Отговори
# 510
  • Пловдив
Добро утро!

И при нас снощи валя сняг на голеееми парцали Grinning ама днес няма много Crossing Arms И аз искам!
И аз взех да пия Неоксид по препоръка от др.тема за бебеправене.

Хайде да няма повече болни!

# 511

Аз имам малък проблем -  едно косъмче ми е направило беля, много се е подуло (повече от бобено зърно),  боли, не съм спала и се чудя днес на какъв лекар трябва да отида, че идват празнци. Embarassed

За такива случаи имам вкъщи йодасепт маз и действа безотказно. Намазва се подутината обилно и отгоре слагаш памуче или марля. До 1 ден се е пукнало.

# 512
Ан, благодаря, ще опитам.

# 513
  • В градината...
Герда, и ние вчера бяхме в Метро, добре че ходихме вчера, че в Русе като заваляха едни парцали  ooooh!
Купихме си голям тежък чугунен тиган, оребрен. Едва се вдига с една ръка.

Танзу, това до кафето май са трюфели  Thinking

# 514
Нашият оребрен тшган е квадратен и не се затопря добре в ъглите. На него правя любимите ни тиквички и патладжан, а после ги навивям на рулца със сирене.

# 515
  • Истински се вижда само със сърцето.
Перу аз се сдобих с 6 литрова чугунена тенджера - питай как се дига пълна  Mr. Green с тигана по се оправям Simple Smile

Герда дано се оправи подутото  Hug

Тук сняг няма, ама и не очаквам Simple Smile имаме само лед.

Танзу да му минав а ръчичката на малкия  Hug  аз си взимам ти онова до кафето Simple Smile

# 516
  • гр.София
И при нас вали,много красиво Simple Smile
Излизаме след малко,да си изхвърлим боклука и да направим кратка игра.
Мистик защо го пиеш тоя неоксид?

# 517
  • В градината...
Ели, а залепва ли много на този тиган?

Сигме, по-добре ли сте днес?

# 518
Перу, не сме. Вече има и температура. Не висока, но гадна 37,3-37,6. Сега ми лежи в скута.

# 519
  • В градината...
Дано бързо да й мине  Hug Малкото мишленце  Praynig

# 520
  • Истински се вижда само със сърцето.
Перу моят е обикновен чугунен с гладко дъно, но не залепва, ползвам го на котлона и във фурната и няма проблем. Нали знаещ, че не се мие с препарати.

Сигме намъчи се детето - дано скоро се оправи  Hug

# 521
  • Пловдив
Мария,почнах го заради бебеправенето  Crazy Доста момичета са го пили +ТМ,няколко месеца и после са "успели".

Сигма,а док кво каза?Отит ли е?

# 522
  • гр.София
Сигмич,лекаря какво каза? Кашлянето намалява ли?Тая Т е най-гадна до колкото знам.
Милото Лийче  Tired
Аз имах един чугунен тиган,който подарих на свеки. Така и не го ползвах. Еми то тежи сто кила. Тя каза,че готви чудесно в него и не залепва изобщо.

# 523
Супер съм доволна от чугунените тигани. Имам два - единия е като за 2 яйца, другия като за голяма зелка да готвя. И две тенджери - малка и голяма. Напълно отговарят на инвестицията, която направих в тях. Номера е, че задържат топлината за много по-дълго време и котлона може да бъде изключен дълго преди да е сготвено в тях.
Оребрен си взехме квадратен от ИКЕА, за без пари. Той май е тефлонов. И той е сред много употребяваните съдове в кухнята.

# 524
  • В градината...
Ели, не знаех за препаратите. А как се почиства?
Даре, мерси и на теб за картичката  Hug

Общи условия

Активация на акаунт