Априлски мами 2016 - Тема 6

• 31 504
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Добър ден, мами!
Малко са чайовете, подходящи за деца, и то в изключително рядка запарка. Аз не давам, освен когато е болен. Скоро мисля да купя малинови листа за чай, разбрах, че съдържат желязо и чаят е много полезен, но пак в много слаба запарка.
А на Ганчев май повечето продукти са овкусени.
На Максим правя филии със запечено яйце отгоре. Жълтък с авокадо също е вкусно, но не съм въвела авокадото още. Умишлено избягвам и забавям плодове и зеленчуци, които не растат по нашите ширини, по пътя си до тук се третират с какви ли не химикали.
Ще купим червена леща следващият път в такъв случай.
Снощи отново се буди на всеки час сигурно...

# 631
  • София
Добро утро и от нас!  Flutter

Успокояващо е да знам, че и други бебоци са като нас със спането - тая нощ през час, пак с много шаване и мрънкане. Отскоро спи до мен, че си иска гърдата, та поне си спестявам 'разкарването' до кошарката.

xxlusivee, много хубаво това,че вече хапвате! Simple Smile

Аз не го знаех това за ервената леща - просто тук при нас друга не се предлага Simple Smile
Чай никога не съм давала - а и на мен честно казано ми е странно това с чая...
Филии- още не
Тия дни закусваме овесена каша по препоръка на лекарката, ама днес много й се мръщи сладура. Иначе забелязвам, че много по-лесно се изхожда, когато яде от домашно приготвени пюрета, та гледам повече да бъркам сама.

# 632
  • Стара Загора
Ние като цяло си имаме режим от доста рано/към края на 3-я месец/ и мисля,че му се отразява добре.
Много е спокоен и уравновесен като дете,ама може и такъв да му е характера  newsm78.
Ние вече ядохме филийка с пастет от авокадо и сиренце.Запекох филийката от двете старани за кратко,изрязах кората и я намазах с пастета.Нямах сварен жълтък,но ако е въведен може и той да се добави към пастета.
И ние не пием чай.

# 633
Здравейте. Благодаря да предложенията утре ще хапва филийка с авокадо и сирене.
Иначе днес бяхме на консултация. Сияна е 9630(350гр) и 71(2см),малка бухтичка Joy
Иначе тя си има режим. Закусва в 9.30,обяд-13.30, следобедна закуска -17.30 и вечеря -21.30.
Педито каза, че вече първите 2 зъбчета всеки един момент трябва да избият.
Чай й давах, но изобщо не й харесва.

# 634
Ох, кога ще се наспа?! Чакаме да избият зъб,два?!
На всичкото отгоре е и голям студ и няма как да излезем.
Аз давам сурови банан и авокадо, но от бабана нещо се обрина и го спрях. Чай, вода не пие, а сок сякаш ми се струва рано да давам. Вашите дечица пият ли, и ако да, какъв предлагате? Иска ми се да започне да пие течности, но за сега без успех.

# 635
  • Стара Загора
Аз засега не давам сок  newsm78.И на мен ми е интересно какъв давате?
Да е жива и здрава Сияна,пък нека е бухтичка  Hug.На нас миналата седмица ни отказаха консултация,така,че не знам колко сме пораснали.
Деси,вие бяхте ли?Още ли има грипна епидемия в града?

# 636
Давам фреш от ябълка и съм замразила в торбички сок от грозде. понякога и круша ако са сочни. Слагам морков за разнообразие.

# 637
Благодаря, mendeleevka. Нека са живи и здрави всички бебоци. Да, грипната епшдемия от вчера е отменена в Стара Загора и днес при ЛЛ само малки бебоци. Имаше едно бебчепна 40 дни и го гледам, сякаш нашите деца не са били толкова мънички. Стори ми се все едно е било преди години.  Heart Eyes

# 638
  • Стара Загора
Отменена е в Стара Загира и утре сме в кабинета.
Ще искам направление за дерматолог, че има едни сухи петна от 3 месеца и не минават и прилича на АД - от двете страни на бузките, на сгъвката зад коляното на едното краче и над едната мишница.
Днес бяхме на разходка и спа 2ч и 30 мин  Mr. Green и аз походих доста.

# 639
Имаше едно бебчепна 40 дни и го гледам, сякаш нашите деца не са били толкова мънички. Стори ми се все едно е било преди години.  Heart Eyes
Когато разглеждам бебешките снимки на Максим, не мога да повярвам, че е бил толкова малък. Ако нямаше снимки, нямаше да го помня като бебе - толкова различен е бил.

# 640
  • Стара Загора
Момичета,благодаря! И аз ще звъня утре,да видим за кога ще ми дадат час.

# 641
Ние утре сме за 13ч:-)
Да си минем от реда.

# 642
Здравейте Simple Smile
И ние вчера бяхме на преглед - Ники е 9 и 800 кг, 72 см (на мама кюфтенцето)  Laughing Laughing Laughing
Наистина, толкова бързо растат...постоянно се променят, учат нови неща..
Ето я нашата бонбонка, която днес става на 9 месеца Simple Smile
Скрит текст:
Днес най-накрая имаме слънчице и мисля да направим една разходка след малко Simple Smile
Хубав ден на всички  Hug

# 643
  • Стара Загора
zvezdi4ca, прекрасна е  Heart Eyes И какви тръпчинки има  Crazy
И ние вчера станахме на 9 месеца и гледах стари снимки с корема и ми стана много носталгично  Blush
Един малко по-неудобен въпрос, но вече възстановихте ли половите актове с партньорите си?

# 644
  • Владая
Привет и от нас.
Вчера и ние бяхме на консултация.На 9м и 5 дена ива е 9.750 кг и 73 см.
Лл е доволна.Каза да давам смело всичко без шоколад,белтък и прясно мляко.

Тези дни съм ви прочела,но нямам време да пиша.
Децата са добре но ние с баща им сдаваме багажа.
На мен ми се възпали една бенка на лицето,
а той миналата седмица падна много лошо,и започна да му прилошава,
та днес влезна в болница за изследвания.

Хубав ден момичета и бебоци.

Общи условия

Активация на акаунт