Отговори
# 495
  • Пловдив
Сигма,и за какво ти се накара...че не си го потърсила по-рано?

Честита месечинка на Раличка bouquet

# 496
Не. Той е в течение какво се случва. Просто не можел да я гледа  Mr. Green

# 497
  • В градината...
Амини, и ние ползваме кутиите от мляко, всякакви опаковки, а лятото влачеше бирени шишета от 2 литра.

# 498
  • гр.София
Ееее Сигмич  Tired Създателя и бяга по тъч линията значи. Много неприятно. Някоя от бабите неможе ли да я гледа,или и те работят жените?

# 499
  • Пловдив
Сигма,ясно...Оздравявайте бързо!

# 500
Мимс, 70 годишната ми майка, която е и оперирана преди 10 дни, няма как да измери 0,3 вентолин и половин пулмикорт. Ще се справям някакси  и това е.

# 501
  • Истински се вижда само със сърцето.
Здрастии Simple Smile от мързел и до тук не мога да стигна Simple Smile ММ е в отпуск и разпускаме по дивана Simple Smile. Днес направихме кратка разходка, то докато се разледи навън взе че падна мъгла   ooooh!

Да се пазите в това грипно време  Hug

# 502
  • Варна
Благодаря ви, момичета. Последна месечинка. Вече ще броим годинки... Кога мина тази година?
Номера с играчките и скриването на част от тях ми го припомни една приятелка онзи ден, та прибрах в една голяма торба две трети от играчите й. Трябва вече май да й купя кош за играчки...
Сигме, да се оправя вече Лия, че аман от тези болести...

# 503
Имаме нова екстра- ухо  #2gunfire

# 504
  • гр.София
Свате,кво говориш?! Не си казала нищо за майка ти,кажи че не е нещо сериозно  Praynig Как е? И Лия днес как ти се вижда?
Ами аз винаги имам прибрани половината от играчките,периодично му ги сменям. Обаче днес ми кипна и прибрах повечето нови. За сега дори не е забелязал,че ги няма  ooooh! От нас,от баби и дядовци и приятели е получил над 20 за Коледа. Оставих му 5 от тях. Другите ще чакат по-добри времена!
Днес в темата за боледуване на децата споделиха за средство за грипно състояние и противогрипно също. Авирон се казва има кидс за деца и рапид за възрастни. Аз утре ще взема и ще направя един курс на Вики. Много ме е страх от тоя смотан грип. Споделям и тук да го прегледате и да го имате в предвид.
Пп. Е Сигме няма що,горкото детенце! Ще стискам палци бързо да се оправи. Отипакс ако имаш слагай на ушенцето. Бързо действа  Hug

# 505
Мъжа ми миналата година пи Авирон рапид заедно с Неоксид, много бързо се оправи. Но му бяха включили и малко системи в работата.
Сигме, какво и е на ухото  Sad

# 506
Сигме, прекалено екстри Sad бързо и трайно да минават!

# 507
  • Истински се вижда само със сърцето.
Сигме стига вече екстри ..... да се оправя вече Лия  Hug

И у нас се играе с капаци, кутийки и бутилки, играчките все едно ги няма, затова и почти не купуваме и в къщи няма много.

Честита месечинка на Раличка  Heart Eyes

# 508
Добро утро девойки
Събудихме се със сняг тази сутрин  Mr. Green ММ е недоволен, че бил малко снега  ooooh!

Сигме, да оздравява бързо любимата ми калпазанка Лия  Hug

И нашия младеж е пострадал. Здрав е, но си е изгорил ръката на печката. Дивял нещо, гонели се с каката и белята готова. Много е плакал. Каката също, зет ми и той. Днес ще се прибират и утре ги чакаме да си дойдат. И ще го видим бонбона как се е подредил. Каката беше много разстроена като се чухме и не можа да обясни сериозно ли е изгарянето или не. Ама те двамата са неудържима комбина в пакостите  ooooh! Нищо, че имат доста голяма разлика във възрастта.

Слагам кафето и ви пожелавам спокоен и безавариен снежен четвъртък!

# 509
Благодаря за кафенцето! Снежна утрин е навън. Бях будна през нощта, когато заваля.

В Метро снощи изнамерих единична, изостанала, уникална порцеланова чаша с чинийка от сервиз и си я грабнах, та сега в нея си пия кафенцето.

Дано бързо се оправят нещата при Сигма.

Аз имам малък проблем -  едно косъмче ми е направило беля, много се е подуло (повече от бобено зърно),  боли, не съм спала и се чудя днес на какъв лекар трябва да отида, че идват празнци. Embarassed

Против грип купих на мм Ремантадин, при първи симптоми да се изпие и пресича до 95% от случаите, но вече почти го нямало в складовете.

Общи условия

Активация на акаунт