Отговори
# 450
  • В градината...
Ели, как ще е скоро, година и половина  Thinking

Рансън, пиех аспирин, накрая чак и фракси. Иначе утрогестан и 6 хапа на ден онези сините, изхвърчаха ми от главата  ooooh!

# 451
Естрофем, но сега не ти трябват.

# 452
  • Истински се вижда само със сърцето.
Казвам на Мамаса че за мен е скоро за второ Simple Smileти си ок Simple Smile

# 453
Честито Перу!!! И аз точно на Коледа видях двете чертички като си направих тест. Пожелавам ти едно здраво августовско бебе! bouquet

Честита Коледа на всички вас! Бъдете живи, здрави и много щастливи!

Много се радвам, че виждам много момичета, които са отново сред нас! bouquet bouquet bouquet

# 454
  • гр.София
Ехааа,колко хубава новина ме заварва!
Перу,честито! Отговора дали да имате или не второ дете сам ви намери.Безпроблемна и лека бременност!

# 455
Нямах възможност да влизам днес а каква новина съм изпуснала  Shocked Честито Перу, лека и полека сега до финал  Hug не напразно детската стая ви е с две легла  Grinning

# 456
  • Варна
Направо се размазах от кеф ... Перу, направи ми хубавата Коледа перфектна... Hug

# 457
Ооолеее,Перууу! Страхотна новина! Лека и безпроблемна бременност!
 Честита Коледа на всички! Бъдете благословени!

# 458
Добро утро момичета!
Честит Стефанов ден! Да са здрави, усмихнати и щастливи именниците!  bouquet  bouquet bouquet 

Перу, изобщо не очаквах такава прекрасна изненада!!! Прегръщам те силно!  Hug Да знаеш, че много ви се радвам на вашето семейство! Пожелавам ти една спокойна и щастлива бременност до термин! И разкошна и изпълнена с красиви емоции 2017 година!

Последната работна седмица от годината  Mr. Green Аз да си призная като Мария, нямам търпение да свърши тази година! Лично за мен беше трудна година. Натоварена емоционално и професионално. Гледам с усмивка към следващата, и с надеждата, че ще съумея да намеря отново баланса си.

# 459
Честито Рождество Христово! Нека домовете ви са изпълнени с любов и топлина!
Перу, страхотно Коледно чудо! Много ти се радвам и ти пожелавам вълшебна бременност  Hug
На всички прекрасни дечица и мами в темата много прегръдки  Heart Eyes Весели празници, момичета!

# 460
  • Пловдив
Добро утро!

Перу,много хубава вест прати Peace Наистина ни изненада Wink Щях да кажа "тихичко" честито,ама то вече такава дъндания вдигнахме  Laughing

Момичета,които ни напуснахте,нали не влязохте само да ни честитите Коледата?Я се завърнете при нас!Липсвате Peace

Коте,дали получи картичка? Rolling Eyes

Наско вече е добре,няма Т...но нашите и те се разболяха и си нямаме баба за ваканцията.

# 461
Да, Мистик! Много ти благодаря! Получихме ти картичката и сме я наредили до другите да й се радваме!

# 462
Првет!

Грабвам си от кафенцето и с мм тичаме да напазаруваме в хипермаркетит

Последна редакция: вт, 27 дек 2016, 10:36 от Анонимен

# 463
Привет и от мен и весели празници, момичета bouquet

Ухаааа, Перу, 4-5 пъти се връщах на написаното и се надявах да съм те разбрала правилно.  Hug страхотен подарък, явно много си слушала през цялата година Mr. Green

От тук до края безпроблемна и с пухкав финал Heart Eyes

# 464
Ред, направи първа тема и хоп имаме бременно момиче - все такива теми да правиш  Mr. Green
Mr. Green Много съм щастлива! Искам и другите момичета да се похвалят скоро  Hug

Аз заприличвам все повече на тюлен и ми е трудно да си намеря удобна поза за спане. Коремът вече ми е доста голям, а като знам, че тепърва ще расте  ooooh!  Освен това човечето ме бута, като го понатисна, и гледам да се съобразявам. Тази нощ съм спала по гръб и съм хъркала като пор, събудих се с изтръпнало гърло   Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт