MAC & Sephora - 38 тема

• 102 454
  • 729
  •   1
Отговори
# 165
Честито  Hug Когато и да влезеш там, все има какво да си харесаш  Heart Eyes

Благодаря Алена   Hug

сега питам и разпитвам познати кой ще пътува да ми купи лимитката на Герлен /розовата дето показа/ и ми остава базата са устни, хубав тъмно розов лак и мисля да поспра малко

# 166
  • в 1001-та нощ
Утре ще имам работа  Дъ Мол и мога да проверя  Peace

# 167
Утре ще имам работа  Дъ Мол и мога да проверя  Peace

ще съм благодарна  Hug

# 168
Здравейте, имам няколка цвята мини сенки на Мас и ми се иска да ги прехвърля в палитра. Някоя от вас може ли да ми каже колко струват празните палитри на Мас за 4 и 9 цвята мини сенки. Simple Smile

# 169
  • София
Рефилите на MAC са в един размер. Кое наричаш мини?  Thinking

# 170
А някой знае ли каква е цената на фикс + на МАС? Искам да го взема за коледен подарък на една позната. Благодаря предварително Hug

# 171
  • София
Около 35 лв.

# 172
  • София
Вече мога официално да Ви споделя една страхотна новина! От началото на 2017 година в България вече ще се предлага Urban Decay!  Heart Eyes

# 173
  • гр. София
Мнооооого съм щастлива от тази новина.   newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68

# 174
Супер новина! newsm44 Надявам се да не е само за София обаче  Rolling Eyes

# 175
Супер новина! newsm44 Надявам се да не е само за София обаче  Rolling Eyes
Сефора има само в София. Peace

# 176
Да,да, знам,но се надявам,че и в Пловдив може да отворят hahaha Joy

# 177
  • София
Вече мога официално да Ви споделя една страхотна новина! От началото на 2017 година в България вече ще се предлага Urban Decay!  Heart Eyes

Heart Eyes Ще отложа купуването на палитра сенки и ще чакам да рагледам УД, добре, че сподели  Heart Eyes

# 178
Рефилите на MAC са в един размер. Кое наричаш мини?  Thinking

1,5 грама, защото ми излиза, че се водят мини сенки за очи.  Peace

# 179
  • Down south
Какво най-много харесвате на марката?
Имам два сета сенки Naked3 и Naked2, които са сравними с МАС, като сравнението е в полза на МАС, имам и ФДТ. ОК е, но нищо особено.
Базата им за сенки, за мен е нещото, което е много добро, имам 3 производни и се кълна в тях

Вчера, привлечена от цената $ 21, намалено от $ 38, купих това, още не знам дали е нещо, което искам и ще задържа или е нещо, което ще отчета, като импулсивна покупка, отиваща обратно
Отзиви?

Общи условия

Активация на акаунт