MAC & Sephora - 38 тема

• 102 451
  • 729
  •   1
Отговори
# 180
Вече мога официално да Ви споделя една страхотна новина! От началото на 2017 година в България вече ще се предлага Urban Decay!  Heart Eyes
Оо, страхотна новина  Hug
Чакаме ABH Mr. Green

# 181
  • гр. София
Аз харесвам коректора за очи, One and Done Hybrid Complexion Perfector, Chill setting spray, еденични сенки от даймънд колекцията, брокатените очни линии, някои лимитирани палитри, Afterglow ружовете. Другото на място ще тествам.  Mr. Green

# 182
Рефилите на MAC са в един размер. Кое наричаш мини?  Thinking

1,5 грама, защото ми излиза, че се водят мини сенки за очи.  Peace

1.5 гр. са си стандартните сенки на МАС.  Thinking

# 183
  • Down south
Аз харесвам коректора за очи, One and Done Hybrid Complexion Perfector, Chill setting spray, еденични сенки от даймънд колекцията, брокатените очни линии, някои лимитирани палитри, Afterglow ружовете. Другото на място ще тествам.  Mr. Green
О, брокатена очна линия, добре, че я спомена. Имам я в златисто и е идеална за празниците.  Бях я забравила от миналата година, дано още става.

# 184
Рефилите на MAC са в един размер. Кое наричаш мини?  Thinking

1,5 грама, защото ми излиза, че се водят мини сенки за очи.  Peace

1.5 гр. са си стандартните сенки на МАС.  Thinking

Значи, грешката е моя! Извинете ме. А знаете ли цената на празните им палитри?  bouquet

# 185
  • Бургас
Много се радвам за новината за Urban Decay,благодаря. bouquet

# 186
  • София
От снощи съм много щастлива за новината на Urban Decay  Heart Eyes Да идват, да идват. Една по една марките  Mr. Green

Момичета, каква е цената на малката опаковка на Fase & Body на МАС?

# 187
Поръчвате ли онлайн от Сефора - американска, френска...? От коя е най-удачно? Искам един фдт, но ми казаха, че ще го полузат догодина тук. Не ми се чака, навила съм си сега.  Laughing

# 188
  • гр. София
Кой е този ФДТ?  newsm78

# 189
# 190
# 191
# 192
Face & Body е 61 лв. по мой спомен.

От продуктите на Urban Decay моите фаворити са сенките, брокатените очни линии, сетинг спрея, коректора naked skin и нямам търпение да пробвам още от продуктите им... Simple Smile

# 193
А моят фаворит на Urban Decay е базата им за сенки, която ги прави абсолютно непоклатими цял ден.

# 194
  • Down south
А моят фаворит на Urban Decay е базата им за сенки, която ги прави абсолютно непоклатими цял ден.
Базата им + сенки на МАС = 12 часа без мърдане.

Да похваля и комбинацията между това нещо

Marc Jacobs Beauty
Lip Lock Moisture Balm

http://www.sephora.com/lip-lock-moisture-balm-P379420?skuId=1501 … ts%20grid:p379420

в комбинация с това червило на МАС, което вече споменах = 12 часа без да мръдне и без да ми изсуши устните.
Очарована съм.
Ще пробвам и с базата на МАС, само трябва да се разходя  и да я взема

Общи условия

Активация на акаунт