Априлски мами 2016 - Тема 6

• 31 502
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Привет и от мен.

Дивачето заспа и имам малко време да ви прочета. Бързо възстановяване на всички болни!
Звездичка, голям бонбон си имаш  Heart Eyes
Викито спи по 2 пъти на ден от 50 мин до час и половина.
Интимността е възстановена от 3м (според ММ прекалено много сме изчакали  Laughing ) Сега като ви чета се учудвам, че аз имам желание, но естествено се случва не повече от 2 пъти в седмицата. Цикъл също имам от около два месеца (отново нередовен като преди да забременея)  ooooh!

# 661
Ей, голям зор, докато пробият тези горни зъби! Снощи реших да не си мъча детето, и въпреки  температурата от 37,4 й дадох парацет малка доза, колкото да я облекчи и успокои. И си спа добре 4 часа, след което се почна будене на час.
На мен ми дойде седмица след като ми свършиха лохиите и така всеки месец.

# 662
Един малко по-неудобен въпрос, но вече възстановихте ли половите актове с партньорите си?
Ние не.Аз нямам много желание,а и моя мъж не ме закача.имаме и друго дете на 6г и е по-трудно положението.С две деца интимността си е предизвикателство.
И на мен цикъла още не ми е дошъл.Може би се дължи на активното кърмене нощно време

# 663
За нощното кърмене......и други момичета го споменаха покрай липсата си на цикъл. Кърмя от ден 1ви до днес, на поискване , активно и въпреки това ми дойде 22 дни след раждането.
 Оф, сега се боря с една голяма тиква.....и реших да пробвам печена върху хартия...ама нещо май няма да  се получи както искам. И май май пак на пара ще си я направя. И нещо тиквеник пак ми се яде, а ме мързиии.....и някакъв десерт с тиква искам....

# 664
  • Варна
И аз кърмя активно денонощно, но цикълът ми дойде на 6-ти месец.

Звездичка, каква чаровница си имаш с уникални тръпчинки  Heart Eyes

# 665
  • Владая
Добър ден,снежен ден.
Аман от тоя сняг.

Нощес си припомних нощните игри от 2 до 3.30 щуряхме.
Да ви кажа моята мома отказва обяда в последните 2-3 дена,
започва да яде изяжда половината количество и приключва.
Закусва 8.30-9,обядва към 12.30-13,след това в 15ч  хапва доволно,
в 18.30-19 и след това вечерното мляко.

За цикъла моя ме отвращава вече,преди не ми беше много редовен,
но от както родих е точен като швейцарски часовник,много болезнено и много обилно.

Нашия татко е добре,утре ще го изписват,благодаря на поинересувалите се.
Моята бенка не ми харесва,обаче,въпреки компресите и мазането няма промяна.
Май лекаря ще се окаже прав че ще трябва да се маха.Но проблема е че докато има възпаление не може да се пипа.

Скрит текст:

# 666
Decuto, и ние като се храним ядем на песнички. Даже ги свалих на флашка и на телевизора ги пускам и я слагам в кошарата за игра и имам спокойствие.
Ние днес ходихме на вилата на моите родители и се пързаляхме. Друго си е къщата, завиждам на всички, които живеят в къщи. В тези апартаменти не е така удобно.
Имате страхотни бебоци. Като гледам снимките всичките ни дечица са усмихнати и сияещи.  Heart Eyes

# 667
  • Варна
Добър ден,снежен ден.
Аман от тоя сняг.

Нощес си припомних нощните игри от 2 до 3.30 щуряхме.
Да ви кажа моята мома отказва обяда в последните 2-3 дена,
започва да яде изяжда половината количество и приключва.
Закусва 8.30-9,обядва към 12.30-13,след това в 15ч  хапва доволно,
в 18.30-19 и след това вечерното мляко.

За цикъла моя ме отвращава вече,преди не ми беше много редовен,
но от както родих е точен като швейцарски часовник,много болезнено и много обилно.

Нашия татко е добре,утре ще го изписват,благодаря на поинересувалите се.
Моята бенка не ми харесва,обаче,въпреки компресите и мазането няма промяна.
Май лекаря ще се окаже прав че ще трябва да се маха.Но проблема е че докато има възпаление не може да се пипа.

Скрит текст:

Радвам се, че таткото е добре, малко страшно ми прозвуча случилото се  Hug
Аз също имам една бенка, която искам да махна от лицето, станала е много голяма- обемна, незнам дали не се води брадавица, малката много взе да я закача и ще стане белата. Някоя мама ако е правила такава процедура във Варна да сподели опит.

# 668
Малко след като родих на ММ му се възпали бенката над устната и се наложи да я махне. После се появи подобно образование на муцунката на кучето.
 Zina, обърни се към личния си лекар да прецени къде да те прати на кожен или онколог( зависи каква е бенката, защото различните видове са при различни специалисти). А за махането ако е всичко е наред ще те посъветвам да е лицево-челюстен. Те знаят как да я махнах с минимален белег....ох ще ти допиша на лични, че да не занимавам всички.
Иска ми се да е зима, но и с количката да мога да излизам, че не мога да пазарувам като хората така.

# 669
  • Варна
Малко след като родих на ММ му се възпали бенката над устната и се наложи да я махне. После се появи подобно образование на муцунката на кучето.
 Zina, обърни се към личния си лекар да прецени къде да те прати на кожен или онколог( зависи каква е бенката, защото различните видове са при различни специалисти). А за махането ако е всичко е наред ще те посъветвам да е лицево-челюстен. Те знаят как да я махнах с минимален белег....ох ще ти допиша на лични, че да не занимавам всички.
Иска ми се да е зима, но и с количката да мога да излизам, че не мога да пазарувам като хората така.

newsm51 newsm51 newsm51

# 670
Здравейте,мами! И ние се храним по час и задължително с играчки. Ако не се занимава с нещо не отваря уста Laughing Да ви питам вие какво давате за вечеря на вашите бебоци(не помня дали не съм ви питала вече) Според педито е време за риба със зеленчуци за вечеря... Струва ми се прекалено тежко. До сега съм давала само каша и супа ама всеки ден едно и също  newsm78

# 671
Аз гледам да не отвличам вниманието по време на хранене, но не винаги ми се получава. На вечеря и аз давам каша с плод или плодово пюре. Обикновено имам отворени две кутии и редувам, единия ден ядат едната каша, другия другата.

# 672
  • Владая
Как хранене по час,бре девойки? Това моето лапа като бибе,10 минути са много, дори когато се лигави и трябва да ходя след проходилката 😂😂😂

# 673
Тервел също яде нон стоп..... Кашата вечер редувах елда, просо , ориз , овес, царевичен грис( и вариации с добавки плод, ванилия, от днес и канела).В началото храних Тервел в спокойна обстановка, не разрешавах на никой да му се лигави насреща( когато е имало други хора), да му правят физиономии, да се прехласват и т.н. Никакъв телевизор , радио и др. Нито съм го лъгала, нито съм го насилвала. Предлагам ако иска, ако не иска предлагам втори път, ако не откаже убедително трети- ако и тогава откаже просто не настоявам.  Сега може да се храни и на земята и на дивана, в стола за хранене, в мен. Яде дори и да го разсейват. Но вече е в така възраст, че много не стои на място, само като спи дълбоко не се движи.  При нас затруднението идва от това, че той не винаги ми дава  да го храня и е ужас , когато е нещо по-течно или цапащо, Да не говорим, че обича да дели , винаги дава и на кучето и понякога не мога да преценя колко е изял, но пък ако иска още давам и така. Ако разбере, че го гледам тайнички пуска каквото държи , кучето да си го намери. Риба въведох....
При нас пък в началото беше да не давам тежка храна вечер след 17:00...сега обаче ме съветва да му давам, да не се будел.....каквото и да му дам вечер пак се буди, Едната вечер в 22:30 се наложи да му дам ориз с пилешко и пак се буди вечерта за мляко.

# 674
Ние нямаме никакъв режим на хранене.
 Тя яде по 5 лъжички и аз цял ден предлагам по нещо , само и само да хапне поне малко. Никакъв интерес не представлява храната за нея. Ако не й размахвам лъжицата и не й я опирам до устните за да я подсетя, изобщо няма да отвори уста. Всичко друго й е интересно, само не и храната. А, ако я видите след хранене, ще си помислите, че яла,яла...Всичко е омазано, защото не седи мирна за секунда. Върти главата и казва " не,не,не". Несъзнателно разбира се, но много на място. Мята ръце, вдига си краката на масичката.

Момичета, тази нощ ни се очертава тежка. От 19:30 е в леглото и вече 3 пъти се буди. Проплаква. Скубе си косата, дърпа си ушите. Предполагам утре ще има ново зъбче.
Спокойна вечер на всички и да се наспите!

Общи условия

Активация на акаунт