Отговори
# 375
За цвекло и целина всякакъв става, но за лед трябва по-специален. За да не стане както при мен.

# 376
  • гр.София
Герда мощност от 600вата е супер и няма да имаш проблем с каквото и да било,но дали ще ти ги пасира добре зависи и до голяма степен от острието  Peace

# 377
  • Истински се вижда само със сърцето.
Добро утро Simple Smile

Сервирам кафето и лека почерпка, че помъдрявам днес Simple Smile

Скрит текст:

# 378
Честит рожден ден Ели!  bouquet bouquet bouquet Желая ти много здраве, щастие, късмет, любов, много усмивки и сбъднати мечти!

# 379
  • На остров
Ели честит рожден ден ! Пожелавам много здраве и любов и да си все така лъчезарна и усмихната! bouquet bouquet bouquet !

# 380
Ели, честито ти помъдряване  Hug
Бъди здрава и все така позитивна  bouquet
Хубав ден на всички  Grinning

# 381
  • Пловдив
 newsm59 Ели!Да сте здрави!

п.п.Нашата Т не пада,сутринта пак 38,6...изписаха АБ,било бактериална инф Crazy

# 382
Елиииии, честит рожден деееен! Много здраве, любов и щастие Hug Hug Hug

Със закъснение честито на рожденника на Лени  Hug

Замислих се за тоя рефлукс, дето Мария пише. И аз съм със здрави киселини и кашлицата ми много се засилва, когато ги получа.  Thinking

Мистик, бързо оздравявайте  Hug

Аз от днес запразнявам. Ще опаковам подаръци.
Весело предколедно настроение на всички  Hug

# 383
Честит рожден ден, Ели  bouquet да си жива и здрава, много усмивки с малката рошличка и тм Simple Smile

Благодаря за поздравите вчера Simple Smile

Пожелавам на всички весели празници - да сте спокойни и усмихнати! Ние сме с гости от вчра, след малко идват и другите и ще сме много пълна къща до 25, тук е топло, 10гр, та може и някоя разходчица да успеем да направим.

# 384
  • Истински се вижда само със сърцето.
Благодаря за пожеланията момичета  Hug

Мимче у вас ще е весело Simple Smile

Ред добре ме подсети, че трябва да опаковам подаръците на Рошла  Mr. Green

Мисти, дано се оправи скоро Наско  Hug

# 385
  • гр.София
Ели честит празник! Бъди здрава,усмихната и щастлива жена и майка!  Hug  bouquet
Мистик и по какво отсъдиха бактериално и какво по точно,гърлото ли? Да се оправя Насето! Идат празници,трябва да е ведро и усмихнато детето  Hug За гадост,тъпите болести не питат...
Аз с подаръците приключих. Какви ги мислех,а какво взех е съвсем друга работа.. Ама нищо де. Детето е затрупано,ако питат мен с абсолютно ненужни подаръци,ама бабите отсъдиха,че щом ги е пожелал ба дядо Коледа,значи ще ги получи   Whistling Утре със свеки сме си поделили готвенето. Аз ще сваря картофите,боба и ще направя ориза за сърмите. Пък тя ще направи питката с парАта,ще навие и запече сърмите и ще напълни чушките.
Мм беше да пазарува и вика,лелееее хората се запасяват като за апокалипсис.  Ама знае ли човек на кой колко е голяма родата. Та не ме е грижа кой какво купува.
За Коледа мислех да печем пуйка,обаче се отказах. Аз не обичам,и мм много не долюбва. Та едни пържолки ще сложа в марината ище утре,две три салатки,сухи мезета и ядки,единствено което ще си купя специално за мен е едно сирене чедър с боровинки,обожавам го,но все по-рядко го намирам. И винце на масата,та колко му е за един хубав празник.

# 386
  • Пловдив
Благодаря ви!Дано е уцелила док точния АБ...
Мария,от зачервените сливици отсъди.Опитна е,дано да знае какво прави.

И ние ще сме си у дома като никой път.Даже ми е странно...свеки се тръшна и тя от грип,много по-зле от детето,че и с кашлица.Не отивам там.Ще приготвя квото си знам и така ще си изкараме.

Да ви е весело на всички  Hug

# 387
Абе Мистик, направо ме е яд за Наско. Защо не му направи изварения компрес, аз виждам голяма полза от него за каката. Неприятно е, обаче всичко премахва. Понеже нашата кака като лепне някоя хрема и се превръща в гнойна ангина. И откакто и правя този компрес 3 поредни нощи и температурата спада и всичко минава.Хайде дано се оправи детето! Hug

Ели, честит празник на теб! В толкова хубаво време на годината си се родила, празнично, елхово! Пожелавам ти много здраве, много сбъднати мечти, много щастие с твоите хора! Да си изкарате чудесно!

# 388
  • Пловдив
Тита,знам ги мнооого добре компресите Peace ама нямаше никакви индикации за прилагането им.Нито го боли,нито червено беше  Thinking Връзвах само с ракия.

# 389
АБ ще му подейства, няма друг изход щом като поддържа толкова дни висока температура. Ще оздравее, не се тревожи! Hug

Общи условия

Активация на акаунт