Лидл 95 - Започва да става все по-коледно

• 103 398
  • 764
  •   1
Отговори
# 75
20 -тина лв са чорапите, 19,90 или 19,99.  

потвърждавам..около 19-20 лв. бяха тези чорапки. Peace

# 76
  • София
Термо бельото много се харесва от моето момче
Робота ми е от китайски сайт, малко по-добър от този на лидл, но подобен. Много съм доволна  Peace
Метлата е точно това-метла, а не прахосмукачка! Аз я харесвам и е здрава, а я имам повече от 2 години, но робота е много по-удобен и ми е излишна!

Здравей, тепърва се интересувам от роботите, все още не съм решила покупката, но би ли споделила какъв точно робот е, сайт, линк? Благодаря предварително!  bouquet

# 77
20 -тина лв са чорапите, 19,90 или 19,99

Ооо благодаря така излиза около 1,70 за чифт, което си е супер и направо ще подменя целия арсенал чорапи с един удар.

О и препоръчвам коледните меденки с глазура мммм Heart Eyes

# 78
  • В полите на Витоша :)
Кинетичният пясък и джъмбо флумастерите дали се прецакват от студ? Забравихме ги в колата и са пренощували там...

# 79
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Днес,като ходих в Лидл имаше отворена кутия със тортата,пластмасови са и ми изглеждаха супер бебешки.Погледнах на кутията и беше указано,че са за над 18 месеца.Ако ви е от полза. Simple Smile

# 80
Кинетичният пясък и джъмбо флумастерите дали се прецакват от студ? Забравихме ги в колата и са пренощували там...

Не вярвам....в пясъка няма течност, която да замръзне...прахообразна е сместта..

# 81
Ако някой е виждал от бебешките шапки за момичета розовата 62-74 може ли да ми я купи и изпрати с наложен платеж..Благодаря

# 82
За акумулаторната прахосмукачка - миналата година имаше много добри отзиви точно като за ежедневна употреба. bouquet

# 83
Абе ако пуснат един прахосмук с контейнер под-около 100 лв.... веднага го грабвам...ама тая метла не ми вдъхва доверие..

# 84
  • София
Ами тя си е метла, не прахосмук. Не знам защо някой очакват да засмуква боклуците и да се държи като прахосмукачка.

# 85
  • Асеновград
Абе ако пуснат един прахосмук с контейнер под-около 100 лв.... веднага го грабвам...ама тая метла не ми вдъхва доверие..
Скрит текст:
Преди няколко месеца имаше такава на Айко в Кауфланд на 30лв. Върши чудесна работа за ежедневно обиране. Не намирам снимка.Контейнера не е голям, но пък се чисти много лесно.

# 86
Скрит текст:
Преди няколко месеца имаше такава на Айко в Кауфланд на 30лв. Върши чудесна работа за ежедневно обиране. Не намирам снимка.Контейнера не е голям, но пък се чисти много лесно.

Ууууу, идеално...баш за мен.... за ежедневно ми трябва, че се изморих с водния филтър да се гъзурча ката ден. ooooh! Намерих онлайн две такива, но цената е 80-100 лв...по-евтинко търся Crossing Arms

# 87
  • София
Шапчици много и всякакви имаше днес в Лидл Лозенец. Може да се обадите по телефона да Ви изпратят в най-удобния Ви магазин. Аз грабнах една, коледни стикери за прозорци, намалена пушена сьомга и гел флумастери(каквото и да е това чудо  Laughing)

# 88
Шапчици много и всякакви имаше днес в Лидл Лозенец. Може да се обадите по телефона да Ви изпратят в най-удобния Ви магазин.

Joy Joy това ме развеселява искрено...като знам как си изпочупват краката да ти намерят нещо и да ти го доставят Laughing
Мира, не е към теб...да не се обидиш, просто тези от телефона никаква работа не вършат...

Пробвах гел фулмастерите аз току-що, на мен ми допадат - цветовете са ярки и силни, мекичко пишат - бързо ще свършат вероятно, но са готини. Иииии - има любимият ни СИВ цвят вътре Laughing

# 89
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Шапчици много и всякакви имаше днес в Лидл Лозенец. Може да се обадите по телефона да Ви изпратят в най-удобния Ви магазин.

Joy Joy това ме развеселява искрено...като знам как си изпочупват краката да ти намерят нещо и да ти го доставят Laughing

Пробвах гел фулмастерите аз току-що, на мен ми допадат - цветовете са ярки и силни, мекичко пишат - бързо ще свършат вероятно, но са готини. Иииии - има любимият ни СИВ цвят вътре Laughing

Точно обратното, сдобих се с къщичката за оцветяване, оператора беше много мила и любезна, изброи ми в кои магазини в София има налични, аз казах къде ми е удобно да отида да я взема, запазиха ми я и вече е в багажника на колата.
От магазина на Резбарска всъщност я взех, голям и добре зареден е, за разлика от този в Люлин.

Общи условия

Активация на акаунт