С какво ви дразнят свекървите – 73

• 67 342
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Ами не, не мисля че ще правя подобно нещо. Всъщност плановете ми са да пътувам и да гледам внуци веднъж, два пъти месечно, за да могат да излязат, ако искат.

Но ти си трови душата с дребнавости щом ти допада. За мен не е било натоварващо, напротив. Радвах се, че правя някой щастлив, защото той като дете се радваше.

Ех, чак пък и разгада какво ме радва и как се тровя  Rolling Eyes Човек не може да се пошегува в тоя форум, много докачливи сте станали всички. А уж са празници и би трябвало да сте олабили малко душата Wink

# 601
Твоите постове са далеч от закачливи и забавни.

# 602
  • Северозапада
Тя си е написала. Драмата е, че не може/не умее и не иска да го готви, поне не веднага, но пък няма как за пореден път да го замразява.

# 603
А какво и пречи да го изхвърли и да не дудне на мъжът си и на свекърите?

# 604
  • Северозапада
Мъжът и "гледа жално" при опита да го хвърлят.

# 605
Мъжът и да си го сготви сам ако иска.

# 606
Леле, изясни ми се дълбока теория.

# 607
Никога не се изясняват теории рано сутрин!

# 608
Това за месото. То не било проста работа. Преди това за салатата Снежанка.

Последна редакция: пн, 26 дек 2016, 08:27 от Трещерица

# 609
Не е, особено ако си решил да си правиш живота сложен.

# 610
  • Най-красивата страна
Yellow,пращай дивеча у нас GrinningОбожавам месо от дивеч.Знам как се приготвя.
Баща ми беше ловец,но откакто е в чужбина ,няма кой да носи дивеч.А пък ми се яде....

# 611
  • София
А какво и пречи да го изхвърли и да не дудне на мъжът си и на свекърите?

Че аз у дома на никого не дудна. На мъжа ми му съобщих решението си, че няма да сготвя месото с три изречения. Със свекървата не се занимавам. Само си мрънкам тук в темата и ми е голям кеф, става ми едно леко. Явно от премълчаването през годините душата ми много се е стегнала, защото това с месото например, е направо смешно в сравнение с всичко, което съм изтърпяла от свекървата. И въпреки всичко имам нужда да се оплаквам за тези глупости, и явно тази нужда е много голяма. Усещам как се освобождавам от цялата натрупана горчилка лека-полека.
Пък и темата гледам съвсем опустя. Никоя млада снаха не смее да се оплаче, за да не я заръфате, а на мен не ми пука, че ще ме захапете. Важно ми е да се оплача някъде, а пък вкъщи да се занимавам с важните неща.

Yellow,пращай дивеча у нас GrinningОбожавам месо от дивеч.Знам как се приготвя.
Баща ми беше ловец,но откакто е в чужбина ,няма кой да носи дивеч.А пък ми се яде....

Вени, другият път обещавам да ти го пратя. Тя и свекървата живее по-близо до Варна отколкото до София, така че може и да пристигне неразмразено и да си го сготвиш, когато ти е кеф  Wink

# 612
По-добре младите снахи да си решават проблемите, а не да трупат с години.

# 613
Йелоу, ако просто си мрънкаш е ок. Реших че ти е драма. Ина1е и аз искам дивечово. От години не съм яла, като се изключи кенгурско и от време на време еленски наденици.

# 614
Изобщо не си представям сурово месо да пътува по пощата, че и няколко курса да направи. Дори и да обичат децата, не бих рискувала да им го предложа. Това са поне два дни, в които не се знае как е съхранявано. Да не говорим, че сигурно и не е изследван тоя дивеч.

Последна редакция: пн, 26 дек 2016, 12:26 от wixi

Общи условия

Активация на акаунт