След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -209ღღ

• 27 403
  • 757
  •   1
Отговори
# 330
  • в подножието на планината

Добър вечер! Hug

Пуснаха ли фраг?... newsm78 

# 331

Добър вечер! Hug

Тц  no  И никой вече и не мрънка, Илде  Hug

# 332
Къде се губи фрага  smile3506

На това интервю има ли руски превод  newsm78 че нещо тук не мога да си преведа едно нещо  Mr. Green
https://www.instagram.com/p/BN9HwTmA0jG/?taken-by=gupseask

# 333
  • в подножието на планината
Скрит текст:

Добър вечер! Hug

Тц  no  И никой вече и не мрънка, Илде  Hug
Диде, Hug Heart Eyes то на мен дето съм най - голямото мрънкало, не ми се мрънка, та какво остава за другите... Rolling Eyes

# 334
Виви, с кой е интервюто и от кога  newsm78

# 335
  • Perla

На това интервю има ли руски превод  newsm78 че нещо тук не мога да си преведа едно нещо  Mr. Green

Виви, това е интервюто, в което говори какви мъже харесва- умни, уверени и т.н., като бебе матрьошка и разни други работи. Всичките ги намерила в един мъж, с когото била сега. И журналистите направиха онова хубаво заглавие във вестнците- Баръш е като бебе матрьошка, придружено с една снимка, явно от филма, където Зълвата си играе с едно бебе, т.е. Борко стана за смях- поне според мене. Тя може би не е искала точно така да стане, но така се получи. Една от най- обидната публикация за Баръш, от моя гледна точка.
Старо е интервюто, т.е. сравнително старо.

# 336
  • Perla

Добър вечер! Hug

Илде  Hug
Май като видяхме снимките и озета, не напираме за фрага. Mr. Green

# 337
Виви, с кой е интервюто и от кога  newsm78
Май не е ново  newsm78 за Bestylemagazin Thinking
Само с нея е, и тук говори пак нещо за Баръш, хвали го - че бил умен, добре възпитан, много проницателен, някои неща даже бяха споменати в оная статия с матрьошката, както и оня въпрос какви мъже и привличали вниманието  Mr. Green има две изречения дето не мога да им схвана смисъла, а ми стана любопитно сега Mr. Green Явно цялото не е превеждано, а само частите, които бяха пускани като статии наскоро в разни вестници  Thinking

Скрит текст:

Виви, това е интервюто, в което говори какви мъже харесва- умни, уверени и т.н., като бебе матрьошка и разни други работи. Всичките ги намерила в един мъж, с когото била сега. И журналистите направиха онова хубаво заглавие във вестнците- Баръш е като бебе матрьошка, придружено с една снимка, явно от филма, където Зълвата си играе с едно бебе, т.е. Борко стана за смях- поне според мене. Тя може би не е искала точно така да стане, но така се получи. Една от най- обидната публикация за Баръш, от моя гледна точка.
Старо е интервюто, т.е. сравнително старо.
Да, Доре Peace

# 338
От Габи   Grinning Какви са срамежливци Mr. Green

Сладкиш Heart Eyes

# 339
Само с нея е, и тук говори пак нещо за Баръш, хвали го - че бил умен, добре възпитан, много проницателен, някои неща даже бяха споменати в оная статия с матрьошката, както и оня въпрос какви мъже и привличали вниманието  Mr. Green има две изречения дето не мога да им схвана смисъла, а ми стана любопитно сега Mr. Green Явно цялото не е превеждано, а само частите, които бяха пускани като статии наскоро в разни вестници  Thinking

Виви, превеждано е на руски, в старата тема бях сложила превода на втората част от него.

# 340
Скрит текст:

Виви, превеждано е на руски, в старата тема бях сложила превода на втората част от него.
Мерси, Диди, ще го потърся Peace

# 341
  • Perla
Абе към колко часа го пускаха тоя фраг?! Или ще минем без него  Mr. Green

Виви, не си мъчи акъла с нея. навсякъде едни и същи приказки приказва. Не си заслужава нито времето ти, нито вниманието ти! Имам чувството, че на всички медии са раздали предварително въпросите, които да ѝ задават, и тя си отговаря по шаблон!

# 342
  • Още у мъглата ...
Хопляяяя, добър вечер, мацки  Grinning Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Чай се наредя и аз малко за фраг, че отдавна не съм го правила  Laughing Party Party Party То не че ще има, де Mr. Green

Те го и Шукрюто се наредил  Laughing Joy

# 343
# 344
Е, нали в петък щяла да бъде при Беяз, който се интересува, може да научи всичко от извора - и за прекрасната им любов, и за нечувания успех на епохалния и филм, и за новите проекти на Баръш  Mr. Green Да не говорим, че после сигурно поне седмица ще се вее по вестниците  Mr. Green

Тия така ни грабнаха вниманието и въображението с озета и снимките, че и фраг няма нужда да ни дават, пък то и серията вече си я знаем  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт