След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -209ღღ

• 27 364
  • 757
  •   1
Отговори
# 570
# 571
Гизем казва, че не е давала такъв отговор, какъвто е написан в репортажа.

# 572

Mr. Green Joy

# 573
Успокоих се значи. Тъкмо се бях настроила за финал в началото на февруари и се стреснах от януари. Изядоха ни две, три серии така. Вече съм спокойна, февруари ще е, няма да е януари финалът. Mr. Green

# 574
  • Perla

Е, не! Просто съм без думи! Как така може да се пише, бе!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 575

Mr. Green Joy

Joy  Joy  Joy Добре, хайде, няма я пращаме на село, да се успокои  hahaha  hahaha  hahaha

# 576
Успокоих се значи. Тъкмо се бях настроила за финал в началото на февруари и се стреснах от януари. Изядоха ни две, три серии така. Вече съм спокойна, февруари ще е, няма да е януари финалът. Mr. Green
Най-добре е да обявят кога ще е финалния епизод, за да се спре това спекулиране ooooh!  Феновете не могат да се концентрират върху сериала, заради постоянните новини за финал  Crossing Arms Всеки си пише и говори каквото му харесва, темата, с която да си запълнят програмите и статиите  ooooh!

# 577
Най-добре е да обявят кога ще е финалния епизод, за да се спре това спекулиране ooooh!  Феновете не могат да се концентрират върху сериала, заради постоянните новини за финал  Crossing Arms Всеки си пише и говори каквото му харесва, темата, с която да си запълнят програмите и статиите  ooooh!
Ортакс вече могат да ни кажат кога е финалът, подготвени сме, примирихме се.  Mr. Green Все пак ни остава надеждата за още осем, девет серии щастие, подготовка за дефмерче и там с каквото още иска да ни зарадва Мерич.

# 578

Сладкото шушонче  Heart Eyes

# 579
Все пак ни остава надеждата за още осем, девет серии щастие, подготовка за дефмерче и там с каквото още иска да ни зарадва Мерич.

Ти пък, Дани, кога Мера е искала да ни зарадва  Tired

# 580
  • У Диспансера ...♥♥♥
После как да не я плюеш Кюса  Crossing Arms
Синем я питаха за новите проекти на Кеньо,  и отговора й беше - питайте него, той може да ви отговори на този въпрос  Naughty
Точка....
Тоя гаргамел какво тръгна да обяснява за нови проекти без да я питат, и то не нейни ми на Боре ooooh!

# 581
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Абе наближава времето да й видим резила на тая Злъва  Mr. Green Mr. Green  и според мен Боре нарочно мълчи  Naughty скоро мак наистина ще има изненада  hahaha hahaha дще видим тогава кой ще е изненадания  Twisted Evil
А сега добър ден  Hug Hug

# 582
Все пак ни остава надеждата за още осем, девет серии щастие, подготовка за дефмерче и там с каквото още иска да ни зарадва Мерич.

Ти пък, Дани, кога Мера е искала да ни зарадва  Tired
Вземам да се съгласявам с теб. И на снимките за довечера пак умислени Дефмери.

# 583
Специалното откъсче

http://www.startv.com.tr/dizi/kiralik-ask/ekstralar/kiralik-askt … 65-bolum-onizleme

Последна редакция: пт, 16 дек 2016, 15:27 от *Виви*

# 584
 Joy Joy Joy Joy Joy
Добре,че ни казахте,че няма Елбар,че вече аха да скъсаме оковите Кюсини и да литнеме в небесата  hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт