След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -209ღღ

• 27 287
  • 757
  •   1
Отговори
# 525
  • Perla
Здравейте във все още Ашковия петък!  Peace

Винаги ще ми е по-особен ден, дори и след финала  Rolling Eyes И не знам този проект, дето ще ги смени какъв трябва да е...  Whistling
Горчи ми някак при мисълта за край, знам, че не може да продължи вечно, но се надявах на пълен сезон!  Cry
Последните серии не ми се гледат повторно, затова си пускам първите и забелязах, че химията между двамата разбира се си я има отначало, но чисто актьорски Баръш сега играе много по-добре!  Peace Този сериал винаги ще му бъде важна стъпка в кариерата, от него зависи да си изиграе картите правилно, за да не му е последната силна роля!   Crossing Arms

И пак да си кажа: признават или не, ЕлБар вар!  Wink Heart Eyes

Диде  Hug
Гале  Hug сега и двамата играят много по- освободено, много по- сигурно, особено когато са един до друг. Общите им сцени за мене са безупречни, а да си кажа, че тези от последната серия съм изгледала сигурно десетки пъти. Такава нежност и любов има във всеки техен поглед и докосване, че освен да кажа и аз ЕЛБар вар, нищо друго не ми остава. Heart Eyes Или другата година трябва да ги предложат вече за оскари.

А иначе всички искахме пълен сезон, но пък, като се замисля, щяха да стана почти сто серии! С какво могат да се напълнят, като се има предвид тази продължителност от 2 часа и кусур ooooh!

Както и да е. Смятам да направя това, което съветва Хактан- да се насладя на това, което остава. пък ако Ортакс бъдат толкова добри, че все пак кажат колко остава, може би ще се чувствам по- добре. За себе си говоря. Всъщност и феновете май това искат- заради уважението, което им дължат, продуцентите да направят официалното съобщение.

# 526
Добър ден  Hug

Нещо ми горчат петъците вече   ooooh!

Доре, филмът на Сечо не е повод да напуска сериала. Йозлем Токатаслан (май така й беше фамилията  Joy ), която изпълнява ролята на майката на Онур се снимаше 2 месеца в на Гупата филма, после ходи и да го представят тук и там и пак я има достатъчно във всеки епизод  Crossing Arms Той може да си върши и 2-те неща едновременно. К.Б към края на слънцата снимаше и игрален филм  ooooh! Винаги има вариант  Laughing
По-малко екранно време за Памко известно време и готово  Mr. Green
А може и да напусне, то му се изчерпа образа вече  ooooh! То ние очаквахме голямо раздвижване, то кво стана  hahaha hahaha Дори Из беше по-опасна  Mr. Green с 2-те си появявания за по 4-5 серии  hahaha

Да ви кажа ни Борко виждам, ни Елка с успешен проект скоро, ма айде дано греша поне за Елчето  ooooh!
А пък ако са тръгнали да финализират ашка за да се подготвят за другия проект на Борето и го продуцират пак те, е смятайте, че ще потънат просто  hahaha
Факт е, че есента е много рано за да ги приемат с други партьори. Ако ще правят нещо по-добре да го направят януари някъде  Laughing

Мише, ПО се води успешен проект, на нас може да не ни харесва, но в Турция си го гледаха  Mr. Green
Ма тогава беше минала една година откакто приключи Фемирската история  Laughing Феновете вече бяха снаказали ПЕ, та нямаха проблем с ПО  hahaha
Но на Керем сериала как потъна като започна няколко месеца след финала на слънцата  hahaha hahaha hahaha

# 527
Здравейте

Доре Hug Диди Hug Гале Hug Тери Hug

Значи ашковите петъци ни са преброени  Cry Confused

Още миналата седмица казах, че на Борко проекта няма да успее, в това съм сто процента сигурна, всички го свързват с Ипликчи, А и сега феновете ще се настроят срещу него, дори и да е друга причината за финал, така представени нещата водят към него. Честито да му е, Кюса ще му съсипе едва започналата кариера Whistling но щом няма акъл да го види, негова си работа  #Cussing out

И след като свършва, тогава Мера да не се мотае,  ами да приключва с тая тайна, има доста неща, които трябва да завърши и да ни подарят поне няколко хубави и весели серии. А така исках едно малко дефмерче, ако мисли всичко да наблъска в последната серия и да претупат финала #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Последна редакция: пт, 16 дек 2016, 11:19 от *Виви*

# 528
  • По света и в нас.
Привет момичета. wavey
Да по рипам за петъка  newsm68 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44
Щом се ориентираме към финал домашните в къщи и те ще рипат. Mr. Green

# 529
Привет, девойки! Hug
Репортаж с Гизем/Айшегюл. Сериалът със сигурност приключвал през януари, всички актьори знаели датата на последния епизод, но не било правилно да я каже сега.

# 530
  • Perla
Добър ден  Hug

Нещо ми горчат петъците вече   ooooh!

Доре, филмът на Сечо не е повод да напуска сериала.
Скрит текст:
Йозлем Токатаслан (май така й беше фамилията  Joy ), която изпълнява ролята на майката на Онур се снимаше 2 месеца в на Гупата филма, после ходи и да го представят тук и там и пак я има достатъчно във всеки епизод  Crossing Arms Той може да си върши и 2-те неща едновременно. К.Б към края на слънцата снимаше и игрален филм  ooooh! Винаги има вариант  Laughing
По-малко екранно време за Памко известно време и готово  Mr. Green
А може и да напусне, то му се изчерпа образа вече  ooooh! То ние очаквахме голямо раздвижване, то кво стана  hahaha hahaha Дори Из беше по-опасна  Mr. Green с 2-те си появявания за по 4-5 серии  hahaha

Да ви кажа ни Борко виждам, ни Елка с успешен проект скоро, ма айде дано греша поне за Елчето  ooooh!
А пък ако са тръгнали да финализират ашка за да се подготвят за другия проект на Борето и го продуцират пак те, е смятайте, че ще потънат просто  hahaha
Факт е, че есента е много рано за да ги приемат с други партьори. Ако ще правят нещо по-добре да го направят януари някъде  Laughing

Скрит текст:
Мише, ПО се води успешен проект, на нас може да не ни харесва, но в Турция си го гледаха  Mr. Green
Ма тогава беше минала една година откакто приключи Фемирската история  Laughing Феновете вече бяха снаказали ПЕ, та нямаха проблем с ПО  hahaha
Но на Керем сериала как потъна като започна няколко месеца след финала на слънцата  hahaha hahaha hahaha

Не бих желала думите ми да се приемат като упрек към Сечкин, но на мене лично още когато разбрах, че е приел предложението за КА, без да е чел сценария, решението му не ми хареса. Това не са измислици на пресата, а негови думи, т.е. са верни. Как ще приемеш работа за толкова дълго време, без да знаеш каква ще е тя? И понеже  миналите дни четох и такива писания- че и новите актьори не харесвали сценария, се сетих за неговото интервю. Към това се добави и фактът за участието му във филм, което съвпадна и с разкриването на тайната за новия киралък и съответно- отслабването на позицията на образа на Памир. А за ролята на Памир в дефмерската история винаги съм била резервирана, защото съм като голяма част от феновете на АШКА, които не търпят никого между дефмерите. Да не говорим за вариант, при който Дефне би погледнала, дори с крайчеца на окото си, към Памир. Това щеше да предизвика истински бунт още преди месец. Точно както бяхме бесни на Йомер за римските фусти, така щяхме да сме бесни и на благосклонното поведение на Дефне към Памир. Само това, че отиде с него на лунапарка какво недоволство предизвика, пък да не говорим за нещо повече.

# 531
Мераба девойки  Hug Hug Hug с всичко, което сте написали съм съгласна, еле па с Дора, че в последно време общите им сцени са без забележки  Crazy
Ще му гледаме сеира на Боцко  Mr. Green
И да си рипнем за Ашка и петъка  newsm18 newsm18 newsm18

# 532
Доре,те за героя са му обяснили и не било нужно да чете сценария,за да приеме  Peace

ми кат всеки сериал за нов сезон се подписват 20 серии и после се решава от всички  Thinking
нормално и на актьорите да им дотегне  Peace това,че на нас ни харесва,не значи,че и на тях им харесва толко  Peace като гледам много лесно се разделят с образа си  Peace

лошото е,че Борко го изигра онази с красивата душа и сега ще си носи последствията  Peace не й беше в правото да говори точно тя за новия му проект  Crossing Arms ма от злобен човек какво да очакваш  ooooh! на нея кат не й върви мижавата кариера и неговата не трябва  ooooh! да не я засенчи

по тоя повод  hahaha hahaha
 зЛъвата  Mr. Green резалета е пълен за тия 10 дни  hahaha hahaha hahaha
Toplam
(1 Hafta,3 Gün)
914.943 seyirci

# 533

Сериалите започнали през 2015.. Гледайте за кво иде реч  Laughing
И ние сме от успешните  Party Party Party

# 534
Привет, девойки! Hug
Репортаж с Гизем/Айшегюл. Сериалът със сигурност приключвал през януари, всички актьори знаели датата на последния епизод, но не било правилно да я каже сега.

Дани Hug
Наистина не разбирам защо е това бързане  ooooh!, поне до февруари да бяха изкарали  Rolling Eyes
В такъв случай остава много малко време и за всичко, което искахме да се случи, няма да има време  ooooh! ooooh!Нека разтягат още историята с тайната #2gunfire А пък за по-важните неща да отделят едно 30  минути от финала #Cussing out

# 535
Ми явно ще изкараме до 72 епизод някъде и кой от къде е  Tired
Еми поставяме рекорд за летен сериал романтична комедия.. Друг с толкова серии няма  Laughing

Едно положително нещо: Вече няма нужда да се нервираме за рейтинга  hahaha И до 2 да паднем ще изкараме до тия епизоди  hahaha hahaha

# 536
Ми явно ще изкараме до 72 епизод някъде и кой от къде е  Tired
Еми поставяме рекорд за летен сериал романтична комедия.. Друг с толкова серии няма  Laughing

Едно положително нещо: Вече няма нужда да се нервираме за рейтинга  hahaha И до 2 да паднем ще изкараме до тия епизоди  hahaha hahaha
стига ма хахах нема се резили баш накрая  hahaha hahaha hahaha нека си държиме 4 и с гордо вдигната глава да си завършиме сериала  hahaha

# 537
Тери  Hug, верно, че петъците почват да нагарчат  ooooh!

Виви  Hug, Гале  Hug, Дани  Hug, Биби  Hug

След интервюто на оная скубла се промъкна клюката за скандал на един от ГГ с продуцентите. Може да е вярно, може и не, но тогава се писа, че по сценарий е било предвидено събитията след 60-ти епизод да бъдат след 70-ти. Принуденото съкращаване на сценария с 10-тина серии е наложило и омаловажаване на ролята на Памир, което хич не му е харесало  ooooh! Та каквато и да е истината, изглежда никой не е очаквал, че ще се наложи да приключат с почти два месеца по-рано, да не говорим, че винаги има опция при добър рейтинг да се продължи и нататък.
Та със сигурност не сегашния рейтинг е причина за приключване, но вече няма значение и каква е причината.
Но пък до края на януари има почти 7 серии, дайте да им се насладим, пък после ще видим  Laughing

# 538
  • Perla
Във всеки случай, кой каквото и да ми говори, не мога да повярвам, че Баръш би се отказал по свое желание от това. Heart Eyes

И в този смисъл съм съгласна с Верка, че вероятно договорът си е бил подписан за 20-на серии за новия сезон.
Скрит текст:
Доре,те за героя са му обяснили и не било нужно да чете сценария,за да приеме  Peace

ми кат всеки сериал за нов сезон се подписват 20 серии и после се решава от всички  Thinking
нормално и на актьорите да им дотегне  Peace това,че на нас ни харесва,не значи,че и на тях им харесва толко  Peace като гледам много лесно се разделят с образа си  Peace

лошото е,че Борко го изигра онази с красивата душа и сега ще си носи последствията  Peace не й беше в правото да говори точно тя за новия му проект  Crossing Arms ма от злобен човек какво да очакваш  ooooh! на нея кат не й върви мижавата кариера и неговата не трябва  ooooh! да не я засенчи

по тоя повод  hahaha hahaha
 зЛъвата  Mr. Green резалета е пълен за тия 10 дни  hahaha hahaha hahaha
Toplam
(1 Hafta,3 Gün)
914.943 seyirci

А с това пък съм направо 200% съгласна! Ако не бяха нейните думи, сериалът щеше да си приключи съвсем спокойно,обмислено и без това издевателство над феновете. Всеки ден все едно и също- всички приказват за финал, само ортакс мълчат И в тази връзка- не разбирам как Гизем си позволява да говори, че финалът категорично приключва през януари, ама не било правилно да казва датата. Ами че то и това не е правилно да казва, когато самите продуценти нищо не са казали все още.

# 539
Да я уволнят тая пачоз  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт