MAC & Sephora - 38 тема

• 102 474
  • 729
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Освен в The Mall, другаде има ли Сефора в София? Тази в мола е опразнена, днес на 2-3 пъти исках да купя няколко неща, но или бяха останали само тестерите, или бяха отваряни и продуктите за продажба.  Sick Интернет търсенето ми не помогна.  Laughing
Някакви впечатления за основата за червило на Too Faced имате ли?
Не става за нищо тази основа.Отделно когато я купувах от Сефора в Парадайс ми направи впечатление, че тестера имаше цвят.Попитах консултантката защо има цвят, тя се позачуди, после ми каза, че явно някой с червило я е пробвал и зацапал.Моята я бях ползвала  5 пъти за два месеца и на третия беше също оцветена.Над тази основа трудно се поставя червило, според мен.

# 151
  • Sofia
Освен в The Mall, другаде има ли Сефора в София?

Да – в "Paradise Center". Peace

# 152
Освен в The Mall, другаде има ли Сефора в София? Тази в мола е опразнена, днес на 2-3 пъти исках да купя няколко неща, но или бяха останали само тестерите, или бяха отваряни и продуктите за продажба.  Sick Интернет търсенето ми не помогна.  Laughing
Някакви впечатления за основата за червило на Too Faced имате ли?
Не става за нищо тази основа.Отделно когато я купувах от Сефора в Парадайс ми направи впечатление, че тестера имаше цвят.Попитах консултантката защо има цвят, тя се позачуди, после ми каза, че явно някой с червило я е пробвал и зацапал.Моята я бях ползвала  5 пъти за два месеца и на третия беше също оцветена.Над тази основа трудно се поставя червило, според мен.
Ясно, мерси. Това обяснява защо не намерих някакви популярни ревюта за нея. В интерес на истината, не съм виждала някой изобщо да използва основа за червило, макар и на мен идеята да ми се струва добра.  Mr. Green
Благодаря, може да намина и през Парадайс, но си мисля, че май ще е добре да го направя след празниците - беше лудница.
Ще мина да видя утре червилата на Мак, харесват ми цветовете, а и цената е доста по-прилична от другите подобни, които гледах днес в Дъглас и Сефора  Rolling Eyes

# 153
Е, как повечето тук носим база за червило!?! Тази на Мас е изключително добра. Не нанасям никога матово червило без нея, а напоследък и всякакво.

# 154
  • Down south
Пристигам да се оплача от БЗ  Rolling Eyes Миналата седмица му купих парфюм за подарък за Коледа,но днес той искаше да отидем да купим подаръци и той да си избере парфюм за него.Предвидливо сложих парфюма подарък в чантата и добре че,защото като отидохме в магазина му го показах на щанда,за да видя дали му харесва и той каза,че е много гаден  Laughing наложи се да разваля изненадата и да му кажа.Както и да е той си избра друг и отидохме да го сменим на касата като междувременно взехме и други неща.Опаковката на парфюма не беше по никакъв начин повредена и разбира се пазих касовата бележка.Но госпожицата на касата започна да ми обяснява как не можела да ги смени,тъй като при покупката съм използвала намаление от скреч карта на стойност 5лв и сега системата нямало да я допусне #2gunfire Увещаваше ни,че първият бил много по-хубаво и т.н.Аз много се ядосах и започнах да се карам с нея,а тя държеше да ми обясни,че няма как да направи замяната.МП ми каза да се откажа,но аз вече бях бясна и започнах да повишаване тон.Най-накрая тя започна да звъни на нейни колежки,които й казаха,че няма проблем да замени нещата #Cussing out  Определено ни скача настроението.Искам и в Пловдив да отворят Sephora или поне да сменят обслужващия персонал
Сори за фермана,но съм дълбоко разочарована.Писна ми от номера тип"ако мине номера" Stop
Радвам се, че си настоявала и нещата са се развили в твоя полза!

Клиентите трябва да си търсят правата и  да не се оставят да бъдат манипулирани от разни неориентирани продавачки с навирени носове  Crossing Arms

# 155
  • Down south
Е, как повечето тук носим база за червило!?! Тази на Мас е изключително добра. Не нанасям никога матово червило без нея, а напоследък и всякакво.
Ползвам друга база, но ако тази на МАС е толкова добра, с удоволствие ще я опитам.

# 156

добро утро  Simple Smile
току що открих колелото  Laughing
днес като ходя към МАС ще си купя база за червило, не знаех че съществува
благодарности  bouquet

# 157
  • гр. София
Да, базата за устни на МАС ми е изключително любима и аз си я ползвам с удоволствие, особено в зимно време под червила, защото само от студа устните ми стават болящи. Базата изглежда е то така:

Последна редакция: вт, 20 дек 2016, 09:08 от Shokoladche

# 158
  • в 1001-та нощ
За моите устни - най-добрата база е на Too Faced, но разбира се - това е индивидуално  Peace

# 159
слънчица сте Вие  Grinning bouquet

днес следобяд имам среща с колеги в Мола на Цариградско и планирам да съм там 1/2 час по-рано

# 160
  • Бургас
dollface именно и не видях логиката ( все пак може да си запозната с продуктите и т.е. си наясно какво искаш), както и да е .
Още когато внесоха Too Faced пробвах базата им за устни , не останах очарована. Обаче базата на Мак е друга работа, дори и днес съм с нея . За мен е много добър продукт, но мисля да пробвам базата и на Кларанс за устни , понеже на Мак е към своя край и не знам кога ще имам път към техен магазин.

# 161
Онзи ден бях в МАС,търсих фиксиращия спрей фикс +,но го нямаха,момичето бързаше и не ми обясни ще го има ли,няма ли..само каза,че имат 2 други спрея и изчезна нанякъде  Simple Smile После в Сефора видях такъв спрей на тяхната си марка,някой отзиви за него или сравнение с фикс + ?

# 162
Извинявам се  Embarassed Прочетох за продукта, определено ще се купува. Благодаря за препоръките!

# 163
днес тествах MAC Retro Matte течните червила, поседях час и нещо и дори със стабилна база ми изсуши ужасно устните Sad
явно има нещо в състава, което действа зле на моите устни и затова си взех
Скрит текст:
Скрит текст:
както и други неща  Grinning  Heart Eyes

основа за червило нямаше, лакове нямаше.....

# 164
  • в 1001-та нощ
Честито  Hug Когато и да влезеш там, все има какво да си харесаш  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт