Седми клас, Да изпратим годината стара с подаръци камара!

• 53 131
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
А какво чакат, за да пуснат официална информация на страницата на МОН?

# 661
Някой да сканира подписа  ooooh!

# 662
А какво чакат, за да пуснат официална информация на страницата на МОН?
Еееее, те винаги си чакат  Crazy слядобяд по някое време може и да публикуват заповедта!
 newsm78 ха сега да го измисля какво правя с децата - малката и големия батко са още при баба си, с план днес следобяд тати да ги вземе... Утре и вдругиден да ги оставя тримата вкъщи да се гледат (не че няма да се справят де)... или да останат при баба  Rolling Eyes но пък после лошо време и пътуване (един час е по магистралата, ама ни наплашиха)  ooooh!

ПП: Сайта на МОН беше блокирал Wink явно от чакащи заповедта... и я пуснаха!

# 663
# 664
  • гр. София
Амбърче, и аз разбрах оттук:
http://www.mon.bg/?go=news&p=detail&newsId=2384 Повторих информацията на Дидева  Sick

# 665
  • в здрача
Да са ни честити допълнителните 2 дни ваканция.
Аз мисля да отложа пътуването в събота. Обикновено се събираме с други именници и нищо, че е съвсем наблизо /15 минути/ с автомобил от къща до къща, в друго населено място, то нашите мерки са различни от вашите  Mr. Green, но ако наистина ще е такъв арктически студ какъвто обещават по-добре да стоят у дома на топло и да излязат екипирани с гащеризоните да правят снежни ангели и човечета в двора.

# 666
  • Русе
  Вече започвам да се услушвам и за другата седмица ваканция, че в понеделник го дават -10 градуса - максимална температура в Русе

# 667
О Амбър, много хубаво предложение  Mr. Green

Аз съм за с двете ръце.

# 668
  • столицата
Всички харесваме ваканцията, но трябва и материал да се взема...

# 669
Като знам как с повод и без повод им намаляват часовете, например в петъците преди избори... тези 10-12 часа все ще ги наваксат  Rolling Eyes Само да не вземат по тоя случай да намалят междусрочната, че за тогава сме планирали ските  Praynig

# 670
  • Русе
  А ние още наваксваме с взетия. Много одре ми дойде. Задачи давам на спокойствие, спуснала съм съчинения-разсъждения, тезички. И за още една седмица материал имам.

# 671
  • Русе
Всички харесваме ваканцията, но трябва и материал да се взема...
М-даа... И аз съм на същото мнение. Нашите както в петък имат 4 разказвателни предмета...
А иначе у дома живот си живеят. Преди половин час малката беше още по пижама, нищо, че са станали в 11 часа. Но пък се канеха да обядват, закусвали са в 11 Laughing "Опълченците на Шипка" са до "под крушата" ooooh!

# 672
  • гр. София
На нас пък ни писаха и-мейл изрично от школата, че децата ще си имат редовни занятия в събота независимо, че има обявена грипна ваканция  newsm78

# 673
Нормално. Ваканцията е удължена за четвъртък  и петък. Съботата и неделята са просто почивни дни.

# 674
  • София
А и частните школи не са  в системата на МОН. Тях заповедта на Кунева не ги лови.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт