиите  Tired

Гледам Бриджит Джоунс и умирам да се хиля.

# 355
Пиаф, благодаря за картичката, получих я, а така също и от други момичета, но все не ми остава време да ви благодаря  Blush
Бързо да оздравяват всички болни дечица и родители, че дядо Коледа пристига  Hug

# 356
Чувствам се много затъпяла напоследък. Чета ви и след секунди забравям какво съм прочела. Хората ми повтарят по 100 пъти едно и също нещо, аз гледам тъпо и след малко пак питам  ooooh! Дано да е временно  Embarassed

Танзу,  ММ свикна с мисълта, даже се оказа, че се е похвалил на целия град, което мен не ме зарадва особено  Crazy  Ама той си е такъв - зодия Близнаци. Много ми харесва пода, супер изглежда!! В стария апартамент бяхме сложили испански плочки в кухнята зад плота и стояха страхотно! Нямам наблюдения да са били некачествени, бяха доста скъпи, но квадратурата беше малка и не се усети.

Сигме, аз изкарах една настинка/ вирус, не знам какво беше, преди един месец и от тогава си кашлям. Усещам, че е задна хрема. Никога не ми се е случвало преди. Много е дразнещо и не знам как да я махна тая гадост  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Чакай да наръся, че като слушам за тези доктори.....  Пожелавам на всички от все сърце да ги изненадате от упор с две черти, преди да са се начудили какво ще правят оттук нататък  Hug Hug Hug
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 357
  • Варна
И ние имаме картичка от Перу и Ида и подарък от Амини, Тони и Цвети...😍 Благодаря ви, момичета! Нямам грам време за форума, че за нас празниците и софрите започнаха, но ви мисля всички...

# 358
Време е да пожелая на всички една задушевна и спокойна Коледа с любимите хора, много подаръци и усмивки, богати трапези и добро настроение!

(amini, курсът е SAP-основи и после SAP-логистика.)

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!

# 359
Добро утро девойки
Снощи окапах още в 21,00. Гушнах маца и кучо и се отнесох в страната на Алиса. Тази сутрин се събудих със запушен нос, кашлица и дерящо гърло  Shocked  Май се докарах на партито. Уж беше топло в хотела, слагах си шал на гърба, че бях до вратата от която се излизаше на терасата за пушене, ама ...
И аз съм получила картички, но не знам от кого. Татко се обади, че имам поща. Днес или утре ще си ги взема. Питам го от кого са, а той - не чета чужда кореспонденция и не шпионирам  ooooh! Голяма е терца тоя човек. Ами не е нужно да ми чете кореспонденцията, то на плика си пише от кого е  Joy

Днес и утре ще съм на работа, че имаме рекламна кампания и трябва да си комплектувам материалите и да направя списък на шефчето. Че иначе винаги пропуска някой важен клиент или партньор и после се червим неудобно  Rolling Eyes

Слагам едно кафенце с коледно настроение  Wink

Общи условия

Активация на акаунт