Лидл 95 - Започва да става все по-коледно

• 103 400
  • 764
  •   1
Отговори
# 60
Термо бельото много се харесва от моето момче
Робота ми е от китайски сайт, малко по-добър от този на лидл, но подобен. Много съм доволна  Peace
Метлата е точно това-метла, а не прахосмукачка! Аз я харесвам и е здрава, а я имам повече от 2 години, но робота е много по-удобен и ми е излишна!

# 61
  • Бургас
Благодаря за темата!
Вчера в единия бургаски магазин на гара запад, е било лудница сутринта. Повечето ми лидълски дрехи съм ги взимала от там, винаги ходя в 8,30. Но моя позната, която живее съвсем близо, ходи всяка сутрин почти, каза че в понеделник и четвъртък сутрин било винаги навалица. А вчера не можело да се разминеш.

# 62
  • София
Момичета, пълнителите за влагоабсорбаторите от редовните продукти ли са ?

# 63
Да се похваля, сдобих се с пистата/релсите от миналата седмица и то от Велинград. Ако имате приятели или роднини в по-малки градове разпитайте за Пиците, нали те се търсиха най-много

# 64
  • София
Бихте ли ми казали дали има още по магазините от дървените шайбички и портокаловите резенчета които са за декорации?Два дни пътувам и не мога да стигна до магазин на Лидъл да проверя..Благодаря на всички,които ще отговорят. bouquet

# 65
Някой виждал ли е този ски гащеризон за момченца?
Скрит текст:
Вчера сутринта го е нямало в магазините в Пловдив...само момичешкия вариант е имало. Възможно ли е да не е бил пуснат?

# 66
  • София
Пускали ли са скоро от кошниците, който са за под рафт? Моля, да споделите мнение - удобни ли са? Мисля, да си взема, когато има за вилата. Ще държа ориз, брашно, захар.

Аз имам от кошниците, доволна съм.
Скрит текст:
Виждам, че си от София, във Фантастико ги има в постоянния асортимент. Даже и доста други практични разновидности...

# 67
Леле, колко много сте изписали ...
Снощи си взех кутийка с канелени пръчици. Мислех и за други видове да взема, но се удържах Mr. Green
Скромно, но стига за запис Laughing

# 68
  • Русе
Бихте ли ми казали дали има още по магазините от дървените шайбички и портокаловите резенчета които са за декорации?Два дни пътувам и не мога да стигна до магазин на Лидъл да проверя..Благодаря на всички,които ще отговорят. bouquet
В Русе имаше 1-2 кутии с портокалови резени и 3-4 от шайбите,но бързо се изчерпват.
Имаше останали и две кутии с кинетичен пясък

# 69
Дървените торти и касовите апарати дали стават за 5-годишна госпожица или са много бебешки?!?

# 70
Тортите този път не са ли пластмасови?

# 71
Дървените торти и касовите апарати дали стават за 5-годишна госпожица или са много бебешки?!?

Аз ги взех за 5годишна, като допълнение към магазина.  Не съм ги отваряла.

# 72
Здравейте,

Вчера видях комплект чорапи мисля че 12 чифта бяха с коледни мотиви, оглеждах се за цена но не видях и не ги взех имаше както малки номера, така и за големи.

Днес се усетих, че май ги водят като коледен календар  newsm78 (грам не ми заприличаха) Таа, някой има ли представа каква им е цената, за да знам дали да се разкарвам пак до там (не ги намирам в брошурата) ?

# 73
  • Стара Загора
20 -тина лв са чорапите, 19,90 или 19,99.  Салама без консерванти ни хареса.

# 74
Тортите този път не са ли пластмасови?

Може и пластмасови да са. Само им видях кутията, но не се зачетох детайлно, че бях с малката.

Общи условия

Активация на акаунт