Априлски мами 2016 - Тема 6

• 31 509
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • Владая

Един малко по-неудобен въпрос, но вече възстановихте ли половите актове с партньорите си?
Peace с пълна сила  Laughing Laughing Laughing голямо намигане пада  Laughing
Да си призная сега изпитвам още по голямо удоволствие от преди.
Не вярвах че е възможно но ......

Аз да питам по колко спят вашите хулигани?
Ива ме побърква с тези дрямки по 20-30 мин на 3 ч.
Но пък нощно време от известно време спи.

# 646
Звездичка, прекрасна звездичка си имаш! Hug
Loveza, пожелавам ви всичко да е  наред с изследванията на таткото и двамата бързо да се оправяте.
Нашата 6 дневна температура се оправда. Преди малко видях, че е пробил зъб номер 3 и ми олекна.
За интимности честно казано аз нямам много желание. Embarassed, и съм много благодарна на ММ за разбирането. Не знам, може би се струпаха страшно много проблеми последните няколко месеца.Постоянно търчене по болници...и сякаш всичко ми се отрази и на желанието за интимност. luvbed
По два пъти на ден по 20 минути спи. Има изключения в които прави по час и половина сън, но е много рядко.

Последна редакция: ср, 25 яну 2017, 14:16 от Анонимен

# 647
  • Стара Загора
Ние също бяхме на консултация. Качила е 300гр (7500) и 1см 67.5см. Миньонче ми е тя 😂
С атопичен дерматит сме пък сега. Нямат край проблемите 😥

# 648
  • Стара Загора
Цитат
Един малко по-неудобен въпрос, но вече възстановихте ли половите актове с партньорите си?
O-o-o много отдавна Blush.Друг е въпросът при две щъкащи наоколо деца,едното от които в не учебно време си ляга в 23ч. вечер,колко ни остава време насаме.Ама колкото толкова.

Ама много сладко това Ники,и какви хубави трапчинки. Hug
На нас ни дадоха за консултация 02.02 така,че дано до тогава не е минал 12-те кг.

# 649
Звездичка, честита ви 8ма месечинка. Имаш голяма красавица. Относно интимността, нямам никакво желание и много ме притеснява това. Имам чувството, че не е нормално.

# 650
  • Стара Загора
И аз нямам желание, ама изобщо никакво и за 9 месеца 2 или 3 пъти само.. Затова реших да питам и вас.

# 651
Имам желание,много не се получава.
След операцията ми е кофти.

# 652
Добро утро!
И аз нямам никакво желание за секс.
От няколко вечери не съм спала. Много съм уморена.
Звездичка, голяма бузанка си имаш, прекрасна е.

# 653
Звездичка, честита ви 8ма месечинка.
Девета  Wink
Благодаря ви, момичета  Hug Всички бебоци са големи сладури, живи и здрави да са ни!!!

# 654
Здравейте девойки. Отдавна не съм писала, ама от бъдни вечер баткото е болен и все в къщи, та вече дъм.на предела на силите си с две деца по цял ден, едното от които болно.
Иначе Рада все на нови неща се учи. От скоро и ме храни с лъжичка докато аз я храня  Joy
По темата, при нас интимността е като срещи от третия вид. Като си легнат всички деца и сме подредили и изчистили, сме трупове.... а и сега баткото спи при мен Sad

# 655
Днес се събудих с усмивка при вида на чудното слънце.Казах си до обяд ще излезем 100%,обаче бързо се върнах на земята..ами то било кучи студ,придружен със силен вятър.

# 656
Днес се събудих с усмивка при вида на чудното слънце.Казах си до обяд ще излезем 100%,обаче бързо се върнах на земята..ами то било кучи студ,придружен със силен вятър.
хахаха, същата реакция имах и аз Mr. Green
И като видях, че и сняг е валяло пак, ми стана ясно  Laughing

# 657
Simple Smile Много приятно вали при нас, но определено се усети пак спада на температурите. Въпреки всички си направихме ежедневната разходка. Ще трябва обаче да се обличам повече и ръкавици да слагам( и крем), че ми се цепна палеца: (
Интимности отдавна, но до колко е възможно отделен въпрос...малкия има радар и за това Simple Smile Даже преди много месеци някой пак беше питал....
Вчера Тервел спа 3 часа следобед....притесних се, защото напоследък изобщо го няма нито със заспиването , нито със спането. Вечерта раничко си легна. Но тия зъби много го измориха и явно се опитва да компенсира сега.

# 658
  • Варна
Привет и от нас.
Вчера и ние бяхме на консултация.На 9м и 5 дена ива е 9.750 кг и 73 см.
Лл е доволна.Каза да давам смело всичко без шоколад,белтък и прясно мляко.

Тези дни съм ви прочела,но нямам време да пиша.
Децата са добре но ние с баща им сдаваме багажа.
На мен ми се възпали една бенка на лицето,
а той миналата седмица падна много лошо,и започна да му прилошава,
та днес влезна в болница за изследвания.

Хубав ден момичета и бебоци.

Дано всико е наред при Вас, пиши при първа възможност  Hug

Някъде 3-тия месец възстановихме половият живот, но колко често се случва е друг въпрос, то с това малкото нощно зверче трудна мисията  Whistling

# 659
  • Стара Загора
Благодавя ви за отговорите, момичета. Очевидно проблемът е в мен и ще трябва да се мотивирам и да се лепваме  Laughing
А дойде ли ви цикълът вече? Аз от 18 месеца не съм имала и вече забравих какво е  Shocked

Днес изобщо не ми е ден и малкия звят така ме ядосва, че нямам желание за нищо днес, а щяхме да излизаме, но как. Моето дете яде по час и половина на всяко ядене, а я храня 3 пъти на ден и сметнете колко време прекарваме в ядене.. Едва си отваря устата, но след час и половина си е изяла всичко. Задължително яде на детски песнички от Youtube, ако й пея не става  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт