След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -209ღღ

• 27 562
  • 757
  •   1
Отговори
# 585
# 586
  • На юг от тук
Синем я питаха за новите проекти на Кеньо,  и отговора й беше - питайте него, той може да ви отговори на този въпрос  Naughty
Точка....

Уверена в себе си,уважава мъжа до Себе си.

# 587

Что же нам сделать такое, чтобы тебя развеселить?
- Немного обнимемся, давай.
- Обнимемся, любимая.

# 588
Благодаря милички за пояснението относно Беяз шоу  HugДовечера ще се опитам да го погледна.Любопитно ми е какво още ще каже тая гадина за Борковите планове и от негово име.

# 589
  • На юг от тук
Ирка Hug да му купиш нови дънки Joy Joy,че като приключи сериала няма да има с какво да излиза.

# 590
Joy Joy Joy Joy Joy
Добре,че ни казахте,че няма Елбар,че вече аха да скъсаме оковите Кюсини и да литнеме в небесата  hahaha hahaha hahaha hahaha

Обаче Боре вика "ИМА"  hahaha  hahaha  hahaha

# 591
Ирка Hug да му купиш нови дънки Joy Joy,че като приключи сериала няма да има с какво да излиза.

Ирко  Hug, как си го пуснала да се излага така окъсан, па и космат  Joy  Joy  Joy

# 592
Абе наближава времето да й видим резила на тая Злъва  Mr. Green Mr. Green  и според мен Боре нарочно мълчи  Naughty скоро мак наистина ще има изненада  hahaha hahaha дще видим тогава кой ще е изненадания  Twisted Evil
А сега добър ден  Hug Hug

Диме  Hug, дано не сме ние изненаданите  Mr. Green

# 593
Joy Joy Joy Joy Joy
Добре,че ни казахте,че няма Елбар,че вече аха да скъсаме оковите Кюсини и да литнеме в небесата  hahaha hahaha hahaha hahaha
thumbsup tooth tooth tooth

# 594
Joy Joy Joy Joy Joy

Само на екрана ги има  hahaha като Дефмер  hahaha след края на работния ден,няма помен и от двете  Joy  Joy  Joy

Кака да не мине сега след него с четката и да му задраска писаниците  Joy  Joy  нали е лидера в семейство Матрьошкови  Joy  Joy

# 595
  • На юг от тук
След всяка новина заприличахме на Кориша Joy Joy Joy

# 596
  • Perla
Joy Joy Joy Joy Joy

И Габи вика VAR! Пък тя е вътрешен човек  Laughing

# 597
Хаштага #sadecesenvarsın  - само теб те има  Heart Eyes

Ей това, което е публикувала едно момиче в Туитър много ми хареса, предлолагаема реплика на Дефне към Йо -
Benim için #sadecesenvarsın ne olacaksa olsun evlenelim - Имам само теб, каквото ще да става, нека се оженим  Laughing

Последна редакция: пт, 16 дек 2016, 17:15 от *Виви*

# 598
  • По света и в нас.
Добре,едно не мога да разбера-Хора които спят в един креват може ли да се прегръщат на дивана с комсомолско разстояние newsm78 Mr. Green

# 599
  • Perla

В Тр. хаштагът вече е на първо място. Peace

Добре,едно не мога да разбера-Хора които спят в един креват може ли да се прегръщат на дивана с комсомолско разстояние newsm78 Mr. Green

Биби, защото това не е важно в този момент. Аз поне не се впечатлявам и не драматизирам разстоянието. Важното е, че са заедно! И всеки има вече само другия! Peace

Благодаря милички за пояснението относно Беяз шоу  HugДовечера ще се опитам да го погледна.Любопитно ми е какво още ще каже тая гадина за Борковите планове и от негово име.

Камелия, защо ще си разваляш съня с физиономията на тая Василиса Прекрасна?! И без това утре всички парцали ще развяват умните ѝ мисли и откровения, пък фенската ѝ група сън няма да спи да увековечи всеки момент от нейното участие!

Общи условия

Активация на акаунт