Отговори
# 465
  • гр.София
Аха,Ред,тва с хъркането ще се оправи след раждането  Whistling Ти как вървиш с кг,колко си качила? Аз съум през тел и не виждам лентичките,коя седмица стана?
Сигме как е Лия?
Незнам какво да сготвя за обяд на моето злоядо  Crazy Ако имате идеи,и ако е постно още по-добре.

# 466
  • В полите на Пирин планина
Честита  Коледа момичета! santa2
Перу,имаш си най-голямото коледно чудо. Честито и лека до термин Hug
Танзу,Амини  благодаря ви за прекрасните картички Heart Eyes
Весели празници!

# 467
  • На остров
Перу страхотен подарък! Честито лека и много щастлива бременост пожелавам !

# 468
  • В градината...
Уф, нямам хубава новина. ЧХГ е отрицателен.
И без това ми беше много нереално, ама голяма радост беше.

# 469
  • Пловдив
Ееее,Перу,май избързахме и ние... Hug Кураж!

# 470
Е как така?

# 471
  • В градината...
Ще видим, шантава работа.
Ще чакам да ми дойде. Но кога, и аз не знам.

# 472
  • Варна
Хм... Thinking Какво ще рече отрицателно? Хич изобщо? Нула?  newsm78
Аз заприличвам все повече на тюлен и ми е трудно да си намеря удобна поза за спане.
Горещо препоръчвам възглавница за бременни, Направо се родих аз с нея...

# 473
  • В градината...
Да, 0,56.

Имаме си страхотни картички отново - от Раличка, от Венци, от далечна Австралия чак, много им се радваме, вече имаме на стената два реда накачени като гирлянди.

# 474
Гадна мистерия Sad

# 475
Ех, по дяволите  Sad Толкова се зарадвах... много странно с тоя тест - дано е пророчески и скоро да се похвалиш отново  Peace

# 476
Уфф Перу, мислех, че не може да е фалшиво положителен теста  Sad
Прегръщам те и скоро пак да ни зарадваш  Hug

# 477
Съжалявам, Перу  Hug

Ред, аз ползвах една голяма възглавница просто и с нея спях между краката, много облекчава таза наистина

# 478
Ех, че гадно, Перу  Sad  Тъкмо се зарадвах.... Да не би да е станало заради изтеклия срок на годност на теста?

Мария, влизам в шести месец.  Ами, качила съм почти 10 кила  Embarassed  Знам, че е множко, ама какво да направя  Embarassed

Кали, и аз мисля да си взема, ама както обичам да се въртя, и нея ли да размятам в леглото?  Joy Joy Joy То ще стане цирк голям! Те нали са едни дълги?

# 479
  • Варна
Кали, и аз мисля да си взема, ама както обичам да се въртя, и нея ли да размятам в леглото?  Joy Joy Joy То ще стане цирк голям! Те нали са едни дълги?

Ще ти е все по-трудно да се въртиш, а когато се обръщаш, ще го правиш с нея. Научих се бързо да я размятам из цялото легло и ми беше безценно другарче. Сега още я ползвам, когато храня Ралица с шише. Здравко се казва моята възглавница... Wink

Общи условия

Активация на акаунт