След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -209ღღ

• 27 431
  • 757
  •   1
Отговори
# 285
  • Perla
Благодаря за озета!

Гале Hug Май всички тъгуват за първите серии, когато си имахме една тайна и беше ясно, че в един момент ще излезе наяве. А сега никой дори не може да предположи в каква посока ще литнат бръмбарите на Мерич. И колкото повече всички искат светлина в живота на дефмерите, че серии не останаха, толкова повече затъваме в мрака.
Божеее, пък аз си мислех, че онзи сън на Йомер, когато имаше проблем с колекцията, е страшен.  ooooh!

# 286
  • near Sofia, Bulgaria
Доре  Hug ми то от там май започнаха да ни подготвят, че си беше странно как не помнеше нашия кога е рисувал модела и трябваше да сънува страхотии, та да се сети  ooooh! Явно бая бели петна има, едно по едно изплуват, кой знае за оня шум от душ в Рим какво следваше да му изплува, ма Мерич може да се е отказала вече...  Confused

# 287
  • На юг от тук
А може ли Дефне да предложи на Омер да се оженят?Така всички атаки ще спрат.Оооо какво ми се иска Joy Joyсемейство Ипликчи в действие.

# 288
Диме  Hug, Гале  Hug

Ние проблемите  на Йомко още не сме преглътнали, те с проблеми, па и предложения на Дафа ни стрелят  ooooh! Ох, Меро, Меро, що не те пострелях вчера  Mr. Green

Последна редакция: вт, 13 дек 2016, 10:48 от Didito-ШОКиран Оптимист

# 289
Всички мъже заедно щели да отидат за риба Mr. Green ето защо имаше снимка от нещо като горичка наскоро Laughing пак не е свързано с Дефмер, те да си стоят в къщата и да си играят на призраци от отвъдното  Tired ooooh! Crossing Arms

# 290
  • Perla
Доре  Hug ми то от там май започнаха да ни подготвят, че си беше странно как не помнеше нашия кога е рисувал модела и трябваше да сънува страхотии, та да се сети  ooooh! Явно бая бели петна има, едно по едно изплуват, кой знае за оня шум от душ в Рим какво следваше да му изплува, ма Мерич може да се е отказала вече...  Confused

Гале, дано тоя шум от душа да е останал при белега, дето го нямаше в Рим, че иначе направо сме загинали тотално. И до февруари няма да изкарат. То и без това не знам как с тоя озет очакват да мръднат рейтинга. Факт е, че в ТТ никой не е реагирал на озета, а аз друг път по активността се ориентирах, че е излязъл.
Но иначе това с белите петна пасва на моята теория за случващото се с Йомер. Той няма вид на човек с гузна съвест, извършил престъпление. И си мисля, че по- скоро не е успял да помогне на някого, но няма и цялостен спомен за случилото се. Затова и в кошмарите му се появява само този момент, когато бърза с колата. А леприконът разбуди спомена; главоболието, което го мъчи, за мене е като опит на съзнанието да запълни бялото петно. Такива мисли ми се въртят в главата, защото, ако Йомер е извършил нещо лошо, той не би живял спокойно толкова време. Най- малкото- не и този Йомер, когото познаваме.
доколкото обаче схващам от озета, май и тази серия тайната няма да стане явна, а акцентът ще е върху Дефне и нейната болка. Да си имаме романтичната комедия! Mr. Green

# 291
  • near Sofia, Bulgaria
Аз по-скоро клоня към начин да си припомни всичко и да се отърве от кошмарите  Thinking Тя определено в момента много повече се притеснява за състоянието му, отколкото какво ще кажат всички, че е отишла при него!  Peace

# 292
  • Perla
А може ли Дефне да предложи на Омер да се оженят?Така всички атаки ще спрат.Оооо какво ми се иска Joy Joyсемейство Ипликчи в действие.

Кати, и на мене това ми минава през ума. Или най- малкото- да се махнат оттука! Пък как искам Ипликчи в действие с малко дефмерче- не е истина! За това си мечтах цяло лято, като мислех, че Мерич ще напише някоя друга тъжна серия, колкото са пострадат и да си простят, и после - да си имаме една наистина хубава романтична комедия.

# 293
Мераба  Hug аз пък съм доволна  Crazy колкото и глупости да сътвори Мера, все пак има серия, има Дефмери  Heart Eyes И всеки път се сещам, че можеше и това да не гледаме в момента  Thinking
И да рипнем пак за Ашка форева  newsm18 newsm18 newsm18

Последна редакция: вт, 13 дек 2016, 10:57 от Pro Голямата етърва О. А.

# 294
Мераба  Hug аз пък съм доволна  Crazy колкото и глупости да сътвори Мера, все пак има серия, има Дефмери  Heart Eyes И всеки път се сещам, че можеше и това да не гледаме в момента  Thinking
И да рипнем пак за Ашка форева  newsm18 newsm18 newsm18

Маре  Hug, и ти си права  Thinking По-добре тъжни и проблемни Дефмер, отколкото никакви  Heart Eyes

# 295
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Диме  Hug, Гале  Hug

Ние проблемите  на Йомко още не сме преглътнали, те с проблеми, па и предложения на Дафа ни стрелят  ooooh! Ох, Меро, Меро, що не те пострелях вчера  Mr. Green

Диде още не е късно  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 296
Диме  Hug, Гале  Hug

Вярно, ама си е друго да не пропускаш ден - при нея винаги има за какво  Joy  Joy  Joy

# 297

Краткое содержание 65й серии

"Дефне теперь нечего терять"

Дефне совершает необдуманное безумие.Отныне,ей больше нечего терять. Она думает только об Омере.Пришло время Омеру познакомиться с сумасшедшей Дефне,которую он раньше не видел.Перед ним совсем другая, безумная Дефне.Посмотрим,как "два акробата удержатся на одной веревке"(посл.)Пришло увидеть кто смелее,кто бесстрашнее.Любовь обжигает все сильнее и сильнее.
С другой стороны у Синана совсем другая проблема.А Памир потерял свой путь.Исо плохо.Горечь любви и путаница в голове приводит всех мужчин в одно место.Все вместе идут на рыбалку,чтобы развеять мысли.На этом сборище будут приняты странные решения.Все пойдут и "развяжут все узлы" в своей жизни.
А самое впечатляющее решение то,которое приняли Дефне и Омер.Что ответит Омер на безумное предложение Дефне?Они правда это сделают?
"Любовь напрокат" с серией,полной любви и сюрпризов в пятницу в 20:00 на Star Tv

# 298
Диме  Hug, Гале  Hug

Вярно, ама си е друго да не пропускаш ден - при нея винаги има за какво  Joy  Joy  Joy
Друг път да не и се хващате на номерата с поздрава  Mr. Green hahaha

# 299
Мераба  Hug

хич не го вземайте толко навътре,сериал като сериал  Peace нормално началните епизоди да е едно,след 60 серии друго  Naughty не гледайте в миналото,то си е минало  Peace

и смях,харесвам и драми харесвам, Дефмер още повече...ако иска и криминале да направи,пак ще гледам колкото остава  Peace

Общи условия

Активация на акаунт