Отговори
# 555
9:30 не съм спала до това време от тийн годините!
Герда, нещо като сладка баница значи става. Може и да направя, че имам и локум, и ябълки, и кори. Ако не ме домързи.

# 556
  • Пловдив
Лейди,заплювай го Wink Laughing

# 557
Танзу, Хирургиите на пещерско,над спешното, има отделение за изгаряне,само не помня на кой етаж беше,можеш по всяко време да заведеш малкия да му сменят превръзка и да му погледнат раната.
 Аз съм водила така човек, минахме през спешния вход и от там ни изпратиха по етажите.

# 558
Танзу, и аз бх отишла на лекар ако е толкова сериозно, горкичкото, само като си представя и ме заболява. Дано леко минава

Амини, кажи моля те кои са ти любимите манджи?  Hug любопитка съм тука малко, знам, да не се разсърдиш. Благодаря за линка, а това покритие керамичното не може да почне да се лющи като тефлоненото, така ли?

Каката цял ден прави едни сладки кошнички, още ги пече, да видим ще станат ли за утре, но това ще ни е десерта, мм купи телешко месо за пържоли и имаме един омар за предястие и това е менюто май, ако успея набързо да завия корите на една малка баклава и една баница за 1 януари утре ще е добре.

# 559
  • Истински се вижда само със сърцето.
Мимче и ние телешки стекове взехме за утре Simple Smile ще направя салата и една баница с късмети и това ще е. Може и един крем карамел да направя, ако ММ има апетит утре.

Вчера като споменахте локум и днес си взех от бг магазина да си хапна Simple Smile

Танзу, доста е пострадал юнака, дано да мине бързо и много го пазете да не се инфектира.

# 560
Танзу, да се възстановява детенце и да отмине!
Амини всякакво месо става в гювеч
Аз докато честитя , то няма за какво,  Hug за Пе,у
И да пожелая весело да ви е на НГ!

# 561
Пробваме плахо еърфрайъра.
Май, ще се окаже сполучлива покупка.

Ние за посрещане на НГ ще бъдем в някакъв ресторант по предложение на наши приятели.Гледам в куверта, че ще има пиано, пъдпъдъци с боровинки, телешко.

Последна редакция: пт, 30 дек 2016, 17:50 от Анонимен

# 562
  • В градината...

Перу, по коя рецепта ще е тортата?

Мимче, общо взето като тази торта http://sunshineskitchen.com/the-best-chocolate-cake/ - същите съставки, но малко по-други пропорции /аз слагам повече какао, брашно и сода и олио около 100мл. Много е сполучлив този блат, трети път го правя - сочен и много шоколадов /особено с повече какао/. А моят мус го направих с 200гр. шоколад за готвене и 500мл. сметана, 2 яйца, малко по друг начин, но стана и не е прекалено много.

# 563
  • На остров
Перу много харесвам този блог, много талантлива мацка  Heart Eyes !

# 564
  • гр.София
И аз често отварям този блог Wink
Утрешното меню ще е сьомга,ама мм си пожела и пържоли(карамелизирани),картофки с подправки за гарнитура,два вида салатки,ядки,плато сухи мезета и сиренца и торта за десерт. Даже ми се вижда много.
Герда кво в туй чудо дето го споменаваш  Rolling Eyes еърнещо си?

# 565
Герда, това да не е фритюрника дето пържи с въздух? Много му се чудех, тъкмо ще кажеш дали става.

ММ на нова година е на работа. Аз ще съм у майка ми, ще правим капама с питка и баклава за десерт. Мисля да пийна и малко червено винце.

Нещо ми е ревливо от няколко дена...  Cry  Подсъзнателно съм изнервена като че ли, защото няма причина. Онзи ден сънувах кошмари, свързани с раждане в долнопробна болница  Close Черни мисли ме мъчат. Заредила съм се с приятни книжки и само това ме оправя за известно време.

Танзу, дано се оправи бързо човечето  Praynig

# 566
Ред гледай да си спокойна за да е спокойно и бебчето  Hug Не си представяй филми за раждането - няма смисъл Simple Smile, а и нали знаеш в коя болница ще раждаш - всичко ще е наред!
Аз се чудих като отида да раждам дали ще ги разбирам какво ми говорят и дали ще мога да говоря на друг език освен БГ  Mr. Green ама нямаше проблем Simple Smile

Този блог и аз много го харесвам - мацката е уникална Wink

# 567
Мимче, аз съм консерва, не ям много изчанчени неща. Много обичам зелеви сарми с кайма и ориз, но в заведение не бих рискувала. Също и печени и пържени картофи и меса, основно свинско и пилешко. Десерти харесвам почти всякакви  без мляко с ориз, както и кремове с нишесте  Sick
Ред, а къде си решила да раждаш? Аз също си представях разни сценарии, то като човек не може да спи мисли разни глупости.

# 568
Аз като не спях гледах едни предавания за ражданията в тукашните болници за да се запозная с реда - луда работа  Laughing

# 569
Още не съм решила  Rolling Eyes  Ходя на един курс за бременни и след нова година ще ни водят по родилните в Пловдив, та се надявам да добия някаква представа. Пусто много мразя болници  Crossing Arms
Всъщност кошмарът ми беше, че ме натикват на едно  магаре да раждам, а аз крещя, че ми е още много рано - това ми е другия страх, дали ще устискам до термин  Rolling Eyes  Накрая успях да избягам де  Laughing   Ей такива едни тъпотии. Иначе моя лекар изражда в Селената, но там също има много недостатъци, а като прибавим и цената става една чуденка дали си струва Thinking

Общи условия

Активация на акаунт