Отговори
# 390
  • В градината...
Ели, бъди жива и здрава и винаги позитивна и добра  Hug

# 391
Ели, честит рожден ден и тук  bouquet Бъди здрава , щастлива и усмихната  Heart Eyes
Имам си картички - цели три накуп  Sunglasses Благодаря от сърце за хубавите пожелания на Танзу, Манди и Шери  Hug

# 392
Честит рожден ден,  newsm76 слънчево Ели, пожелавам ти всяка твоя мечта да се сбъдне, да бъдеш много обичана, весела и здрава !!! bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet

# 393
  • Истински се вижда само със сърцето.
Благодаря ви много мили момичета Simple Smile усмихна те деня ми  Hug

# 394
Да се похваля,че имам картички от Танзу и другите момичета.Благодаря ви от сърце за прекрасните пожелания и настроение,което ми предадохте.

Светли и весели празници!

П.П.Не се сърдете,но почти нямам време за писане.Чета ви редовно и ви се радвам.

# 395
Светли празници на всяка една от вас и на любимите ви хора!
Бъдете здрави и се обичайте!

# 396
Момичета пожелавам ви весело посрещане на празниците  Hug

Бъдете здрави и щастливи Simple Smile

# 397
  • Ловеч
Весели Празници момичета!
Да сте здрави и да ви се сбъднат всичките желания!

# 398
Привет, момичета.

Как вървят приготовленията при вас.

Аз станах от зори да шетам, мм още спи.
Оказа се, че за утре вместо половин пуйка, леля се е объркала и ни е пратила бут от сукалче прасенце, как ще се справям с приготовленията. newsm78 ooooh!

# 399
Герда аз съм лесна с приготовленията, ама защото са за 2ма възрастни и бебе Simple Smile ще пълня сушени чушки с ориз, печена тиква с канела и захар и питка, сега правя варени гевреци, но ще е за първи път и не знам как ще се получат Simple Smile та като цяло че започна да готвя следобяд Simple Smile

Бут от прасенце сукалче е хубаво нещо Simple Smile ама ще ви стигне ли Simple Smile ще го изпечеш с някаква гарнитура.

Аз за утре ще правя капама по бански със заек и сармички.

# 400
  • Пловдив
Привет!

Аз си имам прекрасна картичка точно днес от Тобито  bouquet Благодаря ти!

Наско е добре,почвам да шетам и аз,макар и скромно Grinning

Весели и светли празници Hug

# 401
Герда, има едни пликове за печене големи, винаги отличен резултат,  и коричка става, и вътре месото.е мозък :pe

Нека Коледа да е много вълшебна и звездна за всеки тук   People Santa :madn

Последна редакция: сб, 24 дек 2016, 17:11 от ina_summer

# 402
Здравейте, при мен сякаш всичко върви наопаки  Confused
Майка вчера се разболя, вдигна температура докато беше при нас, изпратих я да се лекува в къщи. Вчера за пръв път маскарпонето за тирамису  ми се пресече  ooooh!
Сестра ми много се чуди дали да празнуваме, ама в крайна сметка ще се съберем колкото децата да си получат подаръците. Дано не се разболеем и ние  Sad
Две добри неща - имах хубава изненада от съфорумка от темата и баклавата ми се получи.

# 403
Бутът е някъде 60 см. и има малка опашчица дори.
 Ще потърся плик за печене за нещо толкова голямо.
Жалкото е, че дълго време разучавах рецепти за печена пукай, а сега ще трябва набързо да разуча как се прави печено джоланце.

През седмицата мина овуто, вече се ослушвам за някакви симптоми. Embarassed

Последна редакция: сб, 24 дек 2016, 19:35 от Анонимен

# 404
  • гр.София
Ех Амини,кофти че майчето ти точно сега се разболя. Ама пък от тая година къщата ще ви е пълна така и така Wink Пак ще изкарате приятно. А пък като защъпуркат човеците,ще видиш каква е забава Simple Smile
Ели,заека звучи вкусно. Евала за менюто което винаги измисляш,а си с малка лазеща калпазанка!
Ние сме готови със свеки.-боба,сърмите,сушените чушки пълни с картофи,баницата с ябълка и тиква. Остава само питката,която ще направим по-късно.
Почти мина годината. Тази за мен беше трудна и гадна,да си призная. Още в началото и,боледуването на детето ме направи много уязвима,неспокойна и голяма параноичка. Немога да отрека,че силно ми се отрази на психиката и на реакциите. После се случиха нещастия с мои приятели,които ме сломиха,а преди щях да давам кураж до откат. Свекъра почина,мм имаше сериозни сътресения в работата,които също много ме тревожеха.  Някак си всичко вървеше едно измъчено и трудно. Не беше нашата година. Благодарна съм,че ще посрещнем новата здрави. И съм голяма оптимистка за идващата 2017г. Ще бъде шарена сигурна съм,и си обещавам да се стегна и да бъда предишния усмихнат човек!
Спокойни и весели празници мацки! Да бъдем здрави,другото се постига  Hug

Общи условия

Активация на акаунт