Отговори
# 540
  • На остров
Амини, Ели вие кърмите и е нормално да не ви е дошло още.

# 541
http://shop.gamaelit.bg/product/tigan-vita-%D1%96%D1%96-s-kerami … dhobdv#ad-image-1
Моят тиган е такъв, доволна съм, но и той е тежичък. Имам и други, но са само неръждаема стомана 18/10.

# 542
  • Истински се вижда само със сърцето.
Амини, мани и аз се бях сдухала да не влизам директно в критическата Simple Smile

Ако си бяхме в БГ с удоволствие щях да дойда ти сготвя, докато София си игра е с Ц и А  Mr. Green

Аз имах много хубав керамичен тиган, но го оставих на майка, с чугунения се сдобихме скоро, иначе имам и от неръждавейка един.

# 543
Амини, мяташ месото и зелето в гювеча и си готова. Аз това мисля да готвя. На първи - мезета и който иска да претопля. Ама купих кори, та може една баница да врътна - да има за закуски.

# 544
Даре, гювеч нямам, а и да имам не бих яла зеле на НГ  Grinning ще заложа на агнешко печено с картофи, и руска салата ще направя. Десерт не мисля.

# 545
  • На остров
Аз утре ще правя десерт за партито, решихме тирамису като най лесно  Mr. Green .

# 546
Аз до преди малко пекох печени ябълки с канела и локум, увити в точени кори.
Запекох ги до златисто, намазах с мед, който се разтече и се глазира красиво отгоре.
Няколко лъжички газирана вода, за да омекне.

# 547
Амини, гювеча е страшна работа. И агнешко може в него.
Герда, може ли малко по-подробно за тези ябълки?

# 548
  • На остров
Много вкусно звзучат тези ябълки, но ми се струва сложно за пренасяне.

# 549
Ябълки на кубчета, локум на кубчета нахвърлям ги върху кори (няколко,ако са фини) за баница,ръся канела, навивате ги и печете до зачервяване.Мажа с малко мед отгоре , малко преди да извадя,Пръскам с газирана вода да омекне.

Другият вариант е с бутер тесто от Лидъл (не мокря и не слагам мед) - само нахвърляни локум и ябълка, завивам и пека в гореща фурна.Колкото повече престояват,толкова по-вкусни стават.

# 550
Добро утро девойки
Последен работен ден за тази година  Mr. Green Днес се очаква да съм на работа само 2-3 часа, и после с ММ сме замислили малка разходка. Да видим дали ще се получи.
Ние последно вечерта на 31 ще сме с кумците у тях. Разделихме приготвянето на салатите, мезетата и десерта между мен и кумицата, а мъжете ще се оправят с вечерята - пържолки с гъбен сос.

Децата и зет ми вчера са пътували от 9,30 до 15,30часа  ooooh! Големи снегове из северна България. Зет ми пил едно кафе и тръгнал на обратно. Изобщо не знам как и кога се е прибрал. Сестра ми каза, че ръката на малкия е здраво изгорена. Повече, отколкото си мислехме. Всички меки части на дясната длан. Направо се е подпрял с ръчичка на печката при падането. И цялата длан е в течащи рани. Като си дойдат днес ще го видя как е мишока и ще преценим какво да го правим.

Слагам кафето, и ви пожелавам кратък работен ден, повече усмивки и добро настроение  Heart Eyes

# 551
Тъкмо прочетох за изгарянето и бързам да кажа, че дланта е изключително деликатна и проблемна зона. Трябва да се следи стриктно как зараства. Мой съвет е веднага да потърсите лекар. От опит казвам. Peace

# 552
Добро утро  bouquet
Танзу, да се оправя бързо детето, страшно звучи   Sad

# 553
  • Пловдив
Добро утро!

Танзу,много страшно звучи,особено като сме го минали,ама в по-лека фаза...Наско беше мисля на 2г. и бягайки у баба му,залитна и инстинктивно се подпира и то на печката Tired Беше над дланта,на нежно място.Ще мине,но много боли...

Ние ще сме у зълва ми,та поне децата да са доволни и да играят  Grinning Разбрахме се кой какво да купи и така.Щеше ми се нещо по-различно,ама дано догодина успеем да планираме повече забавления. Peace

И в последния петък...както е по традиция-петъчко  Laughing
Скрит текст:

# 554
Изпих си кафето, значи утрото е добро  Mr. Green
Танзу, изпитвам ужас от изгаряне, а това звучи страшно - дано не е толкова сериозно, колкото изглежда и бързо да заздравява  Confused
Тоя петък гледам никой не го иска... да си го заплюя, ммм Thinking

Общи условия

Активация на акаунт