След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -209ღღ

• 27 466
  • 757
  •   1
Отговори
# 255
Тя ако се разрови може да види всичко дето е лайквал  Joy Joy Joy Явно е поел риска  Mr. Green

Или е поел през просото и не му пука  Joy  Joy  Joy Тъй и тъй ще му набиват клинците, поне да го отнесе за всичко наведнъж  hahaha

# 256
Тя ако се разрови може да види всичко дето е лайквал  Joy Joy Joy Явно е поел риска  Mr. Green

Или е поел през просото и не му пука  Joy  Joy  Joy Тъй и тъй ще му набиват клинците, поне да го отнесе за всичко наведнъж  hahaha
Той сега си е починал, тая последната седмица изобщо не се прибира  hahaha
Може да очаква да й мине докато се завърне  Thinking Mr. Green

# 257
  • Perla

Специален поздрав за всички "фенове" на Мерич ханъм  Laughing Ето, жената не се е отказала от сериала си- харесала едно видео от втората серия.

# 258

Специален поздрав за всички "фенове" на Мерич ханъм  Laughing Ето, жената не се е отказала от сериала си- харесала едно видео от втората серия.
Е, дано с това действие казва индиректно на феновете, че се завръщаме към леките, забавни серии, както в първите серии, и ще спре да упорства да вмъква кара драми  Mr. Green

# 259

Нали ми е любимка, ще приема поздрава лично за мен  Joy  Joy  Joy

# 260
  • Perla

Нали ми е любимка, ще приема поздрава лично за мен  Joy  Joy  Joy

ААА, Диде, делим го тоя поздрав! Не го давам само на тебе! Laughing

Скрит текст:

Е, дано с това действие казва индиректно на феновете, че се завръщаме към леките, забавни серии, както в първите серии, и ще спре да упорства да вмъква кара драми  Mr. Green

Виви, те и феновете в ТТ я питат какво прави  newsm78

# 261
# 262
  • Още у мъглата ...
Иххх, ко стана тя smile3506 Поизчетох ви и викам да скокна и аз, пък вий сте зачезнали Shocked
МноУ рано бре Laughing
Ама пак добър вечееееер  Laughing Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И както Борко се разпуснал, дет викате, ей ги двамцата в къщи с кучляците си Grinning

# 263
# 264
  • Още у мъглата ...
Привет сладурчета  Hug Hug Hug

нова била  Mr. Green

Скрит текст:
а Сечо го свързват с тая мома Нилай Дениз

Ама Борко тук е като изпаднал германец от Факултето Laughing Joy Joy Joy

# 265

И както Борко се разпуснал, дет викате, ей ги двамцата в къщи с кучляците си Grinning

Много сладко  hahaha

# 266
  • Още у мъглата ...

Тери, като ги видя с малкия сладур, ги асоциирам с ония двамата боклуци от сериала. Пък тая, която е виновна, я няма на снимка! Mr. Green
 Голямо мълчание днес- снимат ли нещо, не снимат ли, мислят ли, размислят ли- ни звук, ни стон от страна на екипа! Sad
Ох, и аз така, Доре, черни са ми и двамата  Mr. Green Братът - големия мъж обяснения ще иска от Дефне, защо била крила, пък много проницателен, бе, веднага се усети, че Дафа не се изненада на новината за Йомер  Whistling Naughty Смотльото цяла година мълчи като пукъл, вместо да каже на баба му какви ги е свършил и защо сестра му преживява това. Вместо да се чувства виновен, че заради малоумието му я забърка в такъв батак. Той обяснения ще и иска защо била крила, предала семейството си  ooooh!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Няма ни срам, ни благодарност  ooooh!
Пък Нихан в толкова злобно и нагло същество я превърна Мера, че чак прекалено, иде ми да и извия шията  #2gunfire #2gunfire Дано Дефне не и прости лесно  Mr. Green Да я видим сега като я няма Дафа, кой ще и гледа през нощта детето  Mr. Green или и вечерно време ще го дава на Айшегюлата  Tired Mr. Green
Иска ми се Дефне направо да ги отпише тия пиявици, защо и е такова семейство, само в проблеми я вкарват, все тя на тях трябва да помага, все тя им е длъжна ooooh! Яд ме, че бабата няма да разбере за дълга  на внука си и за последвалите събития. Дефне никога няма да и разкаже, за да не злепостави Сердар в очите на баба си  Tired а така ми се иска да научи  Crossing Arms

Дето вика Дорето, не може да не научи бабата Naughty Трябва, нали всички тайни се разкриват в този сериал Whistling
И на мен ми идва идеята, че може от Коришката да тръгнат нещата Wink, ако продължи да ходи да взима малкия Grinning Той нали си е плямпало и като нищо може да се изпусне Laughing Може би ненапразно, ни в клин, ни в ръкав уж, Мера да го накара да хареса Исочката и да се доближи до дома на Дефне Wink Grinning
Просто вариант, ще видим Wink Laughing

# 267
  • Още у мъглата ...

Хихи, мерсии, Терка Hug Heart Eyes Heart Eyes
Аз като я видях снимката и на мен първо ми дойде в главата да сложа бебок, ама нямах време да го направя, после видях, че доста бебоци им бяха насложили и викам, аааа, няма и аз бебок, направо ще ги изЕлбаря с кучляците Joy Joy Joy Joy

# 268
  • Още у мъглата ...

Много взе да лайква нещо, оставен е без контрол  hahaha hahaha hahaha

Много хубаво щеше да е истина, ама си мисля, че това е фотошоп, т.е. не само снимката, а и "лайка" на Борко Peace Правят го от време на време шопаджийките Peace По-често правят, че все едно го е пуснал в инста си (или Елка съответно), по-рядко за лайкване, но го има Peace
Аз си мисля, че в туити щеше да се раздуе яката, ако беше вярно. То вярно, че вчера и днес са много малко дейни, заради атентата от онази вечер, но все щеше да го разметат Laughing
Не че искам да секна ентусиазма от "лайка" на Борко, де Laughing Peace

# 269
Габунчи Hug , направо ни приземи  hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт