След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -209ღღ

• 27 289
  • 757
  •   1
Отговори
# 540
Ми и тя тъпа като героинята и, какво като няма да кажеш датата, като казваш че слуха е верен  ooooh!
Само дето няма да могат да я уволнят, защото нямат време да се занимават с поправяне на сценария  ooooh!

# 541
Ми и тя тъпа като героинята и, какво като няма да кажеш датата, като казваш че слуха е верен  ooooh!
Само дето няма да могат да я уволнят, защото нямат време да се занимават с поправяне на сценария  ooooh!

Да бе, ще я пратят на село и айде  Mr. Green

# 542
и с нея и без нея все тая си е  hahaha

минала година Онур говореше  Peace кога свършвал,но дали финал или край на сезона не каза тогава....
явно им е по лесно тия да се червят пред камерите и после да ги оплюват,отколкото някой от Ортакс  hahaha

# 543
То първата дето го намекна беше оная пачоз Гупата, ей ще я видим и нея, скоро ще излезе финалния бокс офис и ще се смеем много  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 544
Виви  Hug

Аз си мисля, че когато Гупа заяви за новия проект на Боре, вече е имало решение за финал, но тя задвижи лавината, която можеше и по-леко да падне върху главите ни, ако тя не си беше отворила голямата уста. И оня клюкар Месут Яр не биваше да ни се подмазва, като ни каза, че някой от главните иска да напусне проекта. И любимата на Боре, и журналистът, който се пишеше за приятел на сериала, помогнаха да се хвърли сянка върху имиджа на Боре. А човекът може и да си има основателни причини да иска да напусне, ако изобщо той е напускащият.

Причината за финал за мен изобщо не е рейтингът, нещо друго е, но дано с времето да разберем какво. Засега наистина ни остава да се надяваме Мерич да напише приказен финал за любимата ни приказка, да запомним как студеният и принципен Йомер Ипликчи отвори студения си замък за принцесата и как пантерата от махалата намери път до сърцето на ледения крал, стопли го и го научи да прощава.

# 545

по тоя повод  hahaha hahaha
 зЛъвата  Mr. Green резалета е пълен за тия 10 дни  hahaha hahaha hahaha
Toplam
(1 Hafta,3 Gün)
914.943 seyirci

Верко  Hug, поне една хубава новина  Joy  Joy  Joy

Ще му гледаме сеира на Боцко  Mr. Green
И да си рипнем за Ашка и петъка  newsm18 newsm18 newsm18

Щом си рекла  Joy  Joy  Joy Да рипнем и за петъка, и за зълвата, па и за сеира на Боре  hahaha

# 546
  • Perla
Ако Ортакс и сега мълчат и се свиват като мишки в трици, са направо за трепане! Ами кажи на тия фенове, които им докараха милиони печалби, какво да очакват, кога да го очакват, а не да научават от разни жълти парцали и клюкарски предавания!

# 547

Да бе, ще я пратят на село и айде  Mr. Green
Това ще е добре, тъкмо Исо ще се спаси  Mr. Green а освободеното време да го запълнят с Дефмер, па дори и да дават как Елка и Боре се хилосват на фона на някоя песен Crazy

# 548
Да се поздравим с нашето славейче  Mr. Green Joy

# 549
Ми явно ще изкараме до 72 епизод някъде и кой от къде е  Tired
Еми поставяме рекорд за летен сериал романтична комедия.. Друг с толкова серии няма  Laughing

Едно положително нещо: Вече няма нужда да се нервираме за рейтинга  hahaha И до 2 да паднем ще изкараме до тия епизоди  hahaha hahaha
стига ма хахах нема се резили баш накрая  hahaha hahaha hahaha нека си държиме 4 и с гордо вдигната глава да си завършиме сериала  hahaha

Ми така де, няма си тръгваме като двойкаджии  Mr. Green Нека приключим, както започнахме, напук на душманите  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy

Последна редакция: пт, 16 дек 2016, 13:17 от Didito-ШОКиран Оптимист

# 550
Ако Ортакс и сега мълчат и се свиват като мишки в трици, са направо за трепане! Ами кажи на тия фенове, които им докараха милиони печалби, какво да очакват, кога да го очакват, а не да научават от разни жълти парцали и клюкарски предавания!
Peace Не го заслужават това феновете, да научават от някакви завистници, които с блеснал поглед и удоволствие да намекват за финала  ooooh!

# 551
Пожелавам на Боре и Елка много успешни нови проекти и ако може един такъв успешен житейски проект като на Буфчетата (даже по-успешен - както Боре бе казал, сватба до една година, когато намеря жената на живота си).

# 552
  • Perla
Пожелавам на Боре и Елка много успешни нови проекти и ако може един такъв успешен житейски проект като на Буфчетата (даже по-успешен - както Боре бе казал, сватба до една година, когато намеря жената на живота си).

Дай боже! Такъв проект като на буфчетата! Както се казва, жената му падна в ръцете направо от бога пратена, ами дано и той има смелостта като Бурак да я вземе и да е щастлив! Пък вече от там нататък от щастие и успехи да не се отърват! Обаче- да са заедно! Praynig Praynig Praynig Praynig

# 553
То първата дето го намекна беше оная пачоз Гупата, ей ще я видим и нея, скоро ще излезе финалния бокс офис и ще се смеем много  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Какво намекване, тя направо си го каза, па и се хилеше  Mr. Green А Баръш ще си обира плюнките, като е такъв чехльо  ooooh!
Да я видим тая вечер при Беяз какви ще ги намъти  smile3515

# 554
Остава сега да разберем от Кюса, че новият му проект-изненада ще стартира пролетта и всичко ще си дойде на място  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт