MAC & Sephora - 38 тема

• 102 408
  • 729
  •   1
Отговори
# 270
Общо взето най- добра от всички се води първата палитра- шоколадовата. Като текстура, пигментация... Но това не означава, че другите не са добри. Ако цветовете ти харесват си я вземи. Аз дълго я обмислях, но се отказах от покупка. На снимки ми стоят леко еднакво  Rolling Eyes и засега оставам само с прасковената.

# 271
  • гр. София
На мен пък любимата ми палитра на TF е Semi Sweet. Прасковената също много ми харесва.
При МАС вече не знам как стоят нещата. Едно време се обаждахме по телефона и ти казваха сума за превод и като постъпеше ти пращаха нещата, после беше с предплащане на Еконт и те взимаха и плащаха пратката. Обади се и питай най-добре.

# 272
Аз ги имам всичките палитри и си ги харесвам.

# 273
МАК използват услугата ,,Пазаруване с куриер'' на Еконт, това е единствения начин, по който изпращат продукти.

Моите фаворити на Ту Фейсд също са Semi Sweet и Sweet Peach. Simple Smile Но наистина факт е, че цветовете в ABH Modern Renaissance са уникални!

# 274
МАК използват услугата ,,Пазаруване с куриер'' на Еконт, това е единствения начин, по който изпращат продукти.
Какво ще рече тази услуга? Hug bouquet

# 275
densi, попълваш един формуляр какво искаш, плащаш предварително на Еконт, куриер ти купува нещото и ти го доставя до адрес или офис.  Hug

# 276
Здравейте,искам да попитам новите Метеорити дали са заредени вече в България (дали ще ги заредят въобще) и каква е цената им?  Whistling

# 277
Здравейте,искам да попитам новите Метеорити дали са заредени вече в България (дали ще ги заредят въобще) и каква е цената им?  Whistling

Ще ги има, да, но е рано да се каже още кога точно и каква със сигурност ще е цената им. Много ги чакам и аз Heart

# 278
Здравейте,дали знаете да има магазин в Пловдив в който предлагат четки на Real Techniques, защото бях чела че ги има някъде но вече не помня.Какво е мнението ви за сетинг четката им като четка за highlighter?

# 279
  • Пловдив
Здравей, виждала съм четки на Real Techniques в едно магазинче за козметика на пешеходния мост - като тръгнеш от Новотела към центъра се пада отдясно.

# 280
Здравейте!Имам въпрос относно марката Makeup forever и по-специално основата им за грим.Първо каква е разликата между Step 1 и 2?Какви са впечатленията ви от тях?Не съм от София,затова мисля да поръчам от Серията,но ми трябва малко помощ,за да се реша Grinning И каква е цената им приблизително?

# 281
Може ли препоръка за база за мазна кожа? bouquet

# 282
  • Бургас
От шоко палитрите имам само Бонбонс , хубава е и от към качество (макар може и повече) и цветово . За качеството на сенките винаги може и по- добро да е , имам три палитри на ТФ и смея да напиша за тях, че не са уникалните сенки а и доста се повтарят . Забавни са , интересни , но все ми липсва нещо при тях. Дано пуснат при нас и скоро новите им хайлайтъри сърчица .
База за мазна кожа , която аз ползвам от няколко месеца в топлите дни е Benefit

И едно кремче  Heart Eyes мога да препоръчам вместо база

и вече върху него база на Мак Prep + Prime Skin Smoother

# 283
Step 1 базите за грим на MakeupForever са няколко на брой, според различните нужди на кожата... Матираща, изглаждаща, зелена, подхранваща, за повече сияние и т.н. Мисля, че няма Step 2 база. Препоръчвам изглаждащата, много е добра!

# 284
Step 1 базите за грим на MakeupForever са няколко на брой, според различните нужди на кожата... Матираща, изглаждаща, зелена, подхранваща, за повече сияние и т.н. Мисля, че няма Step 2 база. Препоръчвам изглаждащата, много е добра!
А на каква цена е долу/горе тя?И какво трябва да кажа,когато звънна в магазина?

Общи условия

Активация на акаунт