След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -209ღღ

• 27 316
  • 757
  •   1
Отговори
# 435
Повечето от темата го изядохме вече това дърво със слънцата, така че няма да ни е за сефте  Mr. Green
Факт е, че сме романтична комедия и изкарахме бая серии, другите падат далеч по-рано  Laughing
Аз се надявам на 40 серии на 309, ние тука се сърдим на евентуално 75 серии. Стигат ни  Peace
Езел е 71..  Stop

# 436
Повечето от темата го изядохме вече това дърво със слънцата, така че няма да ни е за сефте  Mr. Green
Скрит текст:
Факт е, че сме романтична комедия и изкарахме бая серии, другите падат далеч по-рано  Laughing
Аз се надявам на 40 серии на 309, ние тука се сърдим на евентуално 75 серии. Стигат ни  Peace
Езел е 71..  Stop

smile3521 smile3521 Дано поне финала да е е като при слънцата  smile3515

# 437
# 438

Интересна биография има нашата Дерия/Селин Узал

Скрит текст:
Итак, Селин Узал родилась 18 августа 1990 года в Стамбуле.
Селин Узал начала свою актерскую карьеру в подростковом возрасте в музыкальном театре турецко-американского общества. До этого она изучала актерское мастерство на подготовительных курсах в Хасеттепе, Университете при Государственной Консерватории Анкары.
В 2007 году, она поступает в Нью-Йоркскую киноакадемию.
В 2009 году, Селин снялась в любительском производстве, в мюзикле 'A Chorus Line' в Лондоне. Она, исполнила также ведущие роли в нескольких короткометражных фильмах в Лос-Анджелесе и в Нью-Йорке. Кроме того, она исполняла вспомогательную роль в художественном фильме Синана Четина в "Çanakkale Çocukları " с сюжетом о Первой Мировой Войне.
Чтобы получить больше актерского и музыкального образования, в период с 2008 по 2013 Селин училась в Американской академии драматического искусства при Нью Йоркском Унаверситете и в Пеппердин Университете.
В 2013 году Селин окончила Пеппердин Университет получив диплом бакалавра в Политологии и получила стипендию на изучение Подготовки и Написания Сценария. После окончания сценарных курсов Селин вернулась в Турцию.
В 2014 году, Селин написала сценарий и поставила свой первый короткометражный фильм в Стамбуле. Интервью с актрисой (на анг. языке) вышло на вебсайте Istanbul Fetish - https://istanbulfetish.wordpress.com/2014/10/31/selin..
С 2015 года, Селин играет роль Дерьи в популярном сериале "Любовь Напрокат".
Селин Узал представляет агенство Gaye Sokmen.
Из этого же агенства наши актеры разных ролей: Эльчин Сангу (Дефне); Мюжде Узман (Седа); Деврим Ялчин (Дениз Транба); Санем Йелес (Нихан).
Информация об Селин Узал взята и переведена с вебсайта агенства - www.gayesokmen.com.tr
С

# 439
Ди  Hug
Сигурно пак са правили парти, щом всички са в дома на Йо Laughing

# 440
newsm47 Диди  Hug Heart Eyes има нещо такова, аз кога се появя и всички спират да пишат и изчезват, после пък когато изчезна и вие се разписвате  Mr. Green

# 441
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Приветиии  Hug Hug Hug
Тц тц ще се опарят тоя Елбари  Mr. Green ако са един до друг  Whistling Whistling
Мера що не вземе да замълчи  Naughty много на сериозно се е взела  Crossing Arms

# 442

Кой го заведе на риба Кориша  Tired И докато им реве на главите какви ли решения ще вземат - нали така пишеше в озета  Tired Да не решат да го хвърлят в морето, при рибите  Joy  Joy  Joy

Диме  Hug, Мера и възпитание на чувствата  hahaha

# 443
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

Кой го заведе на риба Кориша  Tired И докато им реве на главите какви ли решения ще вземат - нали така пишеше в озета  Tired Да не решат да го хвърлят в морето, при рибите  Joy  Joy  Joy

Диме  Hug, Мера и възпитание на чувствата  hahaha
Диде   Hug на Мера вицовете  hahaha hahaha hahaha а Кориша храна на рибите ахахайа  Joy Joy сигирно Йо леко ще го побутне да погледне въдицата  Joy Joy Joy Joy

# 444
Ди  Hug
Сигурно пак са правили парти, щом всички са в дома на Йо Laughing
Виви Hug кой да ти каже парти ли правят или просто така са се събрали Mr. Green....в предния сезон всички все в Йомковото еве се събираха и сега пак  Laughing

# 445

Joy  Joy  Joy  Joy  Joy

# 446

Чудих се колко ли време ще се забавят  Mr. Green

Аз днес май съм дежурна по тема  Wink Изказах с по всички въпроси  Embarassed, време ми е да зачезвам  afwitch Свиркайте, ако има нова клюка  Joy  Joy  Joy

# 447
# 448
  • Perla

От Габи  bouquet

# 449
  • София
Здравейте! Hug Hug Hug

Скрит текст:
Скрит текст:
Ирче, мерси! bouquet

И сега какво? Дафинка уж по-неопитна от двамата, а тя го награби още първия път във вилата на Синан, в миналия епизод пак тя го разсъблече, сега го кани да избягат. Аз очаквам да видя опитен и страстен Йомер, ама тц, срамежливата Дафне го бие по всички параграфи. Laughing

Гъбак, обстановката е направо за близнаци. Laughing

Така, така, аз от кога съм заплюла близнаци  Laughing

Скрит текст:
Абе той добре се острАсти на вилата на Синан, но първия звънец би Дефне  Wink Joy Joy Е, ако сме честни, той отпочна награбването при сърмите  Joy Joy Ай да не е поне на нула, да му сложим една точка  Mr. Green Joy

Габи, тъкмо ще удовлетворят всички мераци- хем рижичко, хем църничко  Laughing Почвай да търсиш подходящи картинки, че да не те изненадат неподготвена  Laughing
Мише, в тая серия щели сме да видим кой по- луд и кой по- смел! Хади бакалъм! На мене репликата на Дефне, че е намерила най- лудия човек за себе си, ми звучи забавно.
Скрит текст:
Дафинкината лудост май я видяхме- метна телефона във водата и беж- в планината, дето падат дрехи и задръжки. Heart Eyes Да видим Йомковата лудост каква ще е Laughing надявам се да не е нов среднощен кошмар! Praynig
Сега най ще ми е хубаво, като идат в къщата на мама, където Йомер винаги намира спокойствие, като се погушкат с Дафинка, на Йомко изведнъж да му просветне това, дето го мъчи, и да се окаже, че няма нищо, за което да се тревожи. Стигнали са там, закъдето са бързали, другия човек/човечка е спасен, само той е малко пострадал от катастрофата.
Хайде де, чакам, чакам....  Heart Eyes

Уффф, не ми се иска финал, защото свикнах с тази история, с Дефмер, с Елбар. Знам, че всяко нещо има край, ама се бях настроила за финал през лятото. Blush

Терка е права, че вече сме го играли този мач със Слънцата, ама пак ми е кофти като знам колко трудно се спрях на сериал след ГБ.

smile3525 newsm51 smile3525 за преведената серия.

Сега гледам финалната/начална сцена и се чудя, ако по сценарий Дафинка вървеше, буташе го и се събличаше тя, какъв щеше на е погледът на Йо/Борко?! hahaha

Последна редакция: чт, 15 дек 2016, 00:17 от missence

Общи условия

Активация на акаунт