Отговори
# 570
Каква е цената за раждане в Селена? Наскоро бях там, видя ми се малка болница.
Мимче, на мен тефлонов тиган не ми се е лющил  newsm78 иначе керамичните се поддържат по същия начин, трябва да внимаваш да не нараниш покритието с метални прибори.

Последна редакция: пт, 30 дек 2016, 22:20 от amini

# 571
Нормално 1000 лв., секцио 1500 лв. и това мисля е без цената за престоя. Но ако нещо се прецака не дай Боже те карат с реанимобил в държавна болница да те спасяват, имаше голям фал преди година-две. Освен това неонатологията не е на много високо ниво, затова не приемат родилки преди 36-та седмица.

# 572
  • На остров
Танзу как е детенцето  Hug

Много скъпо ми се струва, не може ли да се ражда без такова заплащане Ред?

# 573
  • гр.София
Танзу и аз си мисля за племенника ти,как е?
Уанче,скъпо я  ooooh! Това са цени за избор на екип. Като държиш определен лекар да е на твое разположение по което и време да раждаш,това е цената. Аз също се чувствах спокойна при мисълта,че ще ме изражда лекаря при който се следях и си платих. 900лв +160лв за стаята за 4дни.
Ред,всичко ще е наред! Обаче не бих дала толкова пари за неподготвена болница. Ако твоя лекар има практика(някакви договори ли сключват за да израждат в други болници) го направете в друга болница. Ако не,си избери друг лекар. Все ще имаш познати,които да ти препоръчат такъв.

# 574
За раждане в Пловдив  - добре е да имаш двама резервни лекари (варианти).Имам роднини лекари в града. В Селена съм постъпвала по спешност, останах доволна, спасиха бебето. 3 приятелки родиха естествено в Селена скоро, младички , нямаше проблеми. Други две родиха в Хирургиите на Пещерско - там е важно да се прегледаш няколко пъти при лекар, който работи в държавното родилното отделение.

Последна редакция: сб, 31 дек 2016, 09:35 от Анонимен

# 575
Такива са цените в частните клиники, в софийските е дори по-скъпо. В Щерев също не приемат преди 36-та седмица. Ако раждането ми беше тръгнало по-рано се бях насочила към Майчин дом.

# 576
  • На остров
А реално за раждането, ако е нормално една добра акушерка е всичко необходимо.
Разбирам, че това са цените, но се чудя защо се плащат.
Преди 36 седмица и тук насочват към големи болници с подготвено неонатологично отделение.

# 577
Днес пробвахме няколко рецепти на airfryer.Доволна съм.Удачна покупка.
  Съгласна съм за акушерката.
Но за възрастна първескиня или за патологична бременност не е достатъчна.

# 578
Защото в държавните битовите условия са много лоши.

# 579
Добро утро девойки!
Понеже вчера се радвах на последния работен ден за годината, днес ми се връща тъпкано  Mr. Green  Сняг вали при нас, трупа си добре. Съответно няма ток на работа от 2,00 вечерта и съм на крак да помагам на колегите   Rolling Eyes  Страшна държава сме, падат 20 см сняг и всичко се парализира! Няма почистени пътища, няма ток, няма интернет, остава и водата да ни спрат и ще посрещнем новата година като пещерните човеци. На свещ и със сурови мръвки  Joy Joy Joy

Племенника е добре. Като изключим, че е сърдит, защото Дядо Коледа не е минал през къщата на дядо му  hahaha  Тук грешката е малко моя. Реших да изчакам каката да си дойде също за подаръците, като забравих че малкия още вярва в дядото  ooooh!  Цяла вечер беше намусен, ядосан и сърдит, защото къщата била пропусната при разнасянето на подаръците. Чак като си тръгвахме се очовечи и почна да се гуши и да ме агитира да остана да спя при него.
Иначе ръчичката е пострадала доста наистина. Огледах я добре, няма рани, както каза сестра ми. Надули са се мехури от изгарянето, които са се спукали вчера. Но като цяло ръката е спокойна според мен, няма странични зачервявания, не е с повишена температура.

Ред, моя много близка приятелка ражда дъщеричката си в Селена преди няколко години, при д-р Карагьозов, със секцио. Изключително доволна беше. Много внимание и грижи, добро обезболяване след операцията, човешко отношение, и възможност бебонка да е при нея след раздвижването. Сега е бременна с второто си детенце и мисли пак натам да се насочи, въпреки че сме на 50-60 километра от Пловдив.

Слагам кафето и пожелавам на всички днес да са на светло и на топло  Hug

# 580
И аз имам приятелки, които са много доволни от Селена.
Герда, не знаех, че можеш да отидеш на преглед във ВМИ. Мислех, че само ако си по спешност или хоспитализиран. Разглеждах екипите и на окръжна, нищо не ми говорят тези имена. Има още време, с Божия помощ ще се наредят нещата. Сутрин съм по-голям оптимист  Grinning

Танзу, много тъпо това с тока  ooooh!  Все ни изненадва тая зима бееееее. И ние осъмнахме с лек снежец, колкото за цвят. А кауните се събудиха, пиха кафе и вече започнаха да гърмят! Много ме стряскат тези пиратки!

Аз да почерпя за милата ми баба, която днес става на 94 години! Да ми е жива и здрава!

# 581
  • Пловдив
Ред,не го мисли още...рано е Peace

Момичета,желая ви весело посрещане на Новата година! Hug

# 582
Ред, има лекари,които работят във ВМИ и приемат отделно по ЗК или на частно.
Мамите практикуват да се прегледат няколко пъти с доктора, да се запознаят и да се уговорят нещо.
Ще взема да погледна как са екипите в Окръжна, че откакто смениха Пелев не съм в течение как е там.

# 583
  • В градината...
Голям фитнес направих - ринах пътеките, загрях здраво  Blush

В Русе, ако искаш, се плаща за екип /около 400лв./, но никой не го прави. За да не се плаща на болницата, лекарят си взема парите под масата. Иначе в болницата всичко е безплатно.

Аз вчера приготвих двете салати - снежанка с коприва, другата - печени чушки и патладжан с майонеза и крема сирене. Днес ще правя онази слата с ролцата от сьомга от Никулден, много я харесахме.

# 584
Не ви ли остава много храна от Нова година? То само със салатите човек ще се наяде  Grinning
Когато съм била на заведение опитвам разни работи, ама нали съм виден каприз гладна си оставам  Laughing

Последна редакция: сб, 31 дек 2016, 13:02 от amini

Общи условия

Активация на акаунт