Седми клас, Да изпратим годината стара с подаръци камара!

• 53 122
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Да, но синът ми е ходи в общинска, не в частна школа, така че за тях важи грипната ваканция и е логично да не работят.

# 676
  • София
Тогава виж какво е писала Дидева. Simple Smile

# 677
  • София
За много години, живи, здрави и успешни!

И у нас новината за удължената ваканция се прие с радост. Наборката се беше притеснила как ще навакса с домашните, че доста време изкара болна и не и давах да учи. Сега с тези 2 дни ще успее да навакса.
Като знам как с повод и без повод им намаляват часовете, например в петъците преди избори... тези 10-12 часа все ще ги наваксат  Rolling Eyes Само да не вземат по тоя случай да намалят междусрочната, че за тогава сме планирали ските  Praynig

И ние така сме планирали, но щерката ме уведоми, че Областния кръг на Олимпиадата по математика е по време на ваканцията. Миналата година не я пуснах на втория кръг, но тази тя държи да ходи. Възможността да се класира на национален кръг клони към 0, но тя въпреки това държи да отиде.
Тези от МОН не се ли научиха, не знам, всяка година едно и също - Областния кръг е по време на ваканцията. Защо наказват децата, които са се трудили. явили и класирали на следващ кръг на олимпиада, като им отнемат от ваканцията.  #Cussing out

# 678
  • Варна
Е,тази година има напредък.Поне НОМ е в последния ден от ваканцията ,а не по средата като миналата година.  Tired

# 679
  • София
Мда, права си, на 8-ми в сряда е, и на това трябва да сме благодарни  Close

# 680
  • столицата
 и нашата школа ще има занятия в събота ако успеем да стигнем дотам в студа и снега, с които ни плашат.
Днес долях концентрат  течност за чистачки да няма изненади Sunglasses
Росита, може ли ПИ-то на вашето училище, моля Embarassed

# 681
За много години,здраве,щастие и късмет на всички! Постигане на всички цели през новата година!
При нас нищо ново,активна почивка от учене.Наборката ходи днес до библиотеката за книга и се е отдала на четене.

# 682
Нашата школа е частна ,но няма да работят в събота.Все пак е обявена грип
 на ваканция.

# 683
  • София
За много години момичета,  здраве и късмет на всички  bouquet

При нас нищо интересно , не съм влизала от седмицата преди да излезнат децата във ваканция, че МИтко ми се тръшна сериозно та минахме и на АБ, вече сме добре. Чудя се утре дали да не му взема една Ехинацея малко да засилим имунитета, мъж ми каза, че съм луда, ама аз ги гледам после като са болни  Tired

И ние сме в частна школа и днес получих мейл, че няма да имат занятия в събота.

# 684
  • София
Честита Нова година!
Да е много здрава и успешна !
Нашата школа също отмени съботните уроци.Още не съм казала в къщи,че да вземе да допише по-бързо домашното Grinning

# 685
При обявена грипна ваканция и затворени училища ще има ли олимпиада по БЕЛ  на 08.01? Логично е да се отмени-затворени у-ща, болни ученици.

# 686
Честита Нова година!
Viola2003 за олимпиадата по БЕЛ трябва да попитате във вашето училище дали ще се провежда,по принцип в много училища ще има.
Моят седмокласник утре е на школа по БЕЛ,днес му се обади госпожата,така че за него приключва ваканцията.

# 687
  • столицата
Олимпиадата по БЕЛ в София остава за 08.01 от 9.00ч

# 688
За много години!
Вадили ли сте дубликат на картата за градски транспорт? Младежът я изгуби. Какъв е редът? Трябва ли да подадем непременно молба за блокиране, защото това става само на определени места? И какво да носи пак - снимка, бележник?
Вкъщи всички много се зарадвахме на удължената ваканция. То и без това беше много тъпо това с тия два дни...

# 689
  • софия
Трябва да се обадите на телефона от сайта за да я блокират и после се ходи на пл. Възраждане или бул. Мария Луиза 86 за да се издаде нова карта и да се прехвърлят в нея заредените пътувания. Плаща се някаква глоба и такса за новата карта, но е в рамките около 8-10лв.

Общи условия

Активация на акаунт