Месечни помощи за дете /детски надбавки/-инфо,документи,въпроси-11

• 118 597
  • 753
  •   1
Отговори
# 135
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Нищо няма да вземаш от НОИ.Плащанията си ги виж от банково извлечение или с ПИК от сайта на НОИ.Като подаваш документите ще ти ги разпечатат и там.Служебна бележка от работодателя задължително вземаш въпреки, че е с нули.

# 136
  • Варна
Здравейте!
Някой да знае телефона на соц.служба във Варна,че има едно питане (кога точно да подавам док.) newsm78

# 137
  • София-Младост
Здравейте!
Някой да знае телефона на соц.служба във Варна,че има едно питане (кога точно да подавам док.) newsm78
http://www.asp.government.bg/ASP_Client/ClientServlet?cmd=map_rdsp&map_id=3
Питай и нас, може да помогнем  Simple Smile

# 138
Здравейте!
http://www.asp.government.bg/ASP_Client/ClientServlet?cmd=map_rdsp&map_id=3
Питай и нас, може да помогнем  Simple Smile
със сигуррност 😉

# 139
Здравейте! Като получа акта за раждане на детенцето, мога ли в един ден да подам за еднократна помощ и за детски.
И тъй като нямаме брак с ММ, в графата съпруг попълвам ли данните му или не (по адресна регистрация съм на един адрес, но живеем заедно на друг) т.е самотна майка ли ще се водя или трябва и бележка за неговите доходи.

# 140
Аз не бих рискувала, все пак живеете на един адрес. Можеш в деня на получаване на акта за раждане да подадеш при социалните за еднократната и за детски.

# 141
И с неговите доходи пак ще взимам детски,защото го осигуряват на мин.заплата просто ме интересува как е редно да се попълни молбата, защото има само графа съпруг.

# 142
  • Ямбол
Не е вярно, че има графа само за съпруг, в същата графа има и друго:
Съпруг/съвместно живеещ родител без сключен граждански брак, с който съжителствам на един настоящ адрес

# 143
Благодаря! Явно съм намерила грешен образец... ooooh!

# 144
  • Ямбол
Ето тук са качени актуалните им документи: http://www.asp.government.bg/ASP_Client/ClientServlet?cmd=add_co … d=20&selid=20

# 145
  • в обкръжаващия ме хаос
Здравейте, доходите от разпределени дивиденти включват ли се в декларацията за получаване на детски надбавки? Благодаря предварително за отговора  bouquet

# 146
  • София
Здравейте,
Предстои ми подаване на документи за детски за втори път. Сега всички документи, които събирах миналата година пак ли трябва да ги представям или някои от тях отпадат?

# 147
  • София-Младост
Здравейте,
Предстои ми подаване на документи за детски за втори път. Сега всички документи, които събирах миналата година пак ли трябва да ги представям или някои от тях отпадат?
Нищо не отпада.

# 148
  • София
Благодаря за отговора. Мислех, че поне ще ми отпадне разкарването до банката и до личната лекарка за бележка за ваксините, но уви.

# 149
  • София-Младост
Благодаря за отговора. Мислех, че поне ще ми отпадне разкарването до банката и до личната лекарка за бележка за ваксините, но уви.
Банката отпада, ако нямате промяна в деклариранат сметка...ваксините-не.

Общи условия

Активация на акаунт