Отговори
# 360
Весели празници момичета, много здраве и късмет през новата година!

Танзу по-добре остани у дома, да се лекуваш. Шефа ще се оправи сам.

Последна редакция: чт, 22 дек 2016, 11:29 от Hope for Two

# 361
Ха добрутро и от мен - навън изглежда мразовито и мисля изобщо да не си показвам носа  Naughty Вчера се намръзнах цял ден по задачки и сега подсмърчам Sick
Болните да оздравяват веднагически! Танзу, пода е страхотен  Peace Герда, дано в началото на годината да се похвалиш с чудесни новини  Hug

# 362
Добро утро!

Танзу, пода е много интересен. Да оздравяваш  Hug

Герда, успех  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Леони, интересно звучи обучението. Успех!

Днес моето момче има рожден ден!
 party023  Чувствайте се почерпени. Откакто на работи Прикачи, не мога да се оправям със слагането на картинки  Simple Smile

# 363
  • Истински се вижда само със сърцето.
Добро утро Simple Smile

Честит рожденник на Ленивик - да е здрав и усмихнат!

Герда, пожелавам ти настъпващите празници да ти донесат твоето чудо  Hug

Танзу остани си в къщи и да се оправяш  Hug

Ние днес планираме нищоправене Simple Smile а по обяд една разходка. ММ днес е последно на работа преди празниците и от утре е отпускар, ще идем да напазаруваме рано рано и после да не се бутаме в луднищата.

# 364
  • Пловдив
Добро утро!

Лени,да ти е жив и здрав рожденика!!!

Аз днес пак вкъщи след като снощи пак бяхме с 39 Crazy

# 365
  • В градината...
Лени, да ти е жив  и здрав рожденика, в много хубаво време е роден  Heart Eyes

Тита, обърках, да. Пощаджийката си седи в пощата и понякога ни звъни по телефона, ако има нещо, но не винаги. Вчера ММ ходи да провери - ами имам си картички и подарък, най-прекрасните картички, които съм получавала, благодаря, момичета  Hug Hug

Пак болни в темата  Cry

Танзу, подът е страхотен. Но нали знаеш, ще ви трябват топли аксесоари с това сиво  Peace

# 366
  • На остров
Лени да ти е живо и здраво момчето !
На мимче каката също да е все така прекрасна !
Леони хубава прогарама е доста полезна!
И ние вече сме на път и пожелавам много светли и хубави празници !
Шафрановите ми макарони се одобриха !
https://drive.google.com/file/d/0B3CyWfYdH_JHVUZEM1RvY1pMb2c/view?usp=drivesdk

# 367
Привет!
Да са живи и здрави рожденниците.

У нас цари малка суматоха и къщата изведнъж се обърна с надолу главата - адаптации от канадското време.

Рано сутринта ходих да оправям фарове в лицензирания сервиз, че изгоря лампичка.

# 368
Лени, честити рожден ден на твоето момче  bouquet bouquet bouquet 

Не мога да остана в къщи момичета. Това ни е една от най важните кампании през годината. А и не съм заразна. Настинала съм. Ударих един фервекс след закуската и сега съм доста по добре. ММ каза, че съм прегракнала заради песните, а не щото съм настинала  hahaha
Направихме почти половината комплекти и шефчето замина на разнос. Щастлив, горд. До края на деня ще довършим другата част и утре и те ще са разнесени.

# 369
Лени, честит рожден ден на твоя син! Да бъде много здрав, много весел  и щастлив! Днес и  на моя приятелка синът и има рожден ден и той има същото име като твоя и моя син.

Мимче, да е жива и здрава и твоята госпожица! bouquetМного весело настроение и сбъднати мечти!

# 370
Трябва да избера бледер за подарък, но нищо е им разбирам, може ли да ме посъветвате 150-170 лв. ?

Последна редакция: чт, 22 дек 2016, 21:40 от Анонимен

# 371
Герда, кажи ценови диапазон за блендера, искаш ли някакви специални функции? Аз съм фенка на Braun за този сорт уреди. Имам подобно на ей това чудо, не е точно блендер, но съм много доволна. Има голяма и малка купа за нарязване и миксиране, пасатор с купа, миксер, купа за разбиване на лед. Върши ми перфектна работа. В експлоатация е от над 7 години. С него правя всякакви щуротии - меля бисквити за чийзкейковете, ядки също, шейкове, лед за шейкове, майонези, сосове ... каквото се сетиш
http://pasatori.pazaruvaj.com/braun/multiquick-7-mq-745-aperitiv … 2574509/#opisanie

# 372
В тази връзка да се оплача, блендера ми се развали  #Cussing out пуснах да реже твърд шоколад за поръсване на торта и май резбата му се е прецакала, не можах да си нарежа орехите за баклавата, чуках ги в хаванче.
Лени, да ти е жив и здрав рожденика  Hug

# 373
  • гр.София
Лени,Мимче,да са здрави и големи късметлии децата! Празниците почнаха у вас  bouquet
Свате,да се оправя малечка! Надявам се не е нещо на алергична основа,че си става упорита работа.
Скрит текст:
Само за сведение-на моя приятелка дъщерята има няма и почне да кашля,ама е така 3-4 седмици,упорита работа. Ту спре,ту почне пак и незнам колко лекари и казаха че е на алергична основа. Заведоха я на алерголог,излезнаха отрицателни алергените. Докато накрая един лекар установи рефлукс. Откакто мина курса на лечение за рефлукс не е имала този проблем. На 4г е детето. Само да знаеш.
Танзу и на мен много ми хареса пода Simple Smile

# 374
Блендер от 600 W дали ще ми върши работа за цвекло и целина?

Бях се насочила към Braun Tribute Collection, но предложението на танзу също ми допадна, но гледам и блендер  Viva Collection на Филипс за 90 лв., но е 600W.

Общи условия

Активация на акаунт