С какво ви дразнят свекървите – 73

• 67 300
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
  • София
]Не съм писала напразно в темата значи  Laughing
Надявам се- заради теб, че да живееш в негативизъм, е кофти.
Тровиш себе си, преди всичко. Peace

# 691
  • волно калдъръмче
Само ти ли не си разбрала още, че не пиша от първо лице и надеждите ти са напразни. Изведох гледната точка на снахата в патриархалното семейство. На теб нещо не ти допадна, че свека може и да не е свят човек и почна с квалификациите.

Спокойно  Peace ти си светица, това е по-важното. Изнесла си е, не им пречиш, не им се бъркаш, не ги притискаш. Продължавай в този дух и няма да си омръзнете никога със снахата.

# 692
  • София
Само ти ли не си разбрала още, че не пиша от първо лице и надеждите ти са напразни. Изведох гледната точка на снахата в патриархалното семейство. На теб нещо не ти допадна, че свека може и да не е свят човек и почна с квалификациите.

Спокойно  Peace ти си светица, това е по-важното. Изнесла си е, не им пречиш, не им се бъркаш, не ги притискаш. Продължавай в този дух и няма да си омръзнете никога със снахата.
Само ти ли не разбра, че това е тема за оплакване от свекървите, а не терен за философстване "по принцип" и извеждане на представите ти за гледната точка на снахата в патриархалното семейство? newsm78
Наистина, от приказки ала " клюките пред блока", не можа да схванеш какво съм написала, въпреки че ти обясних поне 2 пъти.
Както и да е- не ме интересуваш, въпреки заблудата ти в обратното, затова и няма да ти отговарям на опитите за сарказъм.
ПП. А, за снаха, не намираща се в " патриархална среда", си твърде ядосана и твърде буквална в примерите.......... hahaha

# 693
  • волно калдъръмче
Само ти ли не разбра, че това е тема за оплакване от свекървите, а не терен за философстване "по принцип" и извеждане на представите ти за гледната точка на снахата в патриархалното семейство? newsm78
Щом ти си определила параметрите на темата, аз повече наистина няма какво да кажа  Mr. Green Като глава на семейството се изявяваш и тук. Или може би само тук ти минават номерата  Flutter

# 694
  • София
Щом ти си определила параметрите на темата, аз повече наистина няма какво да кажа  Mr. Green Като глава на семейството се изявяваш и тук. Или може би само тук ти минават номерата  Flutter
А, не съм аз- то, заглавието предполага параметрите.
Затова и спирам да ти обяснявам. Peace
ПП. Каква глава на семейство, какви номера те гонят, не знам, но не ме и интересува.

# 695

В тази връзка къде е ма ко. Да не би Райчун да я замества.

# 696
  • при късмета
То най-много философстват в темата именно свекървите. Защо да се включва който и да е, като сами онагледяват всичко?

# 697
Хм, аз досега не съм чула свекърва от снаха да се оплаква. Сигурно сте идеални всичките.

# 698
  • София
То най-много философстват в темата именно свекървите. Защо да се включва който и да е, като сами онагледяват всичко?
Неспасяема, както винаги! hahaha

# 699
  • при късмета
Хм, аз досега не съм чула свекърва от снаха да се оплаква. Сигурно сте идеални всичките.
Темата е за оплаквания от свекърви, затова.
И не е "Защитете свекървата каквато и простотия да е направила, казвам ви го, като свекърва", а е точно с какво може да дразни свекърва

# 700
  • волно калдъръмче
Ти пък - свекърва и простотия... не се връзва просто  Mr. Green

# 701
Ти нямаш свекърва, а само дрънкаш глупости, пардон , философстваш.

# 702
  • волно калдъръмче
А ти не беше ли просто тъща?

# 703

Била съм и снаха. Надявам се да бъде и свекърва.

# 704
  • София
Какво значи " просто тъща"?
Да не мислиш, че майките на снахите са по- долна категория? hahaha

Общи условия

Активация на акаунт