След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -209ღღ

• 27 276
  • 757
  •   1
Отговори
# 510
[quote author=Hurricane~ Нарцис Джуниър~Средната Етърва Б.А ~ Ми туита на Хактан, който е пуснала Дорето имал такова послание. Не е директно обявяване, но това се разбира и феновете са ядосани, че се съобщава по такъв начин и отделно смятат, че не заради рейтинга, а просто са решили да го приключат. Абе който искаше да потънем, си постигна целта  Tired

[/quote]

Мда....дано са доволни  Mr. Green

Благодаря, Тери

# 511
  • Perla
Скрит текст:
Ми всички в туитър говорят, че не е трябвало така да поднесат новина за финал  Tired
Значи най-вероятно към края на януари сме гитти битти и ще почнат Мерве и Гейдуната  Tired Crossing Arms

Тери, каква новина и какъв финал  Shocked Я дай малко пояснение, моля те, че нищо не разбрах  newsm78
Ми туита на Хактан, който е пуснала Дорето имал такова послание. Не е директно обявяване, но това се разбира и феновете са ядосани, че се съобщава по такъв начин и отделно смятат, че не заради рейтинга, а просто са решили да го приключат
. Абе който искаше да потънем, си постигна целта  Tired

С две изречения го постигна  Mr. Green Всичко тръгна от тези изречения. Бял ден да не види макар! Mr. Green А какво се изсипва в инста по Баръш-  ooooh! Дано поне сега си отвори очите и разбере що за чудо ненагледно си е избрал Mr. Green Одеве Мишето писа за особената любов, която изпитва явно Василиса Прекрасна, щом по този начин не само разколеба феновете на КА, ами насочи гнева им срещу Баръш. Вероятно проектът пак е щял да приключи някъде към март месец, щом има нови дизита на Стар, но нямаше да е по такъв инфарктен начин.

# 512
Доре, каквото и да се изсипва върху Баръш, този път май си го заслужава  ooooh! Защото можеше с 2 изречения да тушира ефекта от нейното дърдорене, но предпочете да си свирка и лайква  Mr. Green Може пък и той да бърза да се отърве от ЛН, кой знае  newsm78

# 513
на Юсуф сериала може и да го сложат в събота така или иначе Обществото го финализират другата седмица   Thinking

# 514
Бърза разбира се,нали сватба ще вдига #2gunfireГлупчо Twisted Evil

# 515
на Юсуф сериала може и да го сложат в събота така или иначе Обществото го финализират другата седмица   Thinking
Гласят го за края на януари, началото на февруари  Tired до тогава вече ще има нещо друго в събота  Tired

# 516
Доре, каквото и да се изсипва върху Баръш, този път май си го заслужава  ooooh! Защото можеше с 2 изречения да тушира ефекта от нейното дърдорене, но предпочете да си свирка и лайква  Mr. Green Може пък и той да бърза да се отърве от ЛН, кой знае  newsm78
Напомня ми на един друг пич  Tired

# 517
ами нека си трае,но да не си мисли че феновете на Ашка ще му простят и ще го подкрепят в бъдещите му проекти  Whistling.... аз лично след сериала ще му бия хикса на Борко и до там Mr. Green искренно се надявам Елка да успее да си намери добър проект след това 

# 518

Да, историята като че ли се повтаря  ooooh! Да видим дали и продължението ще е същото  Thinking

# 519
ами нека си трае,но да не си мисли че феновете на Ашка ще му простят и ще го подкрепят в бъдещите му проекти  Whistling.... аз лично след сериала ще му бия хикса на Борко и до там Mr. Green искренно се надявам Елка да успее да си намери добър проект след това 

Ди, може би няма нужда Елка да бърза с нов проект  newsm78 Тя е достатъчно талантлива и едва ли ще има проблем с нов проект, но на всички ще им трябва време да спрат да я свързват основно с ЛН.
При Баръш - със сигурност няма проблеми с новите си проекти, щом бърза толкова, но според мен той тепърва има да се доказва като актьор. С ЛН и Елчин за партньор той просто имаше късмет  Crossing Arms

# 520

Ди, може би няма нужда Елка да бърза с нов проект  newsm78 Тя е достатъчно талантлива и едва ли ще има проблем с нов проект, но на всички ще им трябва време да спрат да я свързват основно с ЛН.
При Баръш - със сигурност няма проблеми с новите си проекти, щом бърза толкова, но според мен той тепърва има да се доказва като актьор. С ЛН и Елчин за партньор той просто имаше късмет  Crossing Arms

Оооо,да и според мен трябва да поизчакат или поне лятото могат да снимат някой филм и тогава да се хвърлят в сериали  Grinning ....мисля си ,че  Елка по-лесно ще я приемат с друг партньор и няма толкова да я свързват с тази и роля на Дефа ,тя например добре стоеше и до Сечо ,докато Борко малко ми се обезличава до други актриси- например не ми седеше добре дори и до Лейля. Доколкото за проектите му ,може и да има много предложения,но дали ще има химия ..... преди доста време  бях чела newsm78 дали беше при рускините  ,че в Ашка ако не е бил Баръш отдавна е щял да потъне  ooooh! 

# 521
  • София
Скрит текст:
Да, историята като че ли се повтаря  ooooh! Да видим дали и продължението ще е същото  Thinking

Даааам, все едно имам дежавю. Дано и Борко не го застигне професионалната съдба на патронЯ, че след много успешен проект е лесно да се сгромолясаш. Добре, че беше Кюспа да ни светне за финала. От Ортакс трябва да ѝ платят хонорар, че им е свършила работата. Laughing
Според мен нито Елка ще направи скоро успешен проект, нито Борко. Дано не съм лош пророк.

Примери бол: Чаатай и Хазал, Ханде и патронЯ и т.н.

# 522
  • Perla
Добро утро и хубав ден петък!

Въпреки всичко- АШК все още има! Peace

Превод на руски на думите на Хактан Пак
Скрит текст:
Продюссер Хактан Пак где-то месяц назад провел опрос в твиттере "Что будете делать, если ЛН сделает финал?".Большинство ответили-"Сожжем эту вселенную".
Вчера,увидев наши ТТ в поддержку сериала, Хактан сделал репост этого опроса и написал :
"Не жгите.Давайте все вместе весело,с улыбкой и надеждой завершим это путешествие.Не тратьте свою энергию на уговоры,лучше наслаждайтесь тем,что есть(осталось).
Это жизненный поток.Начинается и заканчивается.В каждом конце есть огромное начало.Думаю,надо смотреть так. ..

Продуцентът Хактан Пак преди около месец провел анкета в ТТ" какво ще се случи, ако КА направи финал?" Болшинството са отговорили" Ще изгорим тази Вселена".
Вчера, когато видял в ТТ поддръжката на сериала, Хаактан е репостнал този въпрос и е писал"Не изгаряйте! Дайте всички заедно, с усмивка и надежда да завършим това пътешествие. Не хабете своята енергия за уговорки, по- добре се наслаждавайте на това, което остава. Това е жизнен поток. Започна и завършва. Във всеки край има огромно начало. Мисля, че трябва да гледате така.
"

Аз лично не бих бързала да укорявам Баръш, защото на практика нищо не знаем със сигурност все още. Причината за настроението срещу него са думите на Кюса за нов проект, написаното от Месут Яр, че един главен иска да напусне сериала, както и подписаният договор на Баръш със Стар. Само че този нов проект- сериален, ще започне през септември- така писа ранини. Ако има друг нов проект, това вероятно ще е филм, който ще се снима през пролетта или лятото. Но те и за Елка говореха така. Що се отнася за този главен, който ще напуска, това би могъл да е и Сечкин- той също стои на афиша на КА за сезона като един от главните. Той започва да снима филм. Той не беше чел предварително сценария. Така че може и така да се погледне на нещата. Но онази с красивата душа направи един финт, с който окончателно обърна феновете на Ашка срещу Баръш. И тука вече е неговата грешка, а и на мениджъра му- наистина може би трябваше да кажат с две изречения какво се случва. Обаче пък, ако не е в него причината? И защо някак се пропуска във всички коментари по медиите, че предстоят нови продукции на телевизията; позаглъхнаха и приказките за буксуването в сюжета, което и ние виждаме. Не отчитаме и грешката, която направиха в последната серия, когато вместо очакваното продължение на любовната сцена се започна с кошмарите на Йомер А и в крайна сметка финалът може и да си е бил планиран. Ако обаче наистина Баръш иска да напусне заради нов проект, феновете няма да му простят- с това съм съгласна.

Скрит текст:
Скрит текст:
Доре, каквото и да се изсипва върху Баръш, този път май си го заслужава  ooooh! Защото можеше с 2 изречения да тушира ефекта от нейното дърдорене, но предпочете да си свирка и лайква  Mr. Green Може пък и той да бърза да се отърве от ЛН, кой знае  newsm78
Напомня ми на един друг пич  Tired
Да, историята като че ли се повтаря  ooooh! Да видим дали и продължението ще е същото  Thinking
Даааам, все едно имам дежавю. Дано и Борко не го застигне професионалната съдба на патронЯ, че след много успешен проект е лесно да се сгромолясаш. Добре, че беше Кюспа да ни светне за финала. От Ортакс трябва да ѝ платят хонорар, че им е свършила работата. Laughing
Според мен нито Елка ще направи скоро успешен проект, нито Борко. Дано не съм лош пророк.

Примери бол: Чаатай и Хазал, Ханде и патронЯ и т.н.

Мише, Ортакс трябва да потърсят направо съдебна отговорност на Кюса за това, което направи- ако не бяха нейните думи, нещата щяха да се случат постепенно, обмислено и значително по- спокойно. А иначе съм абсолютно съгласна, че според мене нито Борко, нито Елка скоро ще направят успешен проект. Трябва да си дадат по- дълга почивка. Peace

Последна редакция: пт, 16 дек 2016, 09:12 от dora_st

# 523
Добро утро  Hug  Hug  Hug

Доре  Hug, ако това за напускането на сериала от Б. или за участието му в нов проект, което взриви феновете и ги обърна срещу него не беше вярно, той трябваше да го каже с няколко думи и всичко щеше да се успокои. Феновете му вярват - все още, а те ще ще са му необходими и в бъдеще, не бива да им обръща гръб  ooooh! Но той си знае, пък и има кой да го съветва  Wink

# 524
  • near Sofia, Bulgaria
Здравейте във все още Ашковия петък!  Peace

Винаги ще ми е по-особен ден, дори и след финала  Rolling Eyes И не знам този проект, дето ще ги смени какъв трябва да е...  Whistling
Горчи ми някак при мисълта за край, знам, че не може да продължи вечно, но се надявах на пълен сезон!  Cry
Последните серии не ми се гледат повторно, затова си пускам първите и забелязах, че химията между двамата разбира се си я има отначало, но чисто актьорски Баръш сега играе много по-добре!  Peace Този сериал винаги ще му бъде важна стъпка в кариерата, от него зависи да си изиграе картите правилно, за да не му е последната силна роля!   Crossing Arms

И пак да си кажа: признават или не, ЕлБар вар!  Wink Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт